Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

eu sunt foarte calma
poate ca tu nu trebuia sa folosesti cuvantul laudat.

22 + Arianna-Maria

eu abia astept sa vad cu ce te mai lauzi cand o sa mi le aduc si eu acasa si o sa fac si eu poze mi le lipsesc pe frunte de mandra ce sunt de bebe al meu asa ca eu chiar o sa ma laud iar rochitele care sunt un una din pozele tale vreau sa iti zic ca am salvat poza si ma uit zilnic la ele si nu ma mai satur de ele sunt absolut superbe asa ca te rog zi cum vrei da eu astept poze cu tot ce cumperi

23+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

nu cred ca este nevoie sa fii sarcastica, pentru cine a avut ochi sa citeasca postul meu NU am nominalizat pe NIMENI .

Acum chiar ca m-ati enervat, la revedere

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
28+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

eu sunt foarte calma
poate ca tu nu trebuia sa folosesti cuvantul laudat.

22 + Arianna-Maria

eu abia astept sa vad cu ce te mai lauzi cand o sa mi le aduc si eu acasa si o sa fac si eu poze mi le lipsesc pe frunte de mandra ce sunt de bebe al meu asa ca eu chiar o sa ma laud iar rochitele care sunt un una din pozele tale vreau sa iti zic ca am salvat poza si ma uit zilnic la ele si nu ma mai satur de ele sunt absolut superbe asa ca te rog zi cum vrei da eu astept poze cu tot ce cumperi

23+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

nu cred ca este nevoie sa fii sarcastica, pentru cine a avut ochi sa citeasca postul meu NU am nominalizat pe NIMENI .

Acum chiar ca m-ati enervat, la revedere

draga mea nu am fost sarcastica ...incercam sa arat ca pt mine a ma lauda cu bebe si cu lucrurile ce i le iau nu e un lucru rau .

la revedere

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Ramyy....iubita nu e cazul

22 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

"draga mea" daca as fi considerat ca este un lucru rau nu as fi postat nici eu lucrurile cumparate de mine, de unde pana unde s-a inteles asta nu am ajuns sa inteleg si nici nu mai conteaza foarte tare.

Cine a vrut sa inteleaga ce am vrut sa spun, bine, cine vrea sa citeasca printre randuri si sa faca pe isteata iarasi bine, ca unele au simtit ca se face aluzie la ele este strict problema lor....poate n-ar fi rau sa mai citeasca postul inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Hai mai fetelor, devine hilar, ce naiba. Mai, dar nu o mai luati asa personal, zau! Daca stam acum toate sa interpretam fiecare vorbulita si sa o intoarcem pe toate partile, nu cred ca ajungem bine.
Nu este normal sa reactionam asa.

_
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Pufi.....cu postarea asta am incheiat .......tu singura ai spus de lauda ,citez :"Sunt fete care poate nu se simt atat de bine-n pielea lor, sau care nu au cu ce se lauda toata ziua punand poze cu ce-au mai cumparat sau care pur si simplu nu doresc sa o faca- zic ca nu trebuiesc excluse. "

nu am citit printre randuri , si m-am simtit pt ca eu primisem aprecieri de la fete cu ce am cumparat si cate am cumparat , de aia.

si cu asta ma incheiat orice discutie legata de acest subiect.

22 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Hai mai fetelor, devine hilar, ce naiba. Mai, dar nu o mai luati asa personal, zau! Daca stam acum toate sa interpretam fiecare vorbulita si sa o intoarcem pe toate partile, nu cred ca ajungem bine.
Nu este normal sa reactionam asa.

