PISTOL PENTRU VOPSIT

PISTOL PENTRU VOPSIT | Autor: BESTUTZA

Link direct la acest mesaj

Buna,

Suntem in mari cautari...vesnica dilema:bun, fiabil,accesibil si...sa nu fie plastic!

Sotului meu ii place din cand in cand sa mestereasca si eu sunt responsabila cu alegereaa sculelor,in sensul ca trebuie sa ma gandesc ce hibe ar putea avea, sa gasesc referinte...etc.

Ei, acum suntem in oarece criza de timp!Am cautat in cazul de fata sa inchiriez unul de la Brico Store si pentru ca nu se ofera serviciul acesta in cazul acestui produs, apelez la voi!

Noi avem cam toate sculele din gama Bosch,dar in cazul asta mie componentele din palstic mi se par inadecvate,mai ales ca noi vrem sa il folosim la improspatarea straturilor de lac de pe garduri,la lavabila si componentele pistolului de vopsit ar fi bine sa fie din materiale rezistente.

Multam !

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns terry spune:

si noi am avut aceeasi problema anul trecut.pana la urma am luat un bosch pfs65. am lacuit o casa, nu foarte mare, din lemn cu etaj. am fost foarte multumiti de rezultat. anul asta va trebui sa mai dam o mana de lac pe casa, in interior, plus gardul... asa ca va avea de lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaDia spune:

Buna!
Noi am cump#259;rat în vara trecuta, dup#259; un atent studiu al pie#539;ei, un pistol de vopsit Bosh PFS55. L-am ales datorita functiilor ( poate fi folosit atat pt vopsea lavabila cat si pt lac), dotarilor (avea incluse toate elementele in vederea unei functionari imediate caci am constatat ca la alte modele de la firme diferite mai trebuia achizitionat pe langa masina in sine si nu stiu ce furtunas, surubel etc...) si a materialelor de fabricatie(pe scurt era cel mai robust).
Am zugravit o camera intreaga cu acest pistol intr-un timp record... oricum mai putin daca am fi zugravit cu trafaletele.
Avantajele imediate au fost faptul ca vopseaua se usca aproape instantaneu( e adevarat ca e vorba de luna iulie), acoperirea era perfecta (noi am sp#259;lat pere#539;ii inainte de aplicarea vopselei lavabile dar nui am mai aplicat grundul) si, cel mai mare castig, nu se murd#259;rea pe jos sau in alte locuri datorita jetului bine tintit.

A costat destul de mult dar ne-a scutit de multe alte operatiuni in vederea curatirii ulterioare dup#259; zugr#259;vit.
Singurul inconvenient este rezervorul de vopsea, cam mic pt o operatiune ca cea la care l-am "supus" dar exista si varianta de borcan mai mare pt cate este inclus in pachet chiar si un adaptor.
Eu il recomand cu caldura.

Maria cu #536;tefan (06.09.07) si Toma (31.17.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Multumim mult,mult!

Se pare ca vom largi gama Bosch:)).

Maria,problema recipientului am sesizat-o si noi..plus ca e din plstic si teama ne e sa nu se strice repede.

Eu as vrea sa il folosesc si pentru un gard de sarma...Sa dau cu solutie pentru indepartarea vopselei vechi si teama imi e sa nu risipesc solutia prin pulverizare aiurea.

Cineva de specialitate mi-a recomandat formula asta:compresor plus pistol cu elemente de bronz, iar un compresor bun, e in jur de 8 mil. Pe asta il folosesc de trei ori pe an,deci nu e in exploatare continua ca sa imi dau seama de fiabilitatea lui ,mi se strica la a sasea folosire din al patrulea an si ce fac?

Multumesc mult de sfaturi si astept in continuare sugestii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Saptamana asta ,gata, ne apucam! Am luat si lemnul,l-am uscat vreo 3 saptamani si sambata suntem pe teren! O sa punem si poze cu mestereala!

Terry, ati pus masinaria in functiune anul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

inca nu i-a venit randul pentru tura de anul asta.pe la mijlocul lui iulie iti pot spune cum s-a comportat in al doilea an. anul trecut, de fapt dupa fiecare folosire, l-am curatat pana a iesit ca nou, cu diluant.

Mergi la inceput