Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

baby si paula felicitari pt nazdravani! ce bine sa te linistesti si sa stii ca toate merg bine. Eu merg la echo deabia peste 2 sapt...si nu stau deloc bine la capitolul rabdare

lia, tu cu tot utrogestanul tot mai sangerezi din cand in cand? sau am inteles eu gresit?

fetele cu gastronomia nu fiti sadice! si eu lesin dupa un cozonac de casa cu nuca, ciocolata de casa, salata de boeuf, n-ar strica nici o salata de vinete cu ardei copti ...

gata, fug la treaba acum dar revin mai pe dupa-masa

9 +
www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_r7

Buna si din partea noastra!!!!!
acum am venit de la doctor:
mi-am vazut puiutul si i-am auzit si inimioara
mai tarziu o sa pun si poza de la echo pe contul comun....
suntem mari, mai mari cu 3 zile decat varsta de la UM.
si da-m voiosi din manute!!!!!!!!!
azi sunt fericita si linistita....
luni mergem sa ne facem primul set de analize.
Felicitarii paula pentru samburel!!!!!!!!! sa creasca mare si voinic!!!!!!!

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">8+

felicitari!!!! sa-ti traiasca beblinul sa creasca mare

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

multumim mult pentru urari la toate gravidutele si va asteptam si pe voi cu vesti cat mai bune de la echo si de la analize , sper sa avem o odisee vesela, linistita si ferita de evenimente triste pana la capat .
noi mergem sa papam un pic si pe urma la nani ca ne-am trezit devreme si cu o noapte inainte nu am prea dormit din cauza de maseluta.....lui piticuta mea ii mai da o maseluta, v-am mai spus eu zilele astea si noaptea mai ales e maraita, se trezeste des si vrea la mai in brate..., dar trecem noi si peste asta.
va si revenim mai tarziu.....

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

roxana - de aia lipseai tu de-aici, ca aveai treburi mai importante. Felicitari pt. samburel!!

Gata, am elucidat misterul PM-ului si al ciocolatei .

arleza - daca sunt sigura de ceva in sarcina asta, e numele. In ambele situatii. Adica samburel se va numi David sau Elisa.
Timeea imi place, Robin, nu.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca77

baby si paula felicitari pt nazdravani! ce bine sa te linistesti si sa stii ca toate merg bine. Eu merg la echo deabia peste 2 sapt...si nu stau deloc bine la capitolul rabdare

lia, tu cu tot utrogestanul tot mai sangerezi din cand in cand? sau am inteles eu gresit?

fetele cu gastronomia nu fiti sadice! si eu lesin dupa un cozonac de casa cu nuca, ciocolata de casa, salata de boeuf, n-ar strica nici o salata de vinete cu ardei copti ...

gata, fug la treaba acum dar revin mai pe dupa-masa

9 +
www.psychosomatics.be

nu mai sangerez
am avut dezlipire sac vitelin.......pfffffffff

bebelinul meu scump

+9

Mergi la inceput

ca si nume
fata: ana miruna
baiat: ioachim matei

bebelinul meu scump

+9

Mergi la inceput

Petro da de aceea nu raspundeam la apel......
tu cum te simti???
la mine s-au dus , am ramas aparent cu greturi, pe care le combat cu apa cu lamaie cu succes............
aaaaaaaaaaa si am si o veste super pt. mine cel putin: am scapat de nospa dimineata si seara, mi-a recomandat sa aiu doar daca simt nevoia......ceea ce m-a facut super fericita, pt. ca eu rau de la el!!!!!!!!
Lia sa auzim numai de bine de acum in colo!!!!!!!1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Si eu mai bine ... am vreo 3 zile ca n-am mai vomitat, ceea ce e bine. O usoara greata, da' trece. SI daca sunt mai des pe-aici, inseamna ca-s bine .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

inseamna ca, desi sunt departe bebelusi nostri colaboreaza............, sa ne mai lase si pe noi un pic in pace......dar ei sa creasca amri si voinici!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

fetelor sa stiti ca si pe mine m-au lasat greturile considerabil...adik in timpul zilei sunt bine doar cine stie cum o usoara senzatie de greata si seara dupa ce iau pastilele ma mai ia mai rau

toate burticile mici si burticile care azi si-au vazut comorile la eco

9+
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput