Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (121)
Raspunsuri - Pagina 20
katalina spune:
Buna mamici!
1.rochii nasa -eu ador rochiile semnate Maria Lucia Hohan,www.mlh-shop.com/" target="_blank">MLH
2.ELADEA,
3.PAULA.La multi ani mamei pt miine! cadou: parfum,esarfa,sal,ceas,SAU/SI un tablou cu poze decupate cu voi toti incadrate intr-o rama mare de tablou, la mine a avut succes enorm,demult
4.La multi ani LETIZIA si RADU
5.Mi-e dor de postarile Rodicai
6.As vrea sa va scriu mai multe, sa o incurajez pe PUIUTZ in primul rind(mi-a placut ce a spus si ochidut),intr-adevar ,rugaciunea face minuni,de fapt Dzeu face minuni,o sa rasara soarele si pe strada voastra
Rochia Iuliei Vintur este ORIBILA,in seara asta, si in general
Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata
Anne45 spune:
Paula , ma inspir si eu -katalina spunea de un tablou cu poze -poti cumpara o rama digitala -asa mama ta poate vedea toate fotografiile pe care le incarci -sunt mai multe optiuni, viteza, nr nelimitat etc.Mie mi se pare un cadou la moda si interesant-un pic tehno dar este ok.
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
crispro spune:
Fetele, m-am intalnit cu Rodi!!! A fost super,a trecut timpul muuuult prea repede, nu am apucat sa vb multe. S-au jucat copilasii (mai mult unul langa altul, decat unul cu altul.) Rodi e o slabanoaga!!! baietii au stat mai mult afara la tigara. Incarc acum poze!!!
Sa-l ajutam pe Alex
rubia spune:
Gata m-am intors din epoca de piatra am din nou internet si telefon fix(asta nu-l folosesc de loc dar ma mai suna lumea pe fix)
oricum din ce am citit toata lumea resimte criza (si ma tem eu ca asta nu e decat o mica parte din ce avem de suferit) dar optimismul meu incurabil imi zice ca vor trece toate noi sa fim sanatosi...altceva nu avem de facut decat sa infruntam tot ce vine si capu' sus (mi se pare o prostie sa cedezi in fata greutatilor -parerea mea nu dati cu rosii ca e CRIZA )
Sunt situatii in care nu stii incotro s-o apuci dar cu rabdare totul trece...acum ca ma gandesc a zis cineva ca D-zeu iti da cat poti duce nu mai tin minte cine dar mi-am amintit ca si eu am primit placa asta de la cineva in trecut dupa un moment in care eu m-am confesat despre problemele cu FIV-urile ,ca deja dupa 4 FIV+alte ET nereusite(vreo 5 ani de tratamente hormonale) am simtit ca o iau razna si ca cel mai mare cosmar mi se adevereste.De doua chestii imi este frica in viata:violul---sa nu radeti--- si faptul ca nu puteam avea copii.Pe langa ambele am trecut razant si cu brio cu prima am fost atacata cand eram in liceu dar s-a terminat cu bine iar a doua dupa cum stiti finalul dar sa stiti ca daca nu aveam resursele necesare (aka banii) n-am fi avut parte de copil ,am primit ajutor dupa primul FIV.Atunci cand am contabilizat istoria primului FIV si ne-a ajuns la vreo 8.000 euro am crezut ca de altul n-o sa mai avem bani(asta prin 2005) dar vedetiu ca DZEU e mare.
Si sa revin la placa primita Dzeu iti da cat poti duce! pe moment cand mi-a zis asta prietena mea vazand totusi ca eu pur si simplu nu mai suportam nimic am crezut ca face misto de mine si e ipocrita dar acum realizez ca de fapt ce altceva putea sa zica ea incerca sa ma imbarbateze si sa devin din nou persoana puternica pe care ea o stia ,dar pe moment am simti ca iau foc si m-am suparat f tare......Si totusi am putut duce pana acum tot ce mi-a dat de suportat Dzeu (sunt inca in viata ,n-am terminat socotelile cu viata singura,caci despre asta vb cand am zis sa cedezi in fata greutatilor) si asta eu cred ca inseamna ca e adevarat ca Dzeu da cat poti duce deoarece iti da si bine si rau si El e acolo de fiecare data sa te ajute sa duci totul pana la capat.
