FIV Dr. ALBU DRAGOS 27
Raspunsuri - Pagina 4
mikado spune:
Citat: |
citat din mesajul lui speranta2 Merci Mikado! Ce o sa iti zica tie, e valabil si pt mine. Astept cu nerabdare! |
da... nu esti tu sora mea?
pestic ce pret a avut laparo?
papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic
simonia spune:
dutulica, eu am facut luna trecuta, si am inteles ca in functie de rezultatul stimularii, de nr. de ovocite recoltate si de calitatea spermei, prezenta in singe si in secretie a anticorpilor antispermatici, se hotaraste daca se practica fiv simplu, adica fecundarea naturala a ovocitelor de catre spermatozoizi.
embrioloaga a spus ca e de preferat fecundarea naturala pt. ca se selecteaza natural cel mai bun individ.
daca nr. de ovocite sau prezenta anticorpilor nu permite, se face icsi. asa ca daca vreti sa mergeti pe fiv simplu, interesati-va ce analize pt. anticorpi antispermatici trebuie sa aveti. bafta
speranta, si eu am vorbit cu albu despre fiv pe cm. natural, dar a spus ca va fi aceeasi schema de tratament.
nu mai inteleg nimic
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
speranta2 spune:
Simonia, cum adica aceeasi schema. Eu ma gandesc ca ar fi niste monitorizari pana la momentul cand foliculii sunt de marimea ideala, apoi Pregnyl cred si dupa 2 sau 3 zile embrio. Daca e cu stimulare nu mai e pe natural.
mikado spune:
dutulica noua, dr. albu ne-a zis ca anticorpii antispermatozoizi (testul MAR) din sperma sunt cei mai relevanti
papa bun
speranta2 spune:
Si punctia inainte de embrio. Am uitat sa zic.
Eu i-am dat lu Vaduva un mail in care am rugat-o sa imi dea toate informatiile necesare legat de asta si pretul. Pana acum nu am primit raspuns. Probabil nici ei nu stiu.
simonia spune:
maria, vrei sa faci laparo? eu am avut burta umflata si cand ma ridicam din pat 1-2 minute ma simteam rau. apoi, in zilele 2-3 o durere a muschilor intercostali, ca atunci cand ai febra musculara, incat si cand respiram ma durea. dar a trecut. avand mai multi ani, ne recuperam mai greu dupa diverse interventii.
eu as vrea sa fac histeroscopie cu biopsie, in z.21 dar nu stiu unde. vreau sa vad ce se intampla in acele zile in uter.unde sa fac?
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
simonia spune:
speranta, si eu credeam tot asa, eventual cu un menopur din z. 5-10 , dar mie asa mi-a raspuns in mail. si prin urmare am renuntat la ideea de a mai incerca un al 3-lea fiv.
pestic spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mikado
da... nu esti tu sora mea? pestic ce pret a avut laparo? papa bun MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic |
Mikado, eu am dat in iulie anul trecut 2203 cu totul.
mikado spune:
pestic, multumesc !
papa bun
maria81 spune:
corry, pestic, simonia
multumesc fetelor pt raspunsuri eu sunt programata pe 20 aprilie la laparoscopie si pe 25 aprilie as vrea sa plec in CO, si nu stiam dupa cat timp o sa ma simt bine
simonia referitor la histeroscopie cu biopsie, cred ca mai nou se face si la medlife cel putin asa am vazut eu pe site-ul lor
cand am facut eu in 2009 histeroscopie nu faceau biopsia endometrului
si eu am vrut sa imi fac o biopsie la endometru dar dl dr a zis ca nu e nevoie
tu de ce vrei sa iti faci? eu vroiam sa imi fac pt ca ma gandeam eu ca asta ar fi motivul pt care nu s-a prins niciodata nici o sarcina
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit