Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (121)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

fetelor , va trimit un filmulet trist

http://www.youtube.com/lungusebastian

pentru cine poate ajuta , m-a apucat plansul cand am vazut bietul copil cat se chinuie! Doamne , cum am putea sa aducem o umbra de fericire in viata micilor suflete chinuite

iertati-ma daca v-am intristat si pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Paula, , esti dementiala!! Sunt sigura ca nu esti asa irascibila. O sa se obisnuiasca organismul si cu dieta.

Lala, ai o minune de baiat, o sa iesiti voi din impasul asta finAnciar.

Cum spunea Paula (Victo), important e ca suntem sanatosi, copiii nostri sunt sanatosi. Stiu ca e greu, dar copiii sunt fericiti pt ca simt iubirea, nu ca traiesc in vreun palat sau ca sunt imbracati numai de la firme de prestigiu. Sanatate sa ne dea DD, ca pe restul avem timp toata viata sa le facem.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Hello delfinariu,

Eu doar acum am reusit sa-l culc pe "speedy gonzales" , treaz de la 6:30, si in conditiile in care am fost de dimineata o ora la balaceala Cred ca dupa cum zicea si Paula, va dormi o data pe zi si gata.

Ochidut, ce frumos ai povestit ...pentru mine Maica Domnului a facut minuni. Acum doi ani mi-am pierdut subit serviciul, in conditiile in care aveam rata mare la apartament, incepuse criza si locuri de munca erau tot mai putine. Am inceput sa caut zi si noapte, dar mai important sa ma rog si sa citesc Paraclisul Maicii Domnului zi de zi. Mi-am gasit destul de rapid un loc de munca, dar salariul era mic abia acoperea rata. Am acceptat, ca tot era mai bine decat nimic cu gandul ca imi caut in continuare pana gasesc ceva mai bun. Dupa cateva zile (dar inainte sa trebuiasca sa ma prezint la noul job) am primit un telefon de la o agentie de recrutare, pentru un post muuuult mai bun la o alta companie. Dupa doua zile de interviuri am fost acceptata. Eu stiu sigur ca a fost o minune si ca nu se putea intampla decat cu ajutorul lui Dumnezeu si al Maicutei sale!

Puiutz, Lalala imi pare tare rau pentru greutatile prin care treceti. Dar Dumnezeu are grija de noi si daca ne rugam, ne arata o cale de iesire din toate. Important e sa fim sanatosi.
Mai fetelor, ganditi-va ca noi toate avem cate un copil, care este deja asa o minune si pentru care multi altii ar da o avere sa il aiba.

Paula, tu mi-esti asa draga cum povestesti...ai fost mortala cu masina. Bine ca nu te-a vazut proprietarul Eu zic ca la 12 luni Raul plimbaretul va merge deja foarte bine fara ham.

Cris, ce fain ca va vedeti cu Rodi Chiar ma gandeam de dimineata ca zicea ca prin 15 ajunge si la Cluj. Oare mai vine?

Oana e bestiala rochia aia...sigur ca trebuie sa ai si un corp pe masura sa o poti purta. Cand ma gandesc cum arata acum sanii mei dupa alaptat Eu cred ca-mi voi lua o rochie scurta sa o mai pot purta si la alte ocazii. M-am uitat la pozele tale sa-ti vad rochia de nasa, e superba. De unde ai cumparat-o?

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ilinca felicitari pt adormit pui!
suna-ma si pe mine dc vb cu rodi!

iar mi-s pietroaie sanii..da nu de la cantitatea d elapte..ci se infunda periodic. asa ceva..saptamanal patesc..groaznic!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

azi avem in meniu orez cu dovlecel si carnita de curcan. dim. mere coapte cu branizca. diseara cereale.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Hello fetele si LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI

Vai PAULA cat m-ai amuzat tu.Oricum tu esti haioasa rau cand povestesti ceva ;)
Pai ce te faceai daca mergea cheia?Plecai cu masina omului?:))))

OCHIDUT cat de frumos ai povestit,m-am regasit in cuvintele tale extrem de mult,mai ales cele privind credinta si biserica.Mi-ai spus gandurile .Iar Larisa este miracolul vostru cel frumos.

Puiutz off,sper sa vina o vreme buna pt voi,atat din punct de vedere financiar cat si al lui Raducu.

Off fetelor cu creditele astea e jale.Nici noi nu ne incumetam sa ne luam o casa acum,astept sa vina vremea buna in privinta imobiliarelor deoarece parintii mei au un apartament si prin vanzarea lui am scapa de un credit mare.Insa si noi avem rate (2 la numar) caci sotul meu,in fosta sa casnicie,a fost baiat bun si a renovat un apartament intreg,i-a dat bani lui maica-sa,si-a luat o groaza de electrocasnice si altele iar noi nu ne folosim de ele macar.Si in plus suntem si in urma rau tare cu ratele,nu ne mai ajung banii deloc,nu stiu de ce.In mod normal am avea de platit de 2 ori ratele pe luna dar parca nu se lipesc de noi.Mi-e groaza cand mergem la banca,ma gandesc mereu cu ciuda la soacra mea iubita si dementa,caci in loc sa platim pt casa noastra,sa ii luam tot ce e mai bun lui Paul,dam banii pt a-i asigura ei comfortul necesar.Dar va veni si vremea cand va plati pt asa ceva

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am trecut pe prima pag linkul cu programelul pt bebei, de la Diana.

Diana, zi-mi te rog legat de programel... la activitate motrica, bifez ce face copilul (daca sta in sezut, picioare, etc), dar unde vad ced e ok pt varsta lui si ce ar trebui sa faca? SAu Oana? CA tu ziceai ca e ok ce face Matei pt varsta lui cf programului, dar eu nu am vazut unde.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Oana, Ilinca, BTZ

Of, BTZ, ce situatie si la voi! Te cred ca esti indignata!

Rabdare si credinta ca se va rezolva!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

fetelor , va trimit un filmulet trist

http://www.youtube.com/lungusebastian

pentru cine poate ajuta , m-a apucat plansul cand am vazut bietul copil cat se chinuie! Doamne , cum am putea sa aducem o umbra de fericire in viata micilor suflete chinuite

iertati-ma daca v-am intristat si pe voi

vai nu mai vreau sa vad asa ceva...sunt bolnava!!!

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Hello fetele!!!

Noi mai greu cu scrisu si de la o vreme si cu cititul!!
LA multi ani sarbatoritilor zilei!
Va multumim din suflet pentru urari, dau cu intarziere cate o amandina si suculetz!
Am fost si la control:avem 10 kg si 74cm.ne ridicam in picioare, facem pasi, l-am pus in ham.e haios tare dar ii place mult sa se plimbe prin casa tinut de manutze!Acum vad ca din ce in ce mai rar noptile sunt linistite, de la 2 si 20 pana la 4 jumate avem specatcol, domnu are chef de joaca si neaparat tre sa ma dau jos din pat sa-l bag in seama.ca daca nu...vai de pielea si mai ales uechile mele.
Azi am patit-o iar.Il pusesem pe olita, a facut, am vb la telefon in timpu asta si nush ce mi-a venit sa ma ridic exact cand am inchis...s-a umplut canapeaua de ..bine ca avea patura pe ea..si piciul a cazut pe parchet.dupa ce s-a potolit avea chef de vorba, ras, joaca...a mancat bine..probabil ca ma ajunge oboseala de nu mai reusesc sa fiu atenta.Nu dati cu rosii, va rog!Acu sta in patut si se joaca cu o minge mare.
Ma duc sa-l pun la nani!!

Va pup!

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput