Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyi

Fetele, vreau si eu parola de la picassa, plizzz

Multu'!

5 +

ti-am trimis parola

9+
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana84

Citat:
citat din mesajul lui madyi

Fetele, vreau si eu parola de la picassa, plizzz

Multu'!

5 +

ti-am trimis parola

9+
Iti multumim Doamne

Merci!!! Te

5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Ce mamici frumoase suntem!!! Numai una si una

5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Mi-ati facut pofta cand am vazut ce poze frumoase ati pus, asa ca am bagat si eu singurele fotografii care se puteau pune de pe acest laptop.

O seara frumoasa va doresc, ne "vedem" maine ca mi eimi pica ochii in gura de somn.

V-am zis ca mi-a iesit rezultatul la toxo? Negativ . Traiasca Institutul Cantacuzino!.
OOka, tu cum esti?

Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Normanel spune:

Dianalaura ,MoniQ bine ati venit pe listuta .sarcini usoare si bb sanatosi !

Mady , Ela succes la eco ! va asteptam cu vesti bune !!!

Brambu ,mi-a placut f mult povestioara ta despre amnio.

eu , azi ,iar sunt bagata in butoiul cu paranoici . dar rau de tot . Apropos de ce spunea MoniQ. Sa stii draga MoniQ, episoadele mele de super stres sunt cam o zi da una nu. uite asa imi pun in cap sumedenie de scenarii care mai de care ..
Azi de exemplu am constatat ca sanii si-au revenit la starea lor obisnuita, nici durerosi nu mai sunt ... nici o stare de greata , plus iar am vazut o usoara urma maronie ( pe hartie)..singurul simptom pe care l-as mai avea e cu mersul la pipi extrem de des. acum nici la eco nu s-a putut vedea nimic.. nu stiu ce sa zic..

corina kelly , everythingvoi cum mai stati cu simptomele ?

fetelor , pls ,vreau si eu sa vad pozici .dati-mi si mie parola.
ahh..cozonacei pufosi, de casa ati spus ? mmm

6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata! Poftiti la www.fotosearch.com/bigcomp.asp?path=UNE/UNE475/u12723284.jpg" target="_blank">cafeluta sau la un www.fotosearch.com/bigcomp.asp?path=ULY/ULY036/u15922914.jpg" target="_blank">ceai
Ma duc sa mai citesc si revin.

diana 4+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

buna dimineata
am venit la cafeluta
e foarte buna diana

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Normanel, te rog eu nu te stresa prea tare...daca poti
Eu acum in afara de mersul des la pipi si 2 zile in care pentru cateva ore am avut o usoara senzatie de greata nu am nimic. Parca parca incep sa ma doara sanii, dar foarte putin, si numai daca ii apas tare..deci nu la simpla atingere. Iar la prima sarcina nu am avut greturi niciodata, sanii i-am avut un pic durerosi cand au inceput sa creasca, dar de prin saptamana 6-7 incolo...asa ca nu e relevanta ca ti s-au inmuiat sanii. Fiecare organism reactioneaza altfel, cica sanii cresc atat cat considera necesar organismul pentru a putea alapta. Eu i-am avut mai mici la prima sarcina, si au crescut frate...la greu...si stiu fete care aveau sanii mari si au crescut foarte putin. Normal ca pe masura ce inaintam in sarcina ne vom ingrasa si automat se vor mari si sanii...
In rest, multumesc de primire tuturor fetelor, voi incerca si eu azi sa incarc ceva poze...sper sa am timp...

diana 4+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

neata

Maryela mie nu mi-au dat rezultatul inca , astazi imi trimit soata ca nu mai rezist...

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

neatza ,
cafea? da ce beau una ,inca ! aseara ,m-a durut capul de imi venea sa ma catar pe bloc!aveam vederea usor tulburata si mi-au amortit si degetele de la maini putin .binenteles ca ieri aproape nu bausesem deloc apa si cred ca o luase tensiunea razna.azi stau cu sticla de gat.
la ora 19 eram pe canapea .mi-a adus sotul sa mananc si am plecat direct la culcare inainte de ora 21.eram varza.de la 6 sant in picioare si direct in bucatarie m-am dus si mi-am facut cafea cu cofeina .o sa imi pregatesc si un mic dejun lejer ,in speranta ca azi ma sare durerea de cap.
aveam paracetamolul pe noptiera ,dar am reusit sa trec noaptea fara sa iau unul.oricum nu sant adepta nici unui tip de medicament.cred in autosugestionare .

va urez o zi cat mai reconfortanta!

vine bebe

Mergi la inceput