Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Saru'mana Ireth si Anamaria de PM

28+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat: pe mine ma streseaza Ajax cainele ..nu stiu ce are de vreo 2 zile nu se dezlipste de mine daca il ia sotu il maraie si plange de zici ca il taie...oare simte ceva cu bebe? nu ma trimiteti plss la nebuni

Iepurita mea, cand o scoate tati la joaca, face tot posibilul sa sara la mine in pat, o alearga in jurul patului si tot gaseste un loc si un moment sa asara. Si se baga cu caputul la subratul meu, ca sa nu o mai ia. E totpita sa stea langa mine. Cred ca pur si simplu simt ca suntem insarcinate. Si cand are chef de joaca il trage pe tati de pantaloni sau de ciorap cu dintisori ca sa se alerge si sa topaie. E adorabila si ne pupa... Dar cu mine nu mai vrea sa se joace, doar sa stea lipita de mine.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Citat: pe mine ma streseaza Ajax cainele ..nu stiu ce are de vreo 2 zile nu se dezlipste de mine daca il ia sotu il maraie si plange de zici ca il taie...oare simte ceva cu bebe? nu ma trimiteti plss la nebuni

Iepurita mea, cand o scoate tati la joaca, face tot posibilul sa sara la mine in pat, o alearga in jurul patului si tot gaseste un loc si un moment sa asara. Si se baga cu caputul la subratul meu, ca sa nu o mai ia. E totpita sa stea langa mine. Cred ca pur si simplu simt ca suntem insarcinate. Si cand are chef de joaca il trage pe tati de pantaloni sau de ciorap cu dintisori ca sa se alerge si sa topaie. E adorabila si ne pupa... Dar cu mine nu mai vrea sa se joace, doar sa stea lipita de mine.

26+

E uimitor!!

28+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ami_84

Cioc-cioc! Buna seara.
Am citit cateva pagini din capitolul trecut si cateva din asta, asa ca am zis sa scriu si un mesaj cat de mic.
Anaemi hai ca te concurez eu la colesterol si trigliceride, ambele peste 300. Bine ca macar nu mai am si transaminazele marite ca la prima sarcina, unde am fost diagnosticata cu colestaza si a trebuit sa fac tratament.
Acum am alta problema, se mai confrunta vreo una dintre voi cu lichid amniotic in cantitate mai redusa? Asta mi-a spus dr la ultimul control si momentan nu mi-a spus prea multe, doar ca sa vedem cum evolueaza pana la urmatorul control.
Felicitari tuturor pentru vestile bune de la eco!

O seara buna!

Andreea, mami de Irina (8 martie 2010) si din nou 22+ cu Ilinca

Eu stiu ca se recomnada consumul de lichide in candtitati mari si se pun chiar si perfuzii cu ser fiziologic. Cel mai bine discuti cu medicul.

26+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anda82

Alexia_Ada, Babybluemultumesc pentru ajutor.
Oana bine ai venit!

Fetelor eu marti ma duc la doctor sa vad ce-mi spune de IR-uri, ma nelinisteste destul de mult ca Ir-ul arterei ombilicale e 0,74, dar sper sa scap si de acest stres.

toate fetele si vin maine la cafeluta

[ gravi ] + 22 cu [ fetita ] Nectaria

E bine la artera ombilicala, cam pe acolo trebuie sa fie, la cele uterine trebuie sa fie pana in 0,50, da si astea cresc la finalul sarcinii.

26+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anda82

lissa_ana am scos spatiile sa vedem ce iese

Anda + 22 cu Nectaria

Daca aveam fetita tot Necatria ii spuneam si eu, asa e Nectarie.

26+

Mergi la inceput

sdcristian sincer eu prefer un dr preocupat de aspectele medicale, pt sfaturi ZEN poate caut un terapeut
Glumesc, nu te superi sau ma rog vorbesc si putin serios.

26+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristelle25

Buna dimineatza burtici!
Felicitari pentru rezultatele la eco: Gogoshika, Cereline, Eska, Zapic, Ireth, Sdcristian..sper ca nu am uitat pe cineva..
Anamaria ma bucur ca rezultatele au iesit bune pana la urma..
Imi pare rau ca ies discutii ..chiar terminasem de citit la odiseea vecina si ma miram cum se pot incinge spiritele asa usor...Eu sper sa nu se mai supere nimeni de acum incolo..
De multe ori cand postez mi se pare ca sare lumea peste ...dar nu e nimic mai insist
Ma bucur ca v-a placut port bebe care l-am cumparat cu ceva timp in urma dupa ce arianna cred ca a postat un link (il postasem si eu ca sa ma laud cu cateva saptamani in urma )de aici mi-am dat seama ca se sar multe posturi dar e normal daca se scrie asa mult..
Roxybarbu ai o burtica foarte frumoasa ..
Raluca, sa imi spui si mi-e unde ai pus cele 14 kilograme?? Ca nu se vad deloc..
Anda bafta la eco!!
Deasemenea bafta la eco tuturor fetelor care urmeaza sa faca..
Sinu in ultimul rand chiar daca e cam tarziu
Matzarebela LA MULTI ANI!!!!!
Si eu am tot 14 kilograme in plus doctorita mea e de origine chineza mi-a spus de data trecuta cand am fost la eco ca e cam mult ...Da.. si-o fi inchipuind si ea ca am gene asiatice si nu caucaziene
VREAU SA ADAUG CA IERI AM FOST LA ECO SI BEBELUL MEU ARE DEJA 1500 DE GRAME ..IN CONDITIILE IN CARE IN ULTIMELE 4 SAPTAMANI AM PUS DOAR UN KIL INSEAMNA CA APROAPE TOT S-A DUS LA EL
As vrea sa va rog sa imi trimiteti si mie parola noua[/red]
Pup toate burticutzele !!!!

27+ cu Vlad Rafael

Felicitari!!!!! Trebuie sa recunosc ca e pt prima data cand aud de un bebe de 1500g la 27 de saptamani. Il faci de 5 kg

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Fetele aveti idee cat se mai ia in Bucuresti pt zugravit/camera?
Eu am o echipa cu care am mai lucrat la diverse proiecte, dar nu mai stiu ce preturi mai sunt pt zugravit si nu stiu ce suma sa negociez cu ei.

26+

valeu.:))
asta imi aduce aminte de mesterii mei, cei idioti.
zugravit cu schimbat de parchet, mi-a cerut 20 de mil o camera mai mare.
fara parchet, cred ca e in jur de 10-15, depinde cum negociezi.si peste ce poame dai.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
21+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Ami am uitat sa spun despre lichid. Eu la Filip cred ca am avut mai putin lichid pt ca la nastere, la 39 s, chiar a fost mai putin lichid si el era vanat tot si super zbarcit; iar moasele ziceau ca e "trecut" (banuiesc ca vroiau sa spuna ca a trecut de 40-41 s), cand eu am nascut cu o sapt mai devreme.

Eu ultima eco pe care am facut-o cand eram cu el a fost la 20-21 sapt si de atunci nu am mai facut nici o eco, de asta nu stiu sa-ti spun exact daca chiar a fost vb despre putin lichid sau nu; dar asta mi s-a dat de inteles.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 28+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput