FIV Dr. ALBU DRAGOS 27

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Mikado, Maria

Pestic Doamne ajuta!
De cand faci clexane? Altceva pt trombofilii mai iei?

Pup fetele

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

honeys am postat la trombofilie tratamentul pe care l-am primit.

papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Multumesc mult tuturor!!!
Honeys,am luat Clexane pe toata perioada stimularii cu Menopur. Altceva nu mi s-a prescris.
Va spun maine cand vin de la punctie ce recolta am avut

MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Mikado, o sa ma uit si eu la trombofilie sa vad ce tratament ti-a dat.
Nu ma panichez, ca daca ma panicam, azi de dimineata eram la Fundeni.
Am realizat ca aceste palpitatii pot fi de la mutatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Pestic,!
Sa fii relaxata si puternica azi, va fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

buna!
speranta ce i-am zis lui honeys era valabil si pentru tine

papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

mirela acuma merg la farmacie, sper sa gasesc, lasa mi pe PM nr tau de telefon! te sun cand ajung in tara!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Buna fetelor,
Am produs 5 ovocite amarate. Dna embriolog ne-a recomandat ICSI .. tocmai ce nu voiam dar ... asta e. Sunt asa de trista ... parca toate mi se-ntampla numai mie.Joi am ET.
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pestic

Buna fetelor,
Am produs 5 ovocite amarate. Dna embriolog ne-a recomandat ICSI .. tocmai ce nu voiam dar ... asta e. Sunt asa de trista ... parca toate mi se-ntampla numai mie.Joi am ET.
Va

Fetita draga, te rog , pestic, nu fii atat de necajita, te asteptai sa fie mai multe, dar e bine ca ai avut 5! Sunt multe cazurile in care, desi la monitorizari apar multi foliculi, la punctie, pot fi toti foliculii goi.
Mi se rupe inima sa te simt atat de cazuta, se simte si prin cuvinte, d'apoi sa fi fost si fata-n fata....

Nu o spun doar sa te fac sa fii mai optimista acum, iti spun din cazuri pe care le cunosc personal,in toti anii astia cand si noi am incercat tot ce era omeneste posibil pana sa ajungem la FIV, sunt foarte multe situatiile in care nu se poate recolta deloc nici macar un ovocit viabil. Bine ca au fost 5 si acestea sanatoase!

Te rog din suflet, fruntea sus, sa vedem ce iti va spune d-na embriolog zilele urmatoare.

Sa ne rugam sa fie bine, pana la urma o sa vedeti, fetelor, noi toate vom fi si si , tine doar de timp, dar toate vom fi mamici de si . O sa vedeti ca asa va fi, fetelor.
Si eu am inima cat gamalia acului de frica, de emotii si nici macar nu am inceput schema pt FIV, mai am 3 sapt.pana incept...dar mi se inmoaie genunchii numai cand ma gandesc.

Pestic, te pup si te strang in brate tare, tare! Si incearca sa te linistesti, sa fii cat mai linistita posibil, atat cat iti permit emotiile, ca pe astea nu le putem anula , pentru ziua cu ET.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Pestic, eu care am avut 2 ovocite amarate, ce sa mai zic. E bine 5 si e bine ca iti face ICSI, ca sa nu se piarda multe din ele.
Si mie tot ICSI mi-au facut pt a nu le pierde si s-au fertlizat frumos toate. Daca se fertilizeaza toate ai sa pui si la rece.
Si nu ti se intampla numai tie, suntem foarte multe, inclusiv eu.
Suntem alaturi de tine. Eu am crezut in astea 2 ovocite, dar na, nu a fost sa fie. Important e ca ai mai multe de 2.
Te pup.

Mergi la inceput