Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

uau ce de grasunei felicitari! inseamna ca totul merge bine acolo in burtica
noi aveam 600 grame (598 parca) ieri la eco... not bad, not bad parca vad ca se face cat un purcelus
a, mai vroiam sa spun ceva. ca sa vedeti cat de aproximative sunt masuratorile la ecografiile mari (trim II, III) la mine pe foaie toate masuratorile dadeau ceva de genul:
- cap - 23w 6d, +-12d
- femur - 22w 6d, +-15d
etc
si am intrebat doctorita daca e normal si a zis ca da, asa scoate calculatorul (ma rog, programul) de fiecare data... ca astea sunt aproximarile lor, automate.
probabil la fel e si cu greutatea

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Buna dimineata burticute frumoase!
Ma bucur mult de tot ca e toata lumea linistita, Ireth ma bucur ca e totul in regula, sper intr-adevar sa fii linistita, pentru ca shtii cat conteaza pentru puiul tau...btw, cum o sa il cheme?
SdCristian, ma bucur ca copilul tau e Zen, de la forum i se trage :) Sper sa fie totul in regula si sa poti naste normal daca asta iti doresti!
Am vazut pozele cele noi...eska esti superba, pozele de la nunta sunt deosebite...iar poza de la eco e...
AlyMih, tu lupti pentru titlul de fotomodelul odiseei cu Babyblue...amandoua aveti niste burtici micute si delicate!
Roxy sper ca ai dormit mai bine aseara!
Fecian, chiar ca e tare bulina ta!
Cereline iti prieste din plin gravidia, stralucesti pur si simplu...si felicitari pentru grasunica!!
Multumesc fetelor care au dat sfaturi pt ce si cum sa luam, noua astora care nu prea stim de capul nostru...
Zapic, bine ai revenit...felicitari pt manechina!!
anda, nu cred ca am apucat sa iti urez bun venit, asha ca...Bun venit!! sa ai o sarcina la termen si un copil sanatos, frumos si mancacios!!
Arianna, superbe toate lucrusoarele, nu stiu daca ti-am spus...de unde e lenjeria?
Roberta ce noroc ai cu lucrusoarele pt bebe!! cum te mai simti?
Oana te asteptam in odisee...bun venit!
Cristelle felicitari pt bebe grasunel!!!! El sa fie sanatos, kg se dau jos...
Mamutz...cat de frumoooos....asha e si happy...am pu ssi o poza
Va puuuuuuuuup pe toate...si va urez sa aveti o zi asha cum e afara acum in Bucuresti!!

26+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Citat:
citat din mesajul lui cristelle25

Buna dimineatza burtici!
Felicitari pentru rezultatele la eco: Gogoshika, Cereline, Eska, Zapic, Ireth, Sdcristian..sper ca nu am uitat pe cineva..
Anamaria ma bucur ca rezultatele au iesit bune pana la urma..
Imi pare rau ca ies discutii ..chiar terminasem de citit la odiseea vecina si ma miram cum se pot incinge spiritele asa usor...Eu sper sa nu se mai supere nimeni de acum incolo..
De multe ori cand postez mi se pare ca sare lumea peste ...dar nu e nimic mai insist
Ma bucur ca v-a placut port bebe care l-am cumparat cu ceva timp in urma dupa ce arianna cred ca a postat un link (il postasem si eu ca sa ma laud cu cateva saptamani in urma )de aici mi-am dat seama ca se sar multe posturi dar e normal daca se scrie asa mult..
Roxybarbu ai o burtica foarte frumoasa ..
Raluca, sa imi spui si mi-e unde ai pus cele 14 kilograme?? Ca nu se vad deloc..
Anda bafta la eco!!
Deasemenea bafta la eco tuturor fetelor care urmeaza sa faca..
Sinu in ultimul rand chiar daca e cam tarziu
Matzarebela LA MULTI ANI!!!!!
Si eu am tot 14 kilograme in plus doctorita mea e de origine chineza mi-a spus de data trecuta cand am fost la eco ca e cam mult ...Da.. si-o fi inchipuind si ea ca am gene asiatice si nu caucaziene
VREAU SA ADAUG CA IERI AM FOST LA ECO SI BEBELUL MEU ARE DEJA 1500 DE GRAME ..IN CONDITIILE IN CARE IN ULTIMELE 4 SAPTAMANI AM PUS DOAR UN KIL INSEAMNA CA APROAPE TOT S-A DUS LA EL
As vrea sa va rog sa imi trimiteti si mie parola noua[/red]
Pup toate burticutzele !!!!

