Pufii isi iubesc mamicile! (15)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Bea super tortul.Tu l-ai facut? Sa-ti traiasca finutza.

David a inceput sa manance si bucatele micute in mancare. Inca ii pasez, dar nu foarte mult. Atat cat sa se marunteasca putin legumele si carnea cred ca ar trebui sa o tai cu cutitul, pentru ca in seara asta am bagat de vreo 2 ori blenderul in ea si s-a facut atzoasa... se cam ineca cu ea.

Povestea lui David

Mamica fericita de Mara si de David

da, iese atzoasa daca e de porc... de pui se mixeaza bine... si de vita e ok.
si Kay mananca bucati mai mari, dar le regasesc intregi si in kkutza... deci stomacelul lui nu le prelucreaza... (de ex. mazarea).

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:

Da... am fost si noi la plimbare de dimineata vreo 2 ore. A fost super vremea.
Dupa-amiaza, cat au dormit copiii, am fost cu niste prieteni undeva la tara, la un gratar. Frumos tare... liniste, curtea plina de flori si de copaci infloriti, soare...
Ma cam doare fundul ca m-am dat intr-un leagan facut din sfoara si legat de un nuc inalt, ca la tara.... mi-a placut la nebunie.

Povestea lui David

sa va fie de bine iesirea... si copiii cu cine i-ati lasat? 2 ore tzash-bashti, noi in 2 ore am fi reusit sa iesim din Bucuresti si cam atat, am fi trebuit sa ne intoarcem alte 2 ore inapoi...

cred ca inghesui printre cheltuielile multe si marunte si o iesire in parc sa-mi rup si eu fundul cu un leagan...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Da, Bea, felicitari pentru tort! Mmmmmm, si la gust cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

Da... am fost si noi la plimbare de dimineata vreo 2 ore. A fost super vremea.
Dupa-amiaza, cat au dormit copiii, am fost cu niste prieteni undeva la tara, la un gratar. Frumos tare... liniste, curtea plina de flori si de copaci infloriti, soare...
Ma cam doare fundul ca m-am dat intr-un leagan facut din sfoara si legat de un nuc inalt, ca la tara.... mi-a placut la nebunie.

Povestea lui David

sa va fie de bine iesirea... si copiii cu cine i-ati lasat? 2 ore tzash-bashti, noi in 2 ore am fi reusit sa iesim din Bucuresti si cam atat, am fi trebuit sa ne intoarcem alte 2 ore inapoi...

cred ca inghesui printre cheltuielile multe si marunte si o iesire in parc sa-mi rup si eu fundul cu un leagan...

Singuri.... sunt copii mari de-acum! Glumesc, normal. Cu mamaia.

Eee, a durat vreo 3 ore iesirea. Noroc ca a fost aproape, la vreo 20km de oras. Chiar ma gandeam ca ar fi fost frumos sa iau si copiii, dar de dimineata am fost in parc vreo 2 ore cum spuneam, dupa care ne-am dus la ai mei la masa si cand ne-am intors acasa, pe la 13 erau rupti de oboseala. S-ar fi jucat cu iepurasii, ar fi vazut si ei animale de curte, catei, ca sa nu mai spun ca pe Mara cred ca nici nu o mai dadeam jos din legan.

Povestea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Ca tot veni vorba de olitza... David nici macar nu vrea sa stea pe ea. Nici pe WC (cu capac reductor) nu vrea. Zici ca-l pun pe ghimpi. Eu imi si faceam sperante ca daca vede la Mara, gata face si el. Cred ca mai avem de asteptat...

Povestea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

buna!!

si noi pe aici, cu 2 masele pe cale sa sparga gingia, se simte la deget. totusi, e destul de calm, a facut si mai urat. si doarme f bine, daca stiam ca asta vine odata cu intarcatul, o faceam mai de mult...ei, glumesc, pt ca in toata afacerea a contat f mult ca si el a fost dispus, nu a insistat, nu a plans, nu a cerut...a uitat...desi a unele momente in foiala de adormit seara cand parca vine langa mine si parca ar vrea sa suga, dar se opreste si-si vede in continuare de tavaleala.

BF, bine ca s-a lamurit si a trecut!

Ruxi, posibil dinti, dar pt linistea ta, incearca o urocultura, ceva....si stefan are momente cand loveste, cand e nervos de ma sperii la ce ma asteapta pe viitor. am vazut zilele astea in car4 unu de 8-9 ani dandu-i lu ma'sa suturi la glezne, si ma gandeam, doamne, ce sa fac sa nu ajung si eu in situatia asta!....oare generatia asta e asa, mai nervoasa? ma trage de par, ma pocneste, ma zgaraie, cand e nervos, cand vrea ceva si nu-l las, sau cand e f obosit.

Multa fericire pentru FLorin- Kiti al nostru, sa fii sanatos!!!!
si mica Maria Dalia, sanatate si bucurii!...sper ca nu am uitat pe nimeni.

zi faina a fost azi, sper ca in sfarsit sa fi venit primavara.

loredana, suntem deschise la minte, probabil ai obs, asa ca orice experienta de-a ta care sa ne fie utila si noua, poti sa ne-o impartasesti, sa nu ai retineri. da, din pacate, medicii romani sunt fani antibiotice, nu stiu de ce... sa treaca bubitele fetitei!

de maine incep marea shmotruiala, mi-am facut program pe zile, sa vad daca pot respecta macar jumatate. primul lucru pe care il voi face va fi sa...ma tund!, apoi restu....

sunt atatea fete care nu ne mai zic nimic....s-au suparat pe noi?...xela, lillo....lorex....danyelana....dulcineea....si lista e mai lunga, doar ca nu mai stiu acum.....

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

ruxi, si la stefan gasesc mazarea in scutec, probabil/sigur e prea tare pt digestia lor nematurizata.

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

eu la ora asta prajesc peste

m-a tot rugat sotul peste zi sa ii fac si m-am luat cu altele si nu am apucat...asa ca acum pe seara si-a scos el pestele de la congelator si inainte sa se culce ma intreaba cum sa prajeasca si el pestele maine dimineatza...asa ca m-au apucat remuscarile, l-am lasat sa se culce si acum fac pestele

-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

gata, va spun si eu noapte buna, ne auzim la cafea maine dimineatza
o noapte linistita sa aveti

-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Seara buna!

Am capul cat o banita,caut niste informatii pe net legate de asigurari&co si imi e asa de greu de innebunesc cand am de facut asa ceva...Imi e mereu teama sa nu inteleg gresit si sa nu iau vreo decizie gresita,asa ca stau sa citesc un text de 3-4 ori ca sa fiu sigura ca am inteles...Apoi incepe distractia cea mare,fa comparatii intre oferteAsta e cel mai greu aici,ca nu cunosc bine sistemul,nu inteleg foarte bine cand e vorba de documente,texte din astea mai sofisticate,etc...Greu,domle...Cred ca o sa fie nevoie de inca vreo 3-4 seri din astea cu capul mare ca sa imi pot face o idee

Hai sa va mai zic de Lara,ca tot zic ca mai povestesc ce mai face...Va scriam eu ca zice mereu chico chico chico....Ei bine,astazi mi-am dat si eu seama ce inseamna asta,Einstein ce sunt euFata zice de fapt cochi cochi,nu chico si asta vine de la faptul ca eu o numesc frecvent cuchi,adica cookie,de faptEi,cam greu m-am prins,dar mai bine mai tarziu decat niciodata...

Mai spune mama,tata,tati,papa,incearca un Lara timid,iese un fel de iaia,si se impunge in piept cu degetelul,asa cum ma joc eu cu ea si spun"eu sunt mama si tu esti Lara"...
Lara mananca cu noi la masa,mananca mancare normala cam de la un an,uneori cu noi impreuna,alteori gatita special pentru ea,cand noi avem ceva mai greu care nu e bun pentru ea...Mananca dimineata cereale integrale cu lapte,sau felie de paine cu branza crema,la pranz are invariabil legume si carne,cu cartofi sau orez,legumele le tot rotim,carne primeste doar pui si peste,mai primeste ou fiert,dar nu ii place grozav,iar seara are mai multe alternative:mamaliguta cu branza si smantana,fructe cu ceva cereale,ovaz,gris,orez cu lapte,uneori are legume si seara...La gustari are fie un iaurtel,normal in care pun eu fructe,fie doi biscuiti(mai rar),fie fructe,aici are multe care ii plac:mere,pere,prune(preferatele ei),kiwi,mango,portocale,ii plac cam toate fructele,mai putin bananele....Cam asta papam noi la momentul asta...Si mai bea 2 sticle de lapte,in jur de 400ml pe zi,dimineata devreme si seara la culcare (uneori si noaptea o gura daca se trezeste peste noapte)....

Ea bea acum lapte de vaca normal,insa a baut formula de la nastere,pentru ca eu nu am reusit sa alaptez exclusiv,am facut eforturi enorme sa cresc cantitatea si nu a iesit nimic,era foarte putin,si a baut combinat....Am reusit sa alaptez pana la 4 luni doar...

Ce sa mai zic eu de ea?Da,e o mare dansatoare,e un spectacol sa o urmaresti,la cel mai mic semn de muzica incepe sa dea din fund,dar inainte si inapoi,asa cum dansa Mr.Bean,daca va amintitisi asta in timp ce se tine bine cu mana de ceva,ca e destul de dezlantuit dansul si ii e teama sa nu se dezechilibreze,banuiescSi e si foarte serioasa cand face asta,e mortala

Cam atat deocamdata,sper ca nu v-am plictisit cu povestile
Va doresc somn usor si o saptamana buna,pentru mine e duminica maine,ca e singura zi libera a sotului in saptamana!Va pup!

Mergi la inceput