Buna ziua DRAGI PARINTI!!!!!
Sunt o mamica de Darius si astazi m-am logat ca membru pentru prima data pe acest forum, sper sa nu ma "judecati" prea aspru ca va asaltez deja cu o prima intrebare.... Unde-mi sunt manierele?!:)... Ma numesc Sandra am 25 de ani si sunt din Bucuresti pe 1 st bebe il cheama Darius Gabriel- in cateva zile implinim frumoasa si respectabila varsta de...6 luni.
Problema noastra debuteaza inca din momentul nasterii(am nascut la Spitalul Judetean Ilfov pe data de 18.10.2010 prin cezariana). Am hotarat sa nasc acolo la recomandarea medicului obstretician,la cererea mea (evident) mi s-au prelevat celule stem cat si sange placentar pentru analize amanuntite(celulele sunt depuse la CMU Regina Maria.
Dupa ce au sosit rezultatele de la analiza sangelui, am fost informata ca in componenta sangelui placentar (automat in sangele bebelusuilui)s-a descoperit Stafilococul Hominis- nu reprezinta un pericol foarte mare deoarece este sensibil la orice tip de antibiotic doar intr-un stadiu avansat de boala cronica celulele nu pot fi utilizate.
Nu inteleg de unde a aparut acest stafilococ, eu nu sunt purtataore , Din spusele pediatrului, acesta se manifesta pe fata bebelusui ca niste basicute supulente cu aspect de "cosuri" si intretine sau agraveaza orice afectiune cutanata .
Am incercat mai multe tratamente cu diferite creme sau unguente: BANEOCIN, NIDOFLOR, CREMA DE GALBENELE, CANAMICINA, antibiotic cu spectru larg, efectul era doar de moment pentru ca reapareau pe o suprafata mai mare (pe fata)chiar mai inflamate.
Daca ati trecut prin situatii similare, va rog sa-mi spuneti cum ati procedat, eventual sa-mi recomadati un medic dermatolog pediatru(am auzit de dr Giurcaneanu de la Elias?!).
Va multumesc mult!