27+ cu Vlad Rafael

Felicitari!!!!! Trebuie sa recunosc ca e pt prima data cand aud de un bebe de 1500g la 27 de saptamani. Il faci de 5 kg

26+

Mamutz nu imi updatasem semnatura
Am intrat in saptamana 29

28+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

babylicious, cred ca ZEN o sa il cheme, ca la cat de agitat e in burtica, la ce chef de joaca are, macar sa ii pun un nume contrastant
serios acu, inca ne gandim. mie imi place tudor, ma gandesc sa il pot striga teddy, alex nu si nu si nu, lui ii place doar alexandru. it figures, narcisist o sa fie ca tac-su!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Cristelle, felicitari pentru bebe grasunel, 1.500kg, wow e foarte bine! Mai ales ca ei pun carnita in ultimele saptamani

Anaemi, asa devreme bagajul pentru spital? Eu o sa-l fac pe la 35-36 s, dar o sa am tot cumparat pana atunci. Mare lucru n-am de cumparat, imi trebui un capot (asa se scrie?), la Eva am avut gros, ca era prag de iarna. Si hainutele pentru scos bebelusul

SdCristian, ma bucur ca ai un medic atat de zen si de simpatic, si al meu e la fel, iar eu sunt foarte multumita de faptul ca e un bun psiholog, la prima sarcina, cu toate problemele pe care le-am avut-o, as fi luat-o razna complet, daca nu era doctorul asta. Ultima data am discutat cu el despre optiunile pe care le am la nastere, este foarte deschis, si chiar mi-a zis ca se bucura ca la noi nu s-a ajuns la un protocol asa de strict in relatia doctor-pacient, asa cum e in State de ex, si poti vorbi multe cu pacientul.

bazar

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Cristelle, felicitari pentru bebe grasunel, 1.500kg, wow e foarte bine! Mai ales ca ei pun carnita in ultimele saptamani

Multumesc!!

28+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

azi facem si noi 22 de sapt.:)

anaemi, cum te mai simti?

sdcristian, cred ca bebe iustin al meu e zen spre budda deja, la ce calm este.:))) al tau sta in pozitia fetus, al meu cred ca deja sta in pozitia lotus si mediteaza deja, prb cand o sa l nasc, o sa fie in plin proces de levitatie...la ce calm este.

babylicios, mercic de apreciere.e burtica destula pt inaltimea mea. eu sunt ff curioasa ce greutate are bebe, abia astept sa aflu de morfofetala II. se apropie...brr..

ireth, devii experta la masuratori fetale.

cereline, nu pot crede ca la cat esti tu de slaba, bebelika e asa grasunika.

oana, n am apucat sa ti urez: bun venit in odisee!!!

eu ma duc cu catelul la vet. azi are ultima injectie si de maine il trece pe pastile. oricum n-a mai tusit. e asa cumintel la vet, stie ca l va intepa, dar nu zice nimic, pleaca caputzul sau se uita asa jalnic in ochii mei,de mi se rupe sufletul....

_

Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

ce mama omida, ce regina, ce imparateasa....eu sunt "mama masuratorilor fetale"
ieri ne arata doctorita in ce pozitie weird sta bebe asta. deci e pus aproape cu totul in partea dreapta, capul pe langa ombilic, fundul jos (adica sta in pozitie de drepti, nu culcat) si picioarele.... si le-a indoit si le-a pus langa cap
daca nu il fac fotbalist, il fac contorsionist doctorita zice ca are destul spatiu sa se duca si in alte parti, el nu si nu, acolo ii place....

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Fetele aveti idee cat se mai ia in Bucuresti pt zugravit/camera?
Eu am o echipa cu care am mai lucrat la diverse proiecte, dar nu mai stiu ce preturi mai sunt pt zugravit si nu stiu ce suma sa negociez cu ei.

26+

Chiar ieri am vorbit cu tipul care ne-a zugravit apartamentul acum 2 ani si ne-a zis ca 10 mil de lei vechi pe camera. Asa o medie.

Acum nu stiu daca asta e pret pentru prieteni (noi mai suntem si prieteni) sau asa cere la toata lumea.

Crisspy, fericita de Razvi si 20 sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

ce mama omida, ce regina, ce imparateasa....eu sunt "mama masuratorilor fetale"
ieri ne arata doctorita in ce pozitie weird sta bebe asta. deci e pus aproape cu totul in partea dreapta, capul pe langa ombilic, fundul jos (adica sta in pozitie de drepti, nu culcat) si picioarele.... si le-a indoit si le-a pus langa cap
daca nu il fac fotbalist, il fac contorsionist doctorita zice ca are destul spatiu sa se duca si in alte parti, el nu si nu, acolo ii place....

23+

La mine sta tot ceva de genu nu inteleg nici macar cum se poate asa ceva doctorita a spus ca e cu capul in dreapta langa buric si cu picioarele pe langa cap da culmea e ca fata era inspre aparat.. ei cum se poate asa ceva

28+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput