Pufii isi iubesc mamicile! (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Da,mai,asa e,Sorina e cu tricicleta,scuze...Deci sa stapaneasca sanatoasa tricicleta,Sorina!Ruxita,tu m-ai derutatMai dureaza nitel pana va invat,fetelor...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

cu cateva zile in urma ziceam ca tricicletele nu mi se par solide, ca mi-ar fi frica sa ies cu asa ceva pe strada, ca daca-mi se ridica copilul si pleaca in timp ce eu traversez o cale ferata... ... din ce vad tricicleta sorinei e dotata cu sisteme de siguranta, are si bara si centura... super tare...

Pai...eu cam asa stiu ca trebuie sa fie tricicletele pt varsta asta. Cele de care spuneau Alexutzzza si Simply, Smart Trike, sunt si mai tari, cred...Si, cu siguranta sunt o gramada de modele si la noi pe piata, dar cum eu stau prost cu iesitul...asta e. Internetul e baza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

alexutza, am raspuns la sondajul prietenei tale (desi nu cred ca am ajutat-o prea mult). Sunt curioasa de concluzii, probabil le va pastra pentru ea... dar ca o mica recompensa pentru participare...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower
am vb cu pediatra, febra nu scade, am trimis sotul acasa sa ia copilul si mergem la alexandrescu la dna doc zamfir, orl.
dimineata avea secretii in urechi mai mult ca de obicei.

Bafta la ORL! Sa veniti cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

alexutza, am raspuns la sondajul prietenei tale (desi nu cred ca am ajutat-o prea mult). Sunt curioasa de concluzii, probabil le va pastra pentru ea... dar ca o mica recompensa pentru participare...

--------------------------------------------------------------------------------------------

multumim frumos

Ea , in mare, cred ca vrea sa se asigure ca lumea ar cumpara intr-adevar creatiile ei (ceea ce ea crede ca lipseste din piata, respectiv jucarii moi din carpe si decoratiuni de pereti care sa nu fie Disney (unde platesti brand-ul) si care sa fie dragalashe, copilaresti asa...nu toate stas: Mickey Mouse si Winnie the Pooh. Ea de ex picteaza tablouri frumoase cu fluturashi, caprioare etc, camera fetitei ei e decorata cu astfel de picturi si arata f dragut.

Apoi cred ca vrea sa vada si cam cat ar da omu pe un set de body sau pe un tablou etc...

Cred ca vrea sa calculeze daca are vreun ros sa inceapa afacerea (sa investeasca) sau nu...cred ca cere si ea oferte de la subcontractori si in functie de ce zice lumea la sondaj vede daca merita sa se streseze (adik..poate obtine o marja de profit? uite asta e pretu fabricii, asta e pretu pe care l-ar da, in medie, oamenii pe produs, etc)

De aia o si intereseaza un esantion cat mai larg de respondenti.

O sa o intreb ce ii iese si va zic si voua.

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
am vb cu pediatra, febra nu scade, am trimis sotul acasa sa ia copilul si mergem la alexandrescu la dna doc zamfir, orl.

Sorina, mami de Diana si Iris

sunt curioasa de cum arata o otita si care sunt simptomele... se vede ceva in ureche? ceara? puroi? febra cat? s.a.m.d.
Multa sanatate si sa scapati repede de problema! De ce crezi ca a facut otita?
Eu il tin pe Kay deseori cu capul gol (desi multi bebelusi de varsta lui au caciulita pe cap), si m-am gandit adesea ca ar fi un risc sa raceasca, sa faca o otita sau altele. Sau nu de asta se fac otitele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:

Sorina, mami de Diana si Iris

Ne-am intors de la ORL, l-a cautat pe toate partile, nu are nika, nu se vede nika.
Asa ca a suferat sa ii facem o hemoleucograma, care a fost gata in 15 minute!!! - doamne, cat de repede poate fi gata daca esti dispus sa platesti!! - si are niste modificari inspre viroza, desi nu e inca viroza.
Asa ca ne-a dat Isoprinosine, si daca dupa 3 zile nu cedeaza febra, sa ii dam AB si probiotics din ala cum ii zice, pt flora intestinala.
Eu nu vreau sa ii dau AB, dar vedem pana diseara.
Eu am revenit la birou, sotul cu mama au plecat acasa.
Imi mai termin si eu ce mai am pe aici si apoi plec si eu.

