Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (121)
Raspunsuri - Pagina 14
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic Buna dimineata si de la noi, desi la noi nu e chiar buna. Nu din cauza lui Raducu, el a fost ok asta-noapte, ci din cauza vesnicelor noastre probleme...ufff, ne-au trebuit credite! Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 |
offf daca ai stii cat de bine te inteleg
eu am plecat in viata cum s-ar spune fara nimic, ba sa nu mint un set de oale si de tacamuri d ela soacra-mea + banii de la nunta care au fost avans la apartamentul in care stam...v-am mai povestit ca tata a murit cand eu aveam 6 ani si fratele meu 1 an...iar mama si-a facut datoria cu varf si indesat asa ca eu o data ce am inceput sa lucrez nu am mai luat nici un ban de la ea, asa mi s-a parut mie corect!
am luat un credit sa luam apartamentul...credit care era salariul lui Marius la vremea respectiva si traiam din salariul meu
apoi alt credit sa il putem amenaja+ creditul facut pentru masina (duap ce am facut o sinuzita stand in gara si asteptand trenul zilnic sa merg la munca in Germania)
am mai platit...am mai refinantat...si uite ca am ajuns acum la o singura rata dar care nu e de ici de colo
acum vrem sa ne mutam la 4 camere
nu are rost sa mai astept nimic...ca nu am cum sa adun bani asta e clar deci tot credit trebuie sa iau
asa ca iti dai seama ca iar o sa ajungem cu 2 rate/luna pt 2 apartamente
pana cand reusesc sa achit creditul de la ap cu 2 camere si sa ridic ipoteca si sa il vand va dura vreo 6 luni + actualii proprietari vor sa mai ramana 2 luni in apartament...
dar pana atunci...iar nu stiu cum ne vom descurca...greu, offf off
dar de fiecare data imi spun ca Dumnezeu are grija de noi si ne vom descurca intr-un fel sau altul ...si daca nu om mai putea plati credite vindem tot si o luam de la capat
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
puiutz_mic spune:
Lauri_ca, asta am mai constatat si eu, ca e nervos si marait daca il trezesc mai devreme, dar ma gandeam ca dupa un numar de zile cu aceeasi rutina poate se obisnuieste... O sa incercam si cu plimbatul seara de seara, numai sa plece iarna asta o data!
Poate ne intalnim si noi la o plimbareala prin parc, daca se incalzeste vremea, vad ca esti din Constanta sau am retinut eu gresit?
Paula, Eladea, Victo, saru'mana pentru sfaturi si sprijin!
Paula, am ras cu lacrimi aproape de patania ta cu masina
Victo, l-as muta in sufragerie, dar ... e complicat. E o usa care da in bucatarie, unde mai intra noaptea si cumnatul meu, care sta cu noi in curte, in alt corp de casa, face zgomot etc Apoi dimineata merge sotul la bucatarie, sa manance inainte sa plece la munca...of. Noi intentionam sa ne mutam noi in sufragerie, dar asta daca ne ajuta Dumnezeu sa punem centrala la toamna...
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
crissteo spune:
Puiutzmic, te ajuta Doamne-Doamne sa treci si peste problemele cu banii si creditele, chiar daca e greu.Asa e, e o perioada tare grea pentru cine are credit. Si noi avem credit la casa. Un venit merge la banca. Ne descurcam cu ce ramane, ce sa zic, cat suntem sanatosi suntem bucurosi, chiar daca nu e usor.Vazand in apropierea mea oameni de varsta noastra grav bolnavi, mi se pare ca suntem binecuvantati, ca suntem sanatosi, ca avem doi copii sanatosi si frumosi si destepti, ca avem o casa, chiar daca acu e mai mult a bancii decat a noastra, si chiar daca e aparatment desi noi ne dorim casa-insa stiu sigur ca daca suntem sanatosi si ne iubim, le rezolvam.
In alta ordine de idei, pentru ca sigur oboseala voastra accentueaza toate simtirile, eu de ieri am program cu bubulinu meu, ieri a mers ceva, nu ca la carte, dar l-am adaptat pe unde s-a putut.
Adica trezit pe la 5 dimineata, a ramas bubu in sufragerie cu tati, eu m-am mutat in dormitor cu teo. A mai dormit bubu de la 6 la 7. Apoi n-a vrut sa manace ca era rupt de obo. A mancat la 9 lapte. Apoi m-am suparat, dupa cum v-am scris si voua, am luat caietul lui cu insemnari si am hotarat program.
7-8 dimineata san+ lapte praf cand e cazul
11 gustare- de regula fructe simple, rar iaurt, cereale, branzica
13 piure legume + ou, carnita, iaurt
17 gustare- iaurt, cereale, branzica, mamaliga, fructe
19-20 lapte san + lapte praf.
20 somn
A dormit 2 ore legat in casa, ceea ce nu s-a mai intamplat de mult de la 3 la 5, ca atunci s-a oprit teo din joaca.Acum amandoi sunt la program, ca deja earm terminati toti. si oboseala asta afce ca toate maruntisurile sa capate o amploareeee.
Azi e a doua zi de program, azi noapte s-a trezit doar la 5, a mancat ieri toate mesele la orele respective +/- 30 min, azi a fost mai bine
8 lapte
11 fructe
de la 11.30 doarme , acu sa vad cand se terzeste dar am sanse de pranz pe la 13-14.
In rest vreau program ca ieri 17 gustare, 19 baie, masaj, dragaleli
20 papa si somn.
Eu il bag in sac de dormit, i-am pus si o data o paturica, dormise si sa-l trezesc sa-l bag in sac si plangea cu ea pe fata, era transpirat tot.Teo a dormit in sac pana la 3 ani si ceva, eram toti linistiti, nu se dezvelea, nu se agita prin pat.
Puiutz, o zi usoara, linistita si cu incredere ca in curand va fi mai bine si mai bine.
catalina2307 spune:
ooana -multam, pai bag de seama ca tu vrei sa eclipsezi mireasa :)).
paula - neeeeee, la noi nu a fost cazul. Exceptand faptul ca nu era nici o masina similara in parcare daca urca din greseala isi cerea scuze, sonoriza ceva sau macar cobora si urca in alta masina (aceeasi marca), nu o lua la trap pe stradute laterale.
Andrei in varsta de 8zile are nevoie de ajutor urgent
lalala13 spune:
off, puiutz si noi suntem bagati pana in gat cu creditele, avem 4, iar casa acum nu mai valoreaza mare lucru.mai e si confort 2 ala mare mai e si in CHF si aproape s-a triplat rata. sotul a ramas si fara munca, de aia acum suntem la ai mei. practic noi nu prea mai avem bani. incerc sa fiu optimista dar nu prea pot.sotul spune ca om trece noi si peste asta, si ma enerveaza cand zice asta ca eu nu prea vad iesire.
paula super tare faza cu masina
ochidut foarte frumoasa povestea, si eu sunt cam ca tine, si la mine Sebastian a fost si este o minune.
lalala13 spune:
catalina asa nasol e cu mucii la astia micii. al meu nu plange la aspirator sau cand il aspir, plange ca trebuie sa il imobilizez. mai nou ma ajuta sa aspir, e tare incantat.
aa, si cu hamul la noi nu e prea bun, decat de ros, se tine mai bine de mana mea.
voi dati ceva la bebei pentru imunitate?
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 ooana -multam, pai bag de seama ca tu vrei sa eclipsezi mireasa :)). paula - neeeeee, la noi nu a fost cazul. Exceptand faptul ca nu era nici o masina similara in parcare daca urca din greseala isi cerea scuze, sonoriza ceva sau macar cobora si urca in alta masina (aceeasi marca), nu o lua la trap pe stradute laterale. Catalina Andrei in varsta de 8zile are nevoie de ajutor urgent |
Cata, nici nu am zis ca la fel s-a intamplat la voi. Eu chiar am patit asta. Banuiesc ca hotul tau nu s-a asezat relaxat la volan si sa-si puna centura de siguranta
Mi s-a mai intamplat sa ma duc la alta masina, ca avea aceeasi culoare, dar pana acum nu am mai gasit masina care sa se deschida cu cartela mea. Eram linistita, ca am auzit cum a facut click si nici prin cap nu mi-a trecut ca e alta masina, dar in nici un caz nu am facut referire la situatia in care ai fost tu ieri. Situatie de-a dreptul neplacuta.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
puiutz_mic spune:
Oana, Crissteo, va multumesc pentru gandurile bune si pentru sfaturi!
Si noi speram sa ne taraim si sa ne descurcam pana reusim sa mai diminuam soldul la creditul ipotecar si poate reusim sa vindem casa si sa il achitam, sa scapam de cea mai mare belea a noastra: o rata imensa pentru o casa care nu merita (v-as povesti istoria, dar mi-e ca deja va plictisesc). Si sa ne mutam cu chirie pana una-alta.
Mai sunt creditele de nevoi personale - vreo 3 - de unul scapam in august.
Am vrut sa refinantam creditul mare, dar nu s-a putut. Noi l-am luat pe firma, si pe firma este f.f. greu sa refinantezi. Activitatea a scazut, preturile la imobiliare efectiv s-au prabusit, astfel ca fata de 2008, cand am luat creditul, proprietatea valoreaza cu 30-40% mai putin si la o reevaluare in prezent nu putem obtine refinantarea la nici o banca, am incercat deja la vreo 3...
Prin urmare...numai cu o minune mai putem spera sa nu ajungem in strada si datori vanduti bancii pe viata
Va multumesc tuturor ca existati si ca-mi pot spune of-ul la voi din cand in cand!
Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa va fie viata mai usoara si mai frumoasa cu fiecare zi!
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
catalina2307 spune:
Of mai fetelor....este tare greu si tare mi-e teama ca va fi din ce in ce mai greu.
Andrei in varsta de 8zile are nevoie de ajutor urgent
Victo spune:
am uitat si eu sa precizez ca tot in franci avem rata..deci veselie mare rau.noroc ca si-au revenit astia si ne-au mai dat inapoi din salariu ca toamna trecuta cum ne-au si micsorat salriile cu 25%..efectiv sal. sotului merge la banca si gradinita.
dar fetelor, atatia oameni care nu aui casa..nu au serv..cu copii..vai de vai..
eu zic sa ne multumim cu ce avem, ca avem destul.
acum ar fi ideal sa avem noi zeci de milioane de invartit..sau sute..da, banu nu aduce (mereu) fericirea.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)