Prietene la bine si la greu - 116
Raspunsuri - Pagina 9
DianaR spune:
Hai ca incetul cu incetul isi dau drumul neuronii mei...
Suzeta: Timni a fost mare amatoare de suzeta, am scos-o abia la 2 ani si 5 luni. Sincer nu m-am agitat ptr ca-mi era de tare mare folos, se linistea cu ea ziua cand era maraita si ma saturam sa ma tot solicite cu suptul, si adormea simplu si usor singurica in patutul ei. Pe motivul asta o tin si la Teo. La 2 ani si 5 luni, eu invatam ptr un examen si sotul i-a dus pe copii pe un deal din imprejurimi sa-mi dea si mie cateva ore de liniste. Cum ii ajungea sa aibe grija singur de 2 prunci fara sa mai tina si evidenta suzetelor, a reusit sa rataceasca ultimele 2 suzete ale lui Timi. S-a smiorcait pe masina spre casa dar a adormit si fara. Acasa i-am zis ca gata s-au pierdut suzetele, dar ea e fetita mare si nu mai are nevoie de ele. A inteles si cu asta basta. S-a foit vreo 2-3 zile mai mult la adormit dar fara scandal. Asa ca pe mine scosul suzetei chiar si mai incolo nu ma sperie deloc.
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!
lumi_calin spune:
Buna dimineata!
Sa va mai spun de vreme, nu cred ca mai are rost ca e aaceeasi ploua, ploua, ploua........
Am ajuns ieri prin ploaie si vant la medic. Asa cum banuiam din cauza Mucilor in cantitati industriale este si aceasta tuse ( care e in 2-3 episoade pe zi, dar mai ales noaptea). La plamani nu are nimic, in gat nimic. Ne-a dat erdomed. Speram sa scapam repede . Multumesc ca v-ati gandit la noi.
Ramonikaeu am de gand sa ii fac prevenar inainte de a-l duce in colectivitate, am inteles ca dupa 2.5 ani merge doar o doza. ptr. Cretulina
Magda ai niste copii super. Tare ochios e Rares.
LumiR ptr. gestu lui Daddy
Mianysi Calin e fan suzeta si am observat ca in ultimul timp e din ce in ce mai fan. Cu o vede cu o cere, daca nuu ajunge singur la ea. Nu stiu cum voi renunta la ea, dar mai astept. Cel mai tare mi-e frica la somn. Acum daca ii spun sa o dea jos, o pune pe masa , se uita la ea si se apleaca cu gura si o ia direct . Oricum e un suzetos . A si mie imi e frica sa nu cada noaptea din pat daca l-as muta. Deocamdata nu am nici pat in viitoarea lui camera, care e birou deocamdata.
Eu sunt una cu un mare drob de sare. e aiurea dar nu ma pot abtine
Simi sunt cereale fara lapte in ele de exp. Milupa bio si nu vad de ce nu ai putea sa le faci cu lv. Pup fetele
Ancutza eu am o olita la 6 lei care isi face treaba super, Mai am una de care are Simina si de care spune si Ralu, doar ca se cam pisca pe bulane cu ea din cauza faptului ca se detaseaza vasul. Din acest motiv nu o mai folosesc. Cand sta pe olita rasfoieste revistele mele, cartile lui, ca un om mare . oricum trebuie sa aiba activitare...
Angi DD sa iasa bine analiza si sa scape Ana de kk des .
Ralu distractie placuta la ieseala
Floricik reintalnire frumu. Cred ca abia asteptati sa vine sfarsitul saptamanii.
Monis nu prea stiu ce sa iti spun de iritatia lui Iulian. Noi am avut la o saptamana de la nastere urat tare mai mult inghinal, mai deloc la curulet tot asa se ducea pielea. ne-am chinuit o gramada si am incercat asa: bephanten, Dermalibour de la Ducray, Pasta petrini din farmacie, vaselina cu galbenele. INtr-un final a trecut si nu a mai aparut. Pup Iulianu' cu funduletul bolnav
despre job brrr poate scapi cumva ...
Ionela habar nu am de poze...
Despre branule intepat si alea alea nu vreau sa imi mai aduc aminte din experienta noastra traumatizanta cu spitalul.brrrrrrrrr
Lumi_Richard spune:
Daca s-a terminat cafeaua de la Ionela, mai dau eu cafea!
Alexa,asta este procedura in Romania: montarea branulei si continuarea tratamentului acasa. Eu am fost foarte multumita,nu as fi vrut sa stau in spital cu ea.
Dupa cum spunea si Many, branula are un capacel-este dezinfectat inainte si dupa fiecare folosire,si manuta este bandajata(deci branula este acoperita foarte bine). Este posibil sa intre microbi,bacterii,balarii,dar la fel este posibil si cand isi sparg o buzita,se lovesc la un deget etc...
Eu am ajuns sa privesc branula ca pe un miracol,ca daca ar fi fost sa fie intepata fata la fiecare injectie(insemnand doua intepaturi,de fapt,fiind doua medicamente diferite),as fi lesinat langa ea.... Era vizibil faptul ca nu avea dureri la injectarea medicamentelor prin branula,in schimb,cand au fost montate, transpirase si se invinetise de atata plans.... Si genunchii care ii tremurau violent...doamne,cata frica si durere a tras saracuta sa tremure in halul ala!
Concluzia: branula e raul cel mai bun,dupa parerea mea(pam pam )
Monis,imi pare rau ca nu te-ai odihnit. Sper sa treaca iritaia mai repede
Licu,cum mai e Amalia astazi?
Diana,ma bucur sa te vad
DianaR spune:
Ptr mamicile care se tem sa nu cada puii din pat exista asa ceva: http://www.shopspider.ro/jane-aparatoare-pat--pret--prod303267--cat1247--dis69.html
Aici e cam scumpa, poate pe mytoys.de gasiti mai ok ca pret n-am studiat. Piciorusele se pun sub saltea si cele mai multe au sistem de rabatare in timpul zile.
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!
raluci_b spune:
Diana o placere sa te citesc, multumim de sfaturi.
ne-am vazut cu tinutza dragutza si cu strumful ei,
Tinutza dragutza, m-ai indus in eroare am crezut ca ne aduci libero 5, dar este tot 6 care ne este mare ne descurcam
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 5+
ionelamaria spune:
Cu poza in principiu e simplu . Pui link intre astea: [ gvid] [ /gvid]. Ce nu maprinsesem eu e ca nu merg poze de pe blog, site-uri, etc fiind considerate reclame la acele site-uri probabil
acu sa incerc sa vad daca mi se confirma
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 12+
ionelamaria spune:
dap, deci poza mea e dintr-un album picassa al meu. Am deschis foto sa o vizualizez in tab nou si am copiat link. Observ ca nu e luata chiar toata. Probabil are rezolutie prea mare
Pot fi deci folosite doar foto de pe site-urile care gazduiesc albume foto gen picassa
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 12+
lylyana.ion spune:
zic si eu neata la pranz, cat imi doarme frichinitul.
Ionela,poza nu este vizibila in internet Explorer, in Mozila da, cel putin asa este la mine.
Monis din pacate si eu ma confrunt cu un funduletz rosu, mai exact doar extremitatile cercului sunt rosii (nu stiu daca pricepe cineva ce am zis) alterez sudocrem cu bepanthene, insa la noi nu pare sa-l deranjeze nimic
Di, ma bucur tare ca va merge bine acolo. Bravo voua!
Dana, eu am avut greturi pana in sapt 16
Licu, uuufff prin ce mai treceti si voi
Alexa, o data pe noi ne-au lasat cu branula acasa, urmatoarea data nu, ne-au internat
pupici la pici si pe burtici
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria dap, deci poza mea e dintr-un album picassa al meu. Am deschis foto sa o vizualizez in tab nou si am copiat link. Observ ca nu e luata chiar toata. Probabil are rezolutie prea mare Pot fi deci folosite doar foto de pe site-urile care gazduiesc albume foto gen picassa Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 12+ |
La mine nu s-a vazut nici o poza pusa de tine
mami de Vlad (29.10.2009) si 9+
Multumesc Doamne!
monis5 spune:
multumesc fetelor
exact cum zice Ancutza si Iulian a avut numai un singur scaun, ala care a facut dezastrul, habar nu am de la ce, avea in el niste stafide intregi (ca asa le mananca daca nu i se macin eu inainte) si poate alea sa fi fermentat pe acolo... L-am lasat in fundul gol si o sa-l las si dupa masa, sper ca pana diseara sa arate ceva mai bine.
Miany legat de cazutul din pat, eu am pus la inceput cand dormea in canapeaua mare, o perna de alaptare pe margine, sub cearsaf, doar in partea capului, pe la picioare fiind libera marginea ca sa coboare. Acum de cand cu patutul nu am mai pus nimic, dar tot asa partea de la cap este aparata de marginea canapelei. Oricum asta cu cazutul din pat se invata in timp, asa cum am invatat si noi si cum stim in somn unde este marginea patului, asa vor sti si ei .
LumiC sanatate! spor la tratament, sa-si faca repede efectul
Many violet nu am, incerc sa ma descurc cu ce am, ce deja sunt vreo 4 , nici nu stiu cu ce sa dau mai intai. Gradinite sunt si la noi, o tona, vorba e de copil, de cum il lasi, cum se adapteaza.... stii tu, am scris pe blog la un mom dat. SI la dovlecei daca mai citesti, au scris Fragutza si Lutoniana niste experiente....
Ionela arata super cafeaua aia
Diana big hug!!! stiam eu ca am mai vrut sa zic ceva din capitolul trecut . Mai, frumoasa zona acolo la voi, si trainerii aia niste super baieti (timisoreni toti 5). Si am tot vazut din barca traseul marcat, si partile cu lanturi pe langa peretii de stanca. Complicat mi s-a parut sa treci de pe un mal pe altul, ca puntile suspendate s-au cam stricat, nu mai sunt toate functionale. SI oricum, in barca macar am stat in fund - nu cred ca mai fac fata acum la un traseu de 8 ore, m-am cam babit .
A, si ma bucur ca ai scris de pneumonii, asta vroiam si eu sa zic, ca vaccinul acopera o mica parte din tulpini si la pneumoniile de alt tip, e fix pix.
Bafta multa la voi acolo, sper sa apuci sa ne mai scrii, ca tare dor imi este de postarile tale
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)