FIV Dr. ALBU DRAGOS 27
Raspunsuri - Pagina 16
tinuta78 spune:
Hristos a inviat!
Fetele mele dragi, sper ca ati avut niste sarbatori luminate si fericite.
Eu dion pacate am trait saptamana patimilor in adevaratul sens al cuvantului. In joia mare mi-am vazut puiutu, in uter acolo unde mami i-a pregatit un culcus calduros, insa probabil nu a fost suficient pentru el. Puiul meu era cu 7 zile mai micut si fara activitate cardiaca. D-l dr ma chemat la o saptamana, m-a lasat sa continui tratamentul, insa a inclinat sa creada ca este mai mult ca sigur oprit din evolutie. A fost crunt, dar speranta reinvierii mi-a dat putere sa ma ridic.
mikaia, imi pare rau, dar n-am putut sa vorbesc la telefon,promit ca vorbim cum aflu vesti sa ma voi simti mai bine.
flo, candida nu-i asa pacatoasa i cu canesten in 10 zile trece. Da Doamne sa nu-ti iasa mutatii aiurea.
pe toate
Sa se faca voia Ta Doamne!
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tinuta78 Hristos a inviat! Fetele mele dragi, sper ca ati avut niste sarbatori luminate si fericite. Eu dion pacate am trait saptamana patimilor in adevaratul sens al cuvantului. In joia mare mi-am vazut puiutu, in uter acolo unde mami i-a pregatit un culcus calduros, insa probabil nu a fost suficient pentru el. Puiul meu era cu 7 zile mai micut si fara activitate cardiaca. D-l dr ma chemat la o saptamana, m-a lasat sa continui tratamentul, insa a inclinat sa creada ca este mai mult ca sigur oprit din evolutie. A fost crunt, dar speranta reinvierii mi-a dat putere sa ma ridic. mikaia, imi pare rau, dar n-am putut sa vorbesc la telefon,promit ca vorbim cum aflu vesti sa ma voi simti mai bine. flo, candida nu-i asa pacatoasa i cu canesten in 10 zile trece. Da Doamne sa nu-ti iasa mutatii aiurea. pe toate Sa se faca voia Ta Doamne! |
Tinuta, imi pare tare rau
Sincer, mi se pare crunt sa treci prin asa ceva......
Una este sa nu se prinda, si alta sa pierzi sarcina ( prefer prima varianta)
Ce ti-a spus dr, care ar fi problema?
Curaj in continuare si putere de a o lua de la capat...
23+cu si
speranta2 spune:
Imi pare rau Tinuta! Eu eram suparata ca mi-a venit chiar de Paste, speram sa nu vina. La tine e mult mai grav.
Doamne, cand ne-m linisti si noi?!
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui tinuta78 Hristos a inviat! Fetele mele dragi, sper ca ati avut niste sarbatori luminate si fericite. Eu dion pacate am trait saptamana patimilor in adevaratul sens al cuvantului. In joia mare mi-am vazut puiutu, in uter acolo unde mami i-a pregatit un culcus calduros, insa probabil nu a fost suficient pentru el. Puiul meu era cu 7 zile mai micut si fara activitate cardiaca. D-l dr ma chemat la o saptamana, m-a lasat sa continui tratamentul, insa a inclinat sa creada ca este mai mult ca sigur oprit din evolutie. A fost crunt, dar speranta reinvierii mi-a dat putere sa ma ridic. mikaia, imi pare rau, dar n-am putut sa vorbesc la telefon,promit ca vorbim cum aflu vesti sa ma voi simti mai bine. flo, candida nu-i asa pacatoasa i cu canesten in 10 zile trece. Da Doamne sa nu-ti iasa mutatii aiurea. pe toate Sa se faca voia Ta Doamne! |
tinuta78, sunt si eu alaturi de tine, desi eu sunt mai noua pe forum si nu cunosc cazul tau cu toata evolutia.
M-a impresionat pana la plans ce ai spus , ca doar Invierea te-a ajutat sa te ridici cat de cat..