Acum doi ani pe vremea asta aflasem pt prima data in viata mea dupa al 4lea FIv ca sunt insarcinata dar si asta a fost un mare hop de trecut...
Haideti ca am deraiat de la subiect
Mai recitesc ceva din urma(sau mai degraba citesc ca pana acum am trecut doar cu ochii peste pagini ca sa ajung cat de cat la zi...
btz_ovi spune:
ANNE ai punctat foarte bine
Am citit,mai scriu maine.Pup.Ne bagam la "quality time all 3 "
P.S.Am ras de-am spart la "CIREASA DE PE TORT",mare e gradina Domnului si multi/e prosti/proaste in ea
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Fetele, m-am intalnit cu Rodi!!! A fost super,a trecut timpul muuuult prea repede, nu am apucat sa vb multe. S-au jucat copilasii (mai mult unul langa altul, decat unul cu altul.) Rodi e o slabanoaga!!! baietii au stat mai mult afara la tigara. Incarc acum poze!!! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
super poze
ce ma bucur ca v ati intalnit
copilasi super frumosi
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
rubia spune:
In legatura cu medicii nu generalizez dar majoritatea(809%)iau spaga pt ca asa au vazut la cei dinaintea lor si le convine si lor.Consider ca stiau de problema salarizarii in momentul in care si-au ales meseria asa ca nu e o scuza pt primit spaga .Pe principiul asta am ales si maternitatea privata aici in Cta ca sa nasc deoarece orice e mai bine decat in Spitalul de Urgenta de aici.Vara-mea imi spunea ca e fita ca nu stiu ce ,ca de ce sa platesc 5000 de lei dar in momentul cand i-a venit vremea sa nasca (la vreo 5 luni dupa mine)
a nascut in spital si a platit 3800 lei doar nasterea (dr ,anestezist,neonatolog ,medic mana 2,asistente) totul i s-a cerut de la obraz si a stat in niste conditii mizere,asa ca nu stiu de ce e considerata o fita sa alegi sa nasti in niste conditii decente in care sa nu trebuiasca sa-ticumperi tu tot incepand de la ata pana la pansament.Aici la noi medicii care se duc cu pacientele in clinica privata nu mai nasc la spital pt ca au zis ca nu e normal ca daca tot plateste pt orice e folosit la nastere pacienta sa fie si obligat la niste conditii....Daca va zic ca medicii din spital desi ia bani de la paciente deonteaza si tot ce presupune o nastere ,orice ban e luat de la Casa de asigurari asa ca ...nu va mai zic decat atat in timpul sarcinii eu eram obligata sa fac Clexane un anticoagulant si pe vremea aia era f mare criza ia ghiciti unde am gasit ,stia o prietena ca fac si cand i-a zis o tipa ca-i poate face rost ,m-a intrebat ,am zis OK si pe urma aflu ca astea le luau din spital si scriau ca le-au folosit in timpul operatiilor,etc,furt pe fata....asta-i Romanica noastra si nu stiu ce se va alege de ea.
PS:Am niste vecine teribil de galagioase,acum se bat,plang si trantesc usile,imi vine sa chem politia ca nu e prima datasunt chiriase si desi am vb cu proprietara zice ca n-are ce sa le faca,sunt si araboaice si vb foarte tare si asta doar incepand cu ora 22.00 ca pana atunci nu se aude nimic Si continua pana pe la 3 dimineata...Au avut tupeul intr-o zi sa-mi zica ca de ce plangea fata intr-o zi pe la 8 dimineat ca ele dormeau
crispro spune:
Tu fete, dar nici nu am apucat sa incarc bine pozele, ca le-ati si vazut. aici incep pozele de azi. Al meu azi a dormit doar o ora. Si cat a fost Rodi aici ii era somn, am mai incercat sa il adorm, dar nu am reusit...
Sa-l ajutam pe Alex
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Tu fete, dar nici nu am apucat sa incarc bine pozele, ca le-ati si vazut. aici incep pozele de azi. Al meu azi a dormit doar o ora. Si cat a fost Rodi aici ii era somn, am mai incercat sa il adorm, dar nu am reusit... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Foarte frumoase poze...Doua mamici superbe si delfinasii minunati...Bine..si Maria...o dulceata
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010