FIV Dr. ALBU DRAGOS 27
Raspunsuri - Pagina 11
pestic spune:
Multumesc mult fetelor pt incurajari, sunteti niste dragute. Problema mea nu e ca am asa putine, ci ca facem ICSI. As fi vrut ca fecundarea sa se faca natural. E mult mai sanatos asa. Dar daca nu s-a putut... asta e. Anastasia ... mi-ai simtit atat de bine starea . Eram asa de incantata ca mi-am tinut emotiile in frau... ca am o stare de spirit buna...Nu stiu ... m-a luat pe nepregatite lovitura asta...
Speranta ... ai dreptate ...
Imi revin eu!
Va pup pe toate si va multumesc mult pt sustinere.
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
honeys spune:
Haide mai Pestic ca nu e sfarsitul lumii; important e sa fie de calitate si nu cantitatea lor.
Noi tinem pumnii si ne rugam la Doamne - Doamne!.
O zi excelenta fetelor!
MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit
QiaoBing spune:
pestic capul sus si gandeste pozitiv. important este sa se prinda, sa ai o sarcina fara probleme si un bebic sanatos la sfarsit.
vad ca ai aceleasi mutatii ca si mine si am citit ca nu ai luat nici un alt tratament decat Clexane. Ai fost la un hematolog ? Vezi in semnatura mea ceea ce mi s-a recomandat de care d-na dr Uscatescu de la Fundeni. Nu e un tratament batut in cuie, mi s-a modificat usurel de ficare data cand am fost acolo in sensul ca se mai adauga cate ceva. I l-am aratat si dr Albu si a zis ca e OK.
Iti tin pumnii.
---------------------------------------------
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
flo.flo spune:
Fetele, imi spuneti si mie va rog in cat timp ies analizele pentru muatatii, pai-ul?
Eu le-am facut miercurea trecuta si inca nu s-au afisat rezultatele.
multam
pestic spune:
Buna fetelor,
Multumesc mult pentru suport.
Mi-am mai revenit. Astept sa mi se spuna ce au reusit sa faca ovocitele mele si ora la care ma duc maine la ET.
Honeys, tocmai la calitate ma gandesc si eu ... nu ma pricep asa bine dar din ce am citit se prefera fecundarea naturala pt ca selectia naturala e cea mai sanatoasa (cel mai bun spermatozoid fecundeaza ovulul).... dar poate imi fac eu prea multe griji. oricum, tu ai dreptate, cu Dumnezeu inainte!
QiaoBing, chiar as fi vrut sa vorbesc cu tine! Si eu am observat ca avem aceleasi mutatii. Din pacate eu nu am reusit sa ajung la d-na dr Uscatescu ... am si crezut ca tratamentul cu Clexane dat de dr. Albu este suficient. Eu oricum am luat si acid Folic, vit. E si vit. C. ... nu stiu cat ajuta... Te rog mult imi poti da mai multe detalii despre ce ti-a zis d.na doctor ca inseamna mutatiile astea? ... Oare o fi ok sa iau tratamentul asta dupa ET? Am vazut ca la tine e tratament de pregatire .... O sa vad cum fac sa ajung si eu la dna. Uscatescu.
Va multumesc inca o data pt sprijin!
Va zic ce noutati mai am imediat ce le primesc.
Va
mikado spune:
hello!
pestic tin pumnii!
pana ajungi la d-na dr Uscatescu trimite-i mail si vezi ce-ti zice
papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic
QiaoBing spune:
pestic cu d-na dr nu am prea apucat sa vorbesc pe indelete niciodata la Fundeni. am lasat dosarul si cand m-am intors dupa rezultate are un biletel in el cu ce recomanda d-na dr, iar o asistenta iti explica tratamentul. Abia am reusit sa arunc si eu cateva intrebari.
Din ce am citit, pai-ele aste sunt pacatoase rau pt ca pot duce la opriri in evolutie ale sarcinii in trim I si III. MTHFR 1298 nu ar fi asa de rea daca ar fi singurica, o mare parte a populatiei o are in forma heterozigota. Aaa, si stam bine ca suntem cu toate hetero si nu homozigote; atunci ar fi fost mai grava situatia.
La tratament vad ca nu ai zis nimic de Elevit, care se da de obicei si inainte de sarcina. Pt noi, unele dintre mutantele, e recomandat Femibion1 (pt pregatire inainte de sarcina si trim I) care e tot un fel de Elevit, dar are in compozitie Metafolin. Eu zic ca ar fi bine sa incepi sa il iei macar pe asta. Daca nu ai timp sa ajungi la d-na dr U poti sa ii trimiti un mail sa vezi ca iti recomanda. Daca vrei iti dau adresa pe PM
Poti intra si pe Trombofilia, o cauza a infertilitatii
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162916&whichpage=1
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
pestic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikado hello! pestic tin pumnii! pana ajungi la d-na dr Uscatescu trimite-i mail si vezi ce-ti zice papa bun MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic |
Multunesc Mikado!
Imi poti spune te rog de unde iau adresa dansei de email?
Multumesc frumos
QiaoBing spune:
pestic activeaza-ti PM