Sa fii puternica, cum deja ai spus, desi imi imaginez ca e infiorator de greu...
Nu stiu ce sa mai spun...,dar sufleteste sunt alaturi de tine si si sa nu iti pierzi credinta ca la capatul tuturor acestor incercari, tratamente, etc...este sau sunt niste pui de Om , sufletele care ne vor incanta inimile si viata. Sunt deja foarte iubiti bebeii nostri, tocmai pt ca ii dorim si ii iubim inainte ca ei sa ajunga in viata noastra, la propriu..
Sa fii puternica si suferinta sau durerea de acum sa o poti transforma in credinta si speranta, ca sa fii pregatita trup si suflet sa o iei de la capat.
flo.flo spune:
Tinuta, imi pare tare rau pentru ce ti se intampla . Nu stiu ce sa mai zic... este asa nedrept....
anna_a spune:
buna fetelor,
ce repede a trecut si minivacanta asta, imi mai treb catava zile
tinuta, imi pare tare rau
maine merg si eu la prima eco, si-mi e teama ca nu am simptome nimic, sper sa fie bine; am incetat sa mai pun si progesteron de aseara, am zis sa fie curat, ca am facut si ceva candida, care nu stiu exact dc a trecut sau nu si macar sa vada dr dc e ceva sau nu
maruscha cum te mai simti?
maruscha80 spune:
anna, eu ma simt (mult) mai bine acum.
in ceea ce priveste simptomele, lasa ca am avut eu pentru amandoua. oricum, nu ai motive de ingrijorare, se intampla sa nu ai deloc simptome la inceput.
Mie mi-a scazut burta foarte mult, in schimb au inceput durerile abdominale, nu dese (mai mult seara) si nu foarte naspa, inteleg insa ca se modifica niste treburi prin corpul meu, uterul, niscaiva ligamente. Am citit intr-o carte ca sa nu fac cu nervii de la shtress :).
Tot asa ziceau ca daca nu ai simptome e ok, femeile reactioneaza diferit.
Tin pumnii pentru maine sa fie totul ok, eu urmez joi si abia astept.
maruscha80 spune:
imi pare rau Tinuta :(
corry_28 spune:
citat din mesajul lui anna_a buna fetelor, ce repede a trecut si minivacanta asta, imi mai treb catava zile tinuta, imi pare tare rau maine merg si eu la prima eco, si-mi e teama ca nu am simptome nimic, sper sa fie bine; am incetat sa mai pun si progesteron de aseara, am zis sa fie curat, ca am facut si ceva candida, care nu stiu exact dc a trecut sau nu si macar sa vada dr dc e ceva sau nu maruscha cum te mai simti? |
Anna, de ce ai intrerupt progesteronul?Ti-a spus doctorul?Sper ca stii ca acesta se intrerupe treptat si la recomandarea doctorului.
Eu nici acum nu am scapat de el....
In ceea ce priveste simptomele, stai linistita, nici eu nu le-am avut.
De abia astept sa vii cu vesti bune de la eco!
23+cu si
pestic spune:
Hristos a inviat!
Tinuta imi pare rau . Sunt alaturi de tine!
Ana, mai bine da un mail si intreaba daca trebuie sa intrerupi tratamentul.
Eu astept sa treaca timpul....
As avea niste intrebari.
Ne-a spus dna embriolog ca vreo 2 ovocite aveau aspect de endometrioza .... Mie Albu mi-a zis, cand am facut laparoscopie ca am o endometrioza incipienta, gradul I, si ca este atat de micuta ca nu a putut sa o inlature laparoscopic. Acum zice ca dna embriolog a vazut mai bine la microscop .. ca dansul a vazut doar macroscopic.... nu mai inteleg nimic . Ma intreb oare in ce stadiu e pana la urma endometrioza....
Cam ce sanse am sa raman insarcinata? A facut vreuna dintre voi tratament pt endometrioza?
Sunt cam bulversata si cred ca ideile mele sunt cam alambicate
scuze ca m-am intins!!
Va pup
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote