A. optimiste>20ani(673) Felicitari mada86 !!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Moni nu am mai gasit unde ai scris de analize , cred ca in celalalt capitol , oricum felicitari pentru rezultatul analizelor

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada86 spune:

Buna dimineata fete frumoase!

Abia m-am trezit si imi beau cafeau cu voi !

Bine ai venit Matzaila! Iti doresc ca DD sa-ti aduca cat mai repede un scump!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

neata fetele
dianalaura buna cafeluta, tu cum te simti?
Matzaila_81 tu de cand incerci sa ramai gravi?
dr. zic ca dupa un an de incercari neprotejate nu rezulta bb abia atunci ar trebui sa faci analize mai amanuntite, sfatul meu este sa nu astepti ata si sa mergi mai devreme ca sunt o groaza de analize de facut, eu sper sa ramai repede gravi sa nu mai fie nevoie de analize
va doresc o zi frumoasa si un sfarsit de saptamana minunat

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mada86

Buna dimineata fete frumoase!

Abia m-am trezit si imi beau cafeau cu voi !

Bine ai venit Matzaila! Iti doresc ca DD sa-ti aduca cat mai repede un scump!

cum se simpte noua graviduta, ia spune ai anuntat sotul, daca da cum a reactionat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela82

Buna fetelor!
Felicitari Mada 86, sa ai o sarcina usoara si un bebel grasunel si sanatos!

In ultima vreme am fost tare ocupata si nu am reusit sa mai intru pe site, prin urmare daca mai exista vesti bune in capitolele trecute, sorry , va zic felicitari cu intarziere.

Astazi mama mea s-a operat de fibrom uterin si multumesc lui D-zeu ca operatia a decurs bine si acum asteptam sa treaca timpul si sa iasa de la reanimare (acesta este motivul pentru care nu am mai intrat pe site).

Eu o sa imi vad samburelul sambata dimineata, la h 8, sper ca totul sa fie bine si sa ii auzim si inimioara. Sambata ar avea exact 6 saptamani. Suntem tare emotionati si eu si tati

Lori, Moni, Mihaela, Sarah

Si tuturor de molipsire.

Cu ajutorul lui DD sunt 5+

ela's baby

Ela insanatosire rapida mamei tale si multa sanatate la toti.A multumesc de sper sa ma molipsesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata fetelor m-am apucat sa citesc din urma.
Mada felicitari draga sa ai sarcina usoara, cu gemeni sau fara dar sa fie sanatosi si cuminti sa stea in burtica pana la termen.Din atatia de molipsire sigur e unul molipsitor si pentru mine mai ales ca acum lucram cu mai mult curaj si in fiecare zi.

Mergi la inceput

Ma simt ciudat...nu imi este rau ci doar am o senzatie pe care n-am mai simtit-o niciodata. Nici nu stiu cum s-o descriu.
Au inceput sa ma doara sanii in schimb...pe laterale.

Sotul......saracul! Cum a intrat pe usa i-am aratat testele. N-a realizat pe moment. Ma intreba ce-i cu ele. Si cand i-am spus.... Nu-i venea sa creada ca s-a prins din prima. M-a pupat de m-a sufocat. Apoi facea glume: "iti dai seama ce sprinteni sunt atletii me ? din prima au reusit!"

Cred ca inca nu realizeaza pe deplin. Dimineata ma pupa pe burtica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mada86

Ma simt ciudat...nu imi este rau ci doar am o senzatie pe care n-am mai simtit-o niciodata. Nici nu stiu cum s-o descriu.
Au inceput sa ma doara sanii in schimb...pe laterale.

Sotul......saracul! Cum a intrat pe usa i-am aratat testele. N-a realizat pe moment. Ma intreba ce-i cu ele. Si cand i-am spus.... Nu-i venea sa creada ca s-a prins din prima. M-a pupat de m-a sufocat. Apoi facea glume: "iti dai seama ce sprinteni sunt atletii me ? din prima au reusit!"

Cred ca inca nu realizeaza pe deplin. Dimineata ma pupa pe burtica

super tare sotul tau felicitari si pentru el ca este bineanteles si meritul lui la realizarea sarcinii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Neata fetelor m-am apucat sa citesc din urma.
Mada felicitari draga sa ai sarcina usoara, cu gemeni sau fara dar sa fie sanatosi si cuminti sa stea in burtica pana la termen.Din atatia de molipsire sigur e unul molipsitor si pentru mine mai ales ca acum lucram cu mai mult curaj si in fiecare zi.

Multumesc Miha!

pentru toate fetele de aici! Imi doresc din suflet ca toate sa avem frumosi si sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Moni nu am mai gasit unde ai scris de analize , cred ca in celalalt capitol , oricum felicitari pentru rezultatul analizelor

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Merci Luciii merci
sunt complet usurata

acum astept aspiratia endovervicala insa...presupun ca nu poate fi decat un rezultat bun...dat fiind ca Papanicolau a iesit bine acum

nu?
voi ce ziceti/.....

Mergi la inceput