Prietene la bine si la greu - 116
Raspunsuri - Pagina 17
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigore_tina Licurici vazut minunile de palarii.Body alea de 18-24 luni au 46 cm? Lui Geo ii vin alea de 42-43 deci ii sunt mari alea de 46.[/i][/blue] |
Body-ul George marimea 18-24 luni are 45cm lungime. Las ca mai intra la apa putin, si mai creste si el pana in vara..Oricum mai bine mai lungute decat scurte.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 20+ cu Iris Maria
Firefly's shop
BLOGUL MEU
grigore_tina spune:
Licurici i-am luat si 12-18 2 bucati si am mai luat inca 4 pentru 18-24 luni.
Acum i-am dat comanda de ceva.Sper sa ii vina.
sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many,Dana.n,Raluci!
laurairina13 spune:
Tina, poate ai noroc sa ti le gaseasca pe stoc cand face comanda(comanda care am inteles ca nu o plaseaza acum de pasti ci mai incolo..nu stiu cand), oricum in cel mai fericit caz sa te astepti sa le primesti dupa vreo 3 saptamani..daca nu si mai mult.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 20+ cu Iris Maria
Firefly's shop
BLOGUL MEU
lylyana.ion spune:
Buna seara!
Dam de baut ca pentru 17 luni , uram si "fratiorilor", il felicitam pe Rares pentru greutate (Alex avea 9,700 la 16 luni, deci sta f bine la greutate) si pe Ana mergareata!
Monis, am inteles cum e cu intoarcerea la munci, si la mine a fost cam la fel, doar ca am inceput cu program intreg, nu ma zic de extra
Sper sa gasiti solutia optima pentru Santi.
Unde plecati in concediu? in croaziera parca?
Dana sper sa vii maine cu vesti bune!
Licu, si Alex mai are zile de lipsa chef de mancare, dar recupereaza ulterior...
Ralu, ma bucur sa te mai citesc!
Acum ne confruntam cu niste pete ce par a fi tot dermatita, vineri avem o programare la alt dr, nu pediatra obisnuita, sa vedem ceparere are despre toate pb lui Alex: alergie, putza, lv/lp/lc/lm si acum pete
monis5 spune:
seara
repejor de tot:
Gabitza petrecere frumoasa la Craiova de sarbatori! Ce chestie cu teama Evei de barbati
Magda ce m-am incurcat cu alea 17 luni, grea matematica asta . Banuiesc ca e foarte bine la 9 kg si in grafic Raresul, adica in graficul acela cu copilasi care s-au nascut cu greutate mai mica, si care, firesc, au mers mai lent la kilograme. Oricum, am vazut ca au scris fetele greutati de la copilasi si sunt destul de multi pe la cca 10 kile... iar la dovlecei e o fetita care maine face 1 an si 7 luni si are cca 8.5 kg (nascuta la 2.600) si nu are vreo afectiune diagnosticata. SO... felicitari! Cat despre gesturi si altele, clar fac toti cam la fel. Ieri am stat la o terasa in centru vechi si la masa de langa noi a stat cu cuplu cu o fetita cam de 1 an si 2-3 luni (n-am intrebat cat avea exact) care caraia fix cu sunetele pe care le scotea si Santi acum o vreme. Dar fix-fix . Te pup mami de Rares-care-creste-frumos
Licu nu vreau sa va dezamagesc sau ceva cu Exomega, dar si la noi a mers super primul tub, insa petele au reaparut dupa o vreme si la al doilea tub n-a mai fost la fel. Acum am facut pauza de de toate si nu arata prea bine locurile alea. Ma gandesc sa trec pe o sticla de ulei de migdale dulci si apoi sa vad ce mai fac. Mai vine si vara cu soarele ei....
Astept sa vad cum va fi la voi si la Floricik, sper sa treaca din prima si sa nu mai apara
Lumi mai am pana la sfarsitul lunii si dupa aia intru la furcile caudine, cu cautat de gradinite, gatit singura, parc etc etc etc.... brrr, ma cam ia cu spaime . Annabelle cu pasaport!
Ralu, Miany cred ca va sta Santi muuuult si bine uitandu-se printre picioare dupa un frator care nu mai vine.... (cam ca Annabelle asa - auzi Lumi dar tu parca ziceai ca mai merge un bebe....?)
Ralu, ma bucur ca apuci sa mai zici cate 2 vorbe, mai ales despre voi
Dana tot ii ceva ca-s bune analizele, acuma ramane sa depasesti starea de rau, hai curaj ca mai e putin pana la trim II . La Iulian nu s-au mai inchis ranile alea, insa m-am desteptat si-l dau de ieri cu albastru de metil, asa ca macar stau mai linistita ca nu se poate infecta pe acolo. Cert e ca ceva tot nu e in regula in scaun, pentru ca iar i-a aparut niste piele mai rosie in seara asta, deci scaunele tot acide sunt... Si chiar nu stiu de la ce si ce sa-i dau.... Tu ce ai facut legat de alimentatia lui?
Lylyana da, croaziera , plecam sambata... of ce greu va fi fara pitic. Macar sa-i treaca fundul pana plec sa stiu ca-l las sanatos...
Sper sa veniti cu vesti bune de la pediatra cea 'neobisnuita' la care va pregatiti sa mergeti
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion Dam de baut ca pentru 17 luni , uram si "fratiorilor", il felicitam pe Rares pentru greutate (Alex avea 9,700 la 16 luni, deci sta f bine la greutate) si pe Ana mergareata! |
Da, da !!! Cum spunea si Monis in sfarsit am intrat si noi in grafic, chiar daca aproape de limita minima (pana acum mereu eram in afara graficului, sub limita minima).
"fratiorului" !
miany75 spune:
buna dimineataaa!!
poftiti la proaspata,aburinda si aromata,asezonata cu fursecuri,cornuri si ciocolata ptr. toate gusturile!!
sa aveti o zi frumoasa cu mult soare si spor in toate!!!!
ralu_seby spune:
Niatza!
Am in tolba aburinda, ceai de iasomie si o gustarica pentru micul dejun.
Rise and shine everybody!!
Ancutza_Bro spune:
neatza, mai fac un rand de ca ce era facut am baut eu tot
eu va mai pot servi cu ceai de menta, smecta si mucilagiu de orez, ca tot prepar de zor, dupa o noapte in care am schimbat 5 pampersi cu kk moale , se pare ca am prins ceva la stomacut si cel mai tare mi-e frica de iritatie, daca tot e un trend acu' , pt ca deja s-a cam inrosit toata pielea de la fundulet
Magda felicitari pt greutatea lui Rares, se dezvolta bine puiul
Monis si Sabina sta cu capul lipit de parchet si se uita printre picioare, in ultima perioada o face si mai des pt ca a invatat-o taica'su sa o dea tumba din pozitia aia
sa te dixtrezi fain in croaziera (emoticon "individios")
Dana ma bucur ca analizele au iesit bune, poate odata cu trimestrul II vin si starile mai bune, pupam Davidutul chinuit
Lyly sper sa veniti cu vesti bune de la pedi
am fugit, va pup
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
dana n. spune:
Salutare!
Venim dupa o noapte agitata, saracutul cred ca il mananca la fundulet ca nu se putea odihni deloc. Off...si cand face treaba mare o ia la fuga prin casa si plange Tocmai am sunat la pediatru si nici acum nu venise rezultatul. Daca nu vine pana pe seara vor suna ei la laborator.
Monis, eu nu am schimbat nimic in alimentatia lui, nu imi explic de la ce au aparut problemele.
Ptr. dermatita noi am folosit Linola Fett...si am scapat.
toate fetele.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 8+