Prietene la bine si la greu - 116
Raspunsuri - Pagina 19
laurairina13 spune:
Neata, Ionela, eu nu vad cu ce ne servesti ,dar banuiesc ca o fi ceva buun
Eu sunt pulbere de nervi, dupa ce ca am trezit copila de la 6 dimineata poate poate prind o runda de pipi la punguta pentru analize(lucru care nu s-a intamplat bineinteles ca s-a dezlipit afurisita aia de punguta pediatrica) cand am ajuns la analize aveau program de la 8, si era 7.30
Buun, ne-am intors la ora 8 fix, coada de coada, asteptam cu copil care cerea tot ce vedea prin zona, flamand, ajungem sa recoltam sange, bineintes ca nu i-au gasit nici o vena, singura disponibila era cea in care a avut branula montata pt antibiotice saptamana trecuta. Au chinuit-o vreo 10 minute sa o intepe pt recoltat, si in final au recoltat 2 picaturi, au spus ca nu e buna vena, sa o lasam inca o saptamana sa isi revina dupa branula si sa revenim pt. analize.
Mai vine cucu..imi bag picioarele in ele analize, eu copila nu o mai chinui. Plus ca tre sa umblu iar dupa trimiteri si alte alea..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 20+ cu Iris Maria
Firefly's shop
BLOGUL MEU
ionelamaria spune:
Licu, imi pare rau ca nu v-a mers bine la analize si mai ales ca s-a chinuit rechinasa scumpa.
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 12+
douradoudou spune:
ionela, eu nu sunt dar ce ne-ai aratat tu acolo .....ma omori..eu cica incerc sa ma abtin de la zahar..
pup toti fulgusorii bolnaviori sau iritati
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
magdaz_ina spune:
Incepand de ieri, Rares a inceput sa capete curaj si sa faca cativa pasi independenti pe sol. Uite asa ne inscriem si noi pe lista de asteptare pentru plimbari de 45 de minute, dupa modelul reusitei Anei, plimbareata mamicii Dozz.
monis5 spune:
hello, hello
la cafeaua buna buna servita de Ionela, va las si eu un zambet
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
many_bani spune:
Dau si eu binete asa cum se cuvine.
Am citit mai in diagonala, asa ca va rog sa-mi fie cu iertare.
Am lipsit motivat, nu am avut net, dar si stare mea a fost tare naspa, nu stiu ce sa mai mananc si ce sa mai fac, orice imi provoaca voma, nici de hidratat nu prea pot, dar asta este.
Licu inca nu am plecat la mama, vineri plecam, ptr. ca vineri dimineata merg sa dau sange ptr. DT apoi o intindem. Maine am morfofetala de primul trim. si cam am emotii.
Imi pare tare rau de situatia traumatizanta prin care a trecut Amalia
Acum o intind ca Vlad este de o maraiala greu de descris si vreau sa-i dau sa manance si sa-l bag la
Multi
mami de Vlad (29.10.2009) si 10+
Multumesc Doamne!
laurairina13 spune:
Many, faci DT la doar 10 saptamani?? nu e prea devreme?
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 20+ cu Iris Maria
Firefly's shop
BLOGUL MEU
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Many, faci DT la doar 10 saptamani?? nu e prea devreme? Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 20+ cu Iris Maria Firefly's shop BLOGUL MEU |
Fara o zi nu sunt 11 sapt. Daca este devreme sau nu, nu stiu ce sa zic, asa am facut si la sarcina cu Vlad.
Am si eu o intrebare, sper sa nu par stupida, pot sa folosesc uleiul de mir de la botez in candela? Am sticluta aproape plina si nu vreau sa-l arunc, din carpa de mir am facut 2 fete de perna la un pui de perna pe care il cara Vlad prin casa, dar cu uleiul singura solutia ar fi candela, se poate?
Multumesc Doamne!
many_bani spune:
Raluci pe unde esti? cum te simti ?
Multumesc Doamne!
dana n. spune:
Salutare!
Astazi am primit rezultatul scaunului...totul este in regula.
Licurici, pup mult rechinasa chinuita.
Many, off...iti inteleg perfect starea. Tu esti pe ultima suta de metri(inchei primul trimestru) si poate scapi.
Mi-am facut si eu programare ptr DT prin mai.
Magda, felicitari puiului mergaret.
Ionela, bine ca nu vad fotografiile...poftesc tare.
Tina, da, finii sunt cei la cununia carora am fost in ianuarie.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 8+