Aspirante optimiste>20ani Felicitari dianalaura !
Raspunsuri - Pagina 8
gabyv spune:
buna
pot sa corectez cu taxo de la pisici
nu se ia de la pisici, ci de la caca de la pisicile infectate.(adica cele care au mancat o carnita infestata) Dar cand zic caca, nu de aia de pe strada, ci faci curatenie la litiera si uiti sa te speli pe mani si apoi bagi in gura.
Deci nu e pericol daca ai pisici in anturaj, nici macar in casa.
Veterinarul a zis ca si cateii pot avea.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
alina_loca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv buna pot sa corectez cu taxo de la pisici nu se ia de la pisici, ci de la caca de la pisicile infectate.(adica cele care au mancat o carnita infestata) Dar cand zic caca, nu de aia de pe strada, ci faci curatenie la litiera si uiti sa te speli pe mani si apoi bagi in gura. Deci nu e pericol daca ai pisici in anturaj, nici macar in casa. Veterinarul a zis ca si cateii pot avea. www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Da Gaby ,corect , am vazut ca ai o pisicuta , am zis pisici in general, