Strugurasi de Sept-Oct 2011 (39)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

camady, stiu ca ai dreptate, o sa incep sa iau si elevitul asta, nu vreau sa ii fac rau bebelusei cu prostiile mele. Chiar acum mi-am sunat sotul sa imi cumpere. daca iau elevit, mai e nevoie sa iau si acidul folic?
May, e posibil sa fie vreun muschi sau intestinele? Imi dau si eu cu parerea, altceva nu stiu ce ar putea fi in zona aia...

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

hayat, deci nu-s singura cu inima in chiloti
sau cu ceasul ticaitor

15+ cu

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Loredana, eu iau vitaminele ,dar pofta de mancare nu prea exista :)).Cred ca mai mult pentru suplimentarea necesarului bebelului.Eu pana acum nu am luat prea mult in greutate...sa vedem de acum incolo.

P.S. Oare am ajuns la cele 10 mesaje?Sa trec de moderare?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Eu nu mai iau si acid folic, doar elevit.
Iar pofta de mancare am avut in primele zile, intr-adevar mai mare.Chiar ma speriasem.Dar cu timpul cred ca organismul s-a acomodat cu ele si nu-mi mai este asa foame, mananc normal.

19+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

acidul folic in exces nu dauneaza. organismul elimina surplusul.
eu iau de toate pana la sfarsit :D
o sa-mi fac si analizele cand ajung in tara.

mikka, nush ce-o fi, oricum nu ma deranjaza si nu cred ca e ceva ingrijorator, e distractiv.
tot am zis ca intreb doctorita asa sa nu ramana neintrabata dar am uitat

15+ cu

Mergi la inceput

Pai daca tot suntem din aceeasi generatie May, de ce sa nu avem si ticaitoare prin burtica?:)))))

Doamne , misterioase transformarile din noi....

15+

Mergi la inceput

Fetelor eu va pe toate . Trebuie sa va las deocamdata, ca imi soseste imediat sotiorul si vrem sa mergem la niste cumparaturi, in sfarsit o ocazie sa mai ies si eu din casa.

Sa aveti grija de voi si de bebei si ne mai auzim. Un week-end frumos sa aveti . Pupilici gramada.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Eu m-am consultat cu doctorul si nu mai iau nimic acum, nici vitamine nici acid folic. Nu am avut greturi, ma simt relativ bine, nu am ameteli, analizele au iesit bine. Asa ca a considerat ca momentan nu este nevoie sa iau. Am luat Elevit pana la 16 sapt.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare!
Nu am dat pe aici, caci suntem virusate, eu si gaza mica. Am impresia ca nu ne mai trece, muci, gat in pioneze, durere de cap, dar nu imi fac griji pt mine cat pt fetita, sper sa scape usor!
Felicitari mamicilor cu carucioare colorate! Eu mai am de asteptat pana dupa Paste pana la ecograf.
O sa mai intru cand o sa fiu in stare, ca acu am inima cat un purice de griji pt fetita+ ca sunt calcata de tren.

may inima in chiloti de care spui am avut-o si eu vinerea trecuta, si habar nu am de la ce, nu e bebe, oricum, dupa cum spui si tu.

de si16+

bebe din burtica

Mergi la inceput

sa nu explodam

eu glumesc, nu ma luati in seama.
azi sunt bine dispusa, motive n-am deloc, mai ales ca dau la rate de cand m-am trezit, dar nush ce am de-s asa... highhh

15+ cu

Mergi la inceput