_
21+

statisticile arata ca intr-un grup de mai mult de 4femei sunt mult mai fregvente aceste "intamplari" asa ca o sa mai fie cu sigurata si de acum

dar ai dreptate

23+

Mergi la inceput

eu una am iesit din grup asa ca sansele scad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Vad ca ne minunam de fetele de la Odiseea de mai-iunie ca se cearta si uite ca ne-au ajuns si pe noi hormonii

Am citit repede-repede si sa vad daca mai imi aduc aminte CE vroiam sa raspund (CUI in nici un caz n-am retinut):

Despre hainute: 2 body-uri de new born sunt cam putine, zic eu ... BB se mai murdareste cu laptic, mai regurgiteaza, mai transpira, dupa fiecare baita ii pui un body curat ... mi se pare putin sa ai doar 2 bucati, ce faci, stai in fiecare zi sa le speli ??? Eu la bb1 am fost atat de atenta sa nu fac cheltuieli inutile, incat i-am luat hainute mai mari si in maternitate pur si simplu nu aveam cu ce s-o imbrac !!! Era ca un pui de bodaproste, cu manecile suflecate, cu salopeta larga pe ea de o pierdeam pe-acolo, plus ca atunci cand sunt mici au piciorusele imbarligate, cum au stat in burtica, si le tinea sus, spre piept, asa ca se ridicau prin salopeta, nu stiu daca ma intelegeti ... Deci as zice ca trebuie si hainute mici, marimea 50-52, dar astea luate mai aproape de DPN, ca sa stiti mai exact cat o sa fie bb ...

Masuta de infasat - pentru mine a fost foarte utila, eu avand probleme cu mijlocul si facand si cezariana; nu avea nici un sens sa ma aplec pe pat s-o infas, mi-ar fi fost extrem de greu ! DAR e u nu am folosit o masuta clasica, alea mi se par foarte mici si folositoare numai pt 2-3 luni, pe urma bb creste si poate cadea de pe ea ... Eu am pus o scandura pe comoda, o patura groasa deasupra, un PLASTIC MARE dedesubt si un scutecel de finet alb peste toate. Sa stiti ca bb are placutul obicei de a face pipi IMEDIAT ce l-ati desfacut de pampers (probabil din cauza aerului rece), asa ca nici n-apuci sa te dezmeticesti si a si udat salteluta !
E de preferat ca locul de schimbat sa fie langa comoda / dulapiorul de haine, ca sa va fie mai usor, si langa baie. Eu intotdeauna am SPALAT-o la fundulet (intai o stergeam cu servetel umed, ca sa iau "grosul", apoi o spalam, ca sa nu ramana chimicale de la servetel pe piele) si niciodata n-a fost iritata, nici macar vara.

Pozele - eu am interpretat ca decizia fiecarei fete faptul de a-si pune pozele pe contul comun, nu ca o obligatie ... La prima odisee la care am participat, evident ca eram si eu foarte mandra de bb si imi pusesem pozele in link la semnatura. Si am avut supriza sa primesc niste comentarii foarte neplacute de la o persoana de pe forum cu care am avut pareri contradictorii si pe care am criticat-o la un moment dat. V-am povestit in capitolul trecut de experientele neplacute pe care le-am avut cu persoane cunoscute pe acest forum ... Pana la urma eu zic ca frumusetea Internetului consta si in faptul ca iti poti expune niste pareri si niste probleme (foarte) personale fiind protejata de anonimitate ... Poate unele lucruri nu ai putea sa le discuti cu niste persoane "reale", eu cel putin m-as simti un pic intimidata ...
Ca sa inchei, eu consider ca este alegerea fiecareia CE si CAT doreste sa dezvaluie din identitatea ei, iar pe mailul comun sunt mult mai multe informatii decat poze personale ...

Irina (2006) si 22+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Fetelor, ne facem de ras!!!
Ce naiba, ne stie lumea de certarete
Daca nu incepeam eu, nu ajungeam aici....(eu am inceput cu postarea mea in care o intrebam pe alinuk daca este in odisee cu noi, deoarece nu stiu de ce am inteles ca doreste si parola),apoi v-am influentat si pe voi, si continuarea o stiti.
Haideti sa nu mai deschidem subiectul absolut deloc.
Continuam ca si pana ieri, ca si cand nimic nu s-a intamplat.
Rog de asemenea, pe colegutele care vor citi mai tarziu, de asemenea, sa se abtina de la orice aluzie....

21+cu si

Mergi la inceput