Sf Paste unde???
Buna seara
Suntem 2 'maturi' care s au hoatarit de abia acum ca vor sa faca Pastele in RO
dar
sa fie cit de cit aproape de CAmpina pe o raza de 150 km
dar sa fie intr o pensiune conviviala cu program de Paste adica sa nu ofere doar cazare...
Aveti ideea va rog unde as putea sa ma duc??? Ati mai fost pe undeva si v a placut???
Asa ,orbeste pot sa ma duc intr o agentie sa i au bilete ...dar mai intii am incredere in experienta voastra
Cu anticipate multumiri
Raspunsuri
anya spune:
Nu am auzit ca pensiunile sa ofere si altceva decat masa si casa. Noaptea oamenii merg la biserica daca vor si cam atat.
andacos spune:
Pai ce inseamna pentru tine program de paste?
Cred ca nu te referi sa organizeze gazda drumul pina la biserica in noaptea d einviere?
Fii mai explicita,ce intzelegi tu prin program de paste?
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
anya spune:
De Paste stiu ca oamenii merg la biserica - daca vor. La anumite pensiuni s-ar putea sa pregateasca si masa cu specific (miel, oua rosii, cozonac). Nu inteleg ce anume ar trebui sa mai faca cei de la pensiuni (poate fac si nu stiu eu la ce te referi).
carmaw spune:
Pai o sa raspund
Vazusem la televizor odata cum gazda pensiunii vopsea ouale cu model vinerea...explica cum a facut a drobu,ciorba de miel... erau si niste procesiuni in sat(pe linga deniile la biserica)..chestii d astea
Eu stiu binenteles dar.... era pt al meu
Am scris ca nu as dorii sa gasesc o pensiune numai pt pat (adica cazare si as fi fost interesata de pensiune care oferea masa de pasti si oferea ceva explicatii despre obiceiurile din zona
Vroiam asta nu pt mine fetelor ci pt al meu care imi umfla capul cu chestii de genul
'uite cum fac grecii'....'ce ospitalieri sunt' ...ce admosfera minunata e la ei de Pasti'...'ce spirit de familie au etc etc
Acum binenteles ca e si greseala mea' ca am vrut sa ridic 'nivelul traditiilor de Pasti in satele romanesti si i am cam umflat capul la cum e o sarbatoare de Pasti intr o familie la sat
Deci imi cere si el sa cumpar Un program de Pasti ca tot il fac in Ro
Si eu sunt prinsa cu ocaua mica(ca tot am inventat traditii care nu se mai tin)...deci pt asta am cerut ajutorul
Da poate gasesc eu o scuza fac o gripa ceva ....
PS Am facut si eu odata un curs de agent touroperator si acum chiar imi pare rau ca nu am continuat pe drumul asta....ca ideii aveam
Laura25 spune:
carmaw, stiu ca asa ceva gasesti la pensiuni din Bucovina.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
diuna spune:
Si in Maramures. Dar poate, totusi, cineva a petrecut asa cum vrei tu si te indruma spre o pensiune anume. Distractie placuta!
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein
diuna spune:
Aici suna bine:http://infopensiuni.ro/gura-humorului/pensiunea-hotel-simeria-class/oferte-speciale?utm_source=NewsletterRecomandari_Infopensiuni.ro&utm_medium=&utm_campaign=newsletter_31381
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein
andacos spune:
M-am gindit eu ca la incondeierea oualor(asa este corect????) te referi,insa ma indoiesc ca gasesti as aceva in perimetrul precizat d etine!
Uite aici.
http://www.inimabucovinei.ro/ro/obiective-turistice-in-bucovina/incondeierea-oualelor
ceva insa eu nu prea cred ca se face asa ceva in perioada pastelui!Premergatoare pastelui da,ins ain zilele de paste....!!!!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit