Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(26)
Raspunsuri - Pagina 15
ziki spune:
Si de la mine buna dimineata,
Am intrat sa va pupacesc pe toate si sa raspund si eu la SZ-urile zilei/lor
- de bouncer as avea si eu nevoie si chiar am inceput sapaturile dupa unul SH eventual, ca sa nu dau o carca de bani si ori sa nu-i fie pe plac domniei sale, ori sa ne saturam de el prea de timpuriu...
- de bunici, am mai multe specimene. eu bunicilor mei din partea mamei le-am spus "bunica si bunicu", iar celor din partea tatei "Gety si Kiki" (de la georgeta si chiriac, deh ce-am inteles si eu)...
Acum, Flavia le-a zis fix la fel, bunicilor MEI - bunica si bunicu, si celorlalti tot pe nume. Iar bunicilor ei, parintii mei - Mariana si Gabi.
Mai nou, de cand au sosit si portia cealalta de bunici, parintii sotului, au spus ca ei sunt Aurelia si Nic, deci tot pe nume vor sa fie strigati.
Eu nu am impus nimic nimanui, si sincer, mor dupa apelativele mai dulci gen "maitzu, maia, taitzu, tatucutzu" din astea...
cat despre Mama-Cutare (sau a cuiva ), verisoara mea, care vine doar o data pe an o luna in vacanta in romanica, ii spune bunica-mii "mama-Gety", dar asta denota si lipsa si dorul de mama pe care le are matusa mea de-a lungul anului, cred.
na, ca am innebunit cu arborele genealogic
daca ati inteles ceva, aveti toata stima mea
o paranteza mica: mie smileyurile nu mi se par accesorii de captatio benevolentiae, mi se par doar niste mutrite sau gesturi care ajuta la mimica, in cazul in care cuvintele lipsesc (vezi cazul meu, cu vocabular rarut )
in rest, atatica. am inceput si eu sa citesc (carti! )
dar tot aproape de forum stau.
sa aveti o zi frumoasa!
.........................................................................................
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
ziki spune:
a!
gabi, fluturas, voiam si eu la festival
de fiecare data a fost ceva si n-am mai mers...
vin doar in duminica de Paste... cred ca nu vrea nimeni sa se vaza cu mine fix atunci
sunt niste frichineli intre socri si soata si uite asa sunt eu privata de aer curat si intalniri cu voi. sunt tare suparata pe tema asta, dar ma rog.. poate pana la vara le trece
.........................................................................................
ziki spune:
?? cum adica??
e de bine?
florintunde spune:
Lori;ce dai la fifitza?
Sonia are si temperatura..e fara chef,papa putin..
Oscillo am acasa..sau eferalgan,..naiba stie ce sa fac..are muci si nu vine cu batista bb.
E bleaga..
dr bineinteles nu raspunde la tel.
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta
mada23 spune:
Dolores..asa-i, membru de onoare in clubul vomitacioshilor .Si eu am mancat o perioada numai vegetale dar nu s-a vazut nici o schimbare, doar acum parca de cand ii dau probiotice e ceva schimbat dar inca nu ma pronunt, mai asteptam.
Irina..si pe mine ma ingrijoreaza dar cred ca daca ar fi o problema ar plange mereu, poate doar se acumuleaza oboseala de la atatea lucruri noi, si or fi ai nostri ceva mai sensibili
Zumzu...ce matinala esti saracutzul, e posibil sa fie de la pepsi, eu daca beau seara toata noaptea nu inchid ochii
Simo..doamna noastra, tu cand dormi? ma bucur ca ati ajuns cu bine
Lori..sanatate multa Anutzei, poate vb cu preotul sa o balaceasca mai subtirel asa
Tunde...sanatate micutzei tale, vb cu medicul de fam.sa nu faca vre-o complicatie raceala imediat dupa vaccin stiu ca nu da bine.Barr ce vreme, macar la noi nu ninge, dar la tine , trimitem o portie de soare
Mire..drum bun, pupacesc motaneii
multe la fete
Madutz
ingerashul meu iubit
de pruncutz mult dorit Matei Nectarie 18.12.2010
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
Shines spune:
Mada de dim tot zic ca ma culc si nu am mai apucat. am vrut sa dorm cu edu dar mi-a tras teapa,se tot foia de ziceam ca se trezeste si el a dormit doua ore.
acum nu mai dorm,fac un pic de ordine pe aici si la 4 plecam dupa tati la birou.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Shines spune:
Eu i-am dat o sticluta de Protectis lui Edi..ca asa a zis dr ca ar fi bine.
mi-a vomitat rau astea 2 sapt cat i-am dat...nu am vazut niciun efect,ba mai rau au facut parca si la colici
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
mada23 spune:
Simo..da??? la noi parca e mai bine, dar mai vedem
Madutz
ingerashul meu iubit
de pruncutz mult dorit Matei Nectarie 18.12.2010
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
gabivalceanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florintunde Lori;ce dai la fifitza? Sonia are si temperatura..e fara chef,papa putin.. Oscillo am acasa..sau eferalgan,..naiba stie ce sa fac..are muci si nu vine cu batista bb. E bleaga.. dr bineinteles nu raspunde la tel. ---------------------------------------------------------- Tunde -mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta |
TUNDE, nu sta asa cu ea, du-o la doctor! Ca la ea e si vaccinul... poate-i trebuie ceva mai medicament.
Gabi