Strugurasi de Sept-Oct 2011 (39)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

RevinJade esti chiar mamica de baietel.Nu mi te imaginez cu o fetita.O intrebare.Ce culoare au ochii tai?Cas intr-o poza sunt cenusii

Esti minunata

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

felicitari flopi si rachel pt vestile bune de la eco

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

RevinJade esti chiar mamica de baietel.Nu mi te imaginez cu o fetita.O intrebare.Ce culoare au ochii tai?Cas intr-o poza sunt cenusii

Esti minunata

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria

de ce nu ma vezi mama de fata ?
am fatza de soacra mare ?

verzi am ochii

Mergi la inceput

Da si baietelul tau o sa-ti mosteneasca ochii woooooow o sa fiwe brunet cu ochii verzi si sa vezi fete la usa ta....numai asa o sa stai

Mergi la inceput

chiar sunt curioasa ce ochi va avea avand in vedere ca si sotul tot verzi ii are

merci pt complimente

Mergi la inceput

Mai, sigur ca verzi vor fi.Nu am vazut niciodata un baiat brunet cu ochii verzi.Doar in poze pe internet

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Mai, sigur ca verzi vor fi.Nu am vazut niciodata un baiat brunet cu ochii verzi.Doar in poze pe internet

pai sa ti l arat pe barbate miu atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Baai,ce-i destrabalarea asta aici?
Eee,nu ma luati in seama,scrieti,scrieti...

Jade faci capitol nou sau fac eu?

PS FAc eu ca vad ca nu e nimeni logat pe cntul comun

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 19+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

Gataaa
Casutza noua,cu prefix nou

Mergi la inceput