Chiar nu stiu ce sa fac, sa ii dau sau nu AB? E la a 3-a zi de febra, scade cu nurofen, apare la 4 ore si tot asa....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

multumim frumos

Ea , in mare, cred ca vrea sa se asigure ca lumea ar cumpara intr-adevar creatiile ei (ceea ce ea crede ca lipseste din piata, respectiv jucarii moi din carpe si decoratiuni de pereti care sa nu fie Disney (unde platesti brand-ul) si care sa fie dragalashe, copilaresti asa...nu toate stas: Mickey Mouse si Winnie the Pooh. Ea de ex picteaza tablouri frumoase cu fluturashi, caprioare etc, camera fetitei ei e decorata cu astfel de picturi si arata f dragut.

Apoi cred ca vrea sa vada si cam cat ar da omu pe un set de body sau pe un tablou etc...

Cred ca vrea sa calculeze daca are vreun ros sa inceapa afacerea (sa investeasca) sau nu...cred ca cere si ea oferte de la subcontractori si in functie de ce zice lumea la sondaj vede daca merita sa se streseze (adik..poate obtine o marja de profit? uite asta e pretu fabricii, asta e pretu pe care l-ar da, in medie, oamenii pe produs, etc)

De aia o si intereseaza un esantion cat mai larg de respondenti.

O sa o intreb ce ii iese si va zic si voua.

de Yannis

pai atunci, ar fi bine sa se orienteze pe nisa... obiecte de arta pentru copii, ca la hainute&co sunt deja specializati altii...mi-a aratat sotzul o data niste tehnici de desene fosforescente pe tavan (de ex. stelute) care se vad doar in intuneric si alte chestiute...

Mergi la inceput

Citat:

sunt curioasa de cum arata o otita si care sunt simptomele... se vede ceva in ureche? ceara? puroi? febra cat? s.a.m.d.
Multa sanatate si sa scapati repede de problema! De ce crezi ca a facut otita?
Eu il tin pe Kay deseori cu capul gol (desi multi bebelusi de varsta lui au caciulita pe cap), si m-am gandit adesea ca ar fi un risc sa raceasca, sa faca o otita sau altele. Sau nu de asta se fac otitele?

Iris a facut de 2 ori otita, la 3 si la 6 luni, singurele dati cand a avut viroze. Ciudate virozele, doar cu muci, nu temperatura, nu tuse, nu nimic. Muci si atat, care aspirati aiurea din cauza de copil urlacios si vehement, parinti tematori, sa nu traumatizam copilul pe viata...s-au dus spre ureche..Si asta a fost tot.
Simptome...nimic in afara de urlare mai abitir la lapte, ca nu putea sa faca vid, cu gurita...o durea, presupun.
La 6 luni am mai obs si un soi de tresariri, asa, ca un fior...din senin, statea in funduletz, se juca, si tresarea, ca si cand avea muste in urechi. In afara de asta...absolut nici un simptom, nu febra, nu varsaturi, manca super bine solide (la 6 luni, ca este diversificata de la 4 luni)....
La 3 luni a fost super simplu...cateva zile de picaturi in urechiusa, si atat. La 6 luni, n-am scapat fara antibio...de fapt singura data cand i-am dat AB. Astea 2 episoade "mucioase" au fost si singurele "probleme" de sanatate pe care le-a avut pana acum...

Mergi la inceput

Citat:

Ne-am intors de la ORL, l-a cautat pe toate partile, nu are nika, nu se vede nika.
Asa ca a suferat sa ii facem o hemoleucograma, care a fost gata in 15 minute!!! - doamne, cat de repede poate fi gata daca esti dispus sa platesti!! - si are niste modificari inspre viroza, desi nu e inca viroza.
Asa ca ne-a dat Isoprinosine, si daca dupa 3 zile nu cedeaza febra, sa ii dam AB si probiotics din ala cum ii zice, pt flora intestinala.
Eu nu vreau sa ii dau AB, dar vedem pana diseara.
Eu am revenit la birou, sotul cu mama au plecat acasa.
Imi mai termin si eu ce mai am pe aici si apoi plec si eu.

Chiar nu stiu ce sa fac, sa ii dau sau nu AB? E la a 3-a zi de febra, scade cu nurofen, apare la 4 ore si tot asa....

Bine ca nu are otita.!..
Probabil ca eu i-as da antibio..eu sunt mai panicoasa, in legatura cu temperatura mare...
Desi, daca e sa fie viroza...nu prea vad rostul AB....
Poate e de incercat cum a zis doc...3 zile de isoprinosine...poate scapati fara AB...

Mergi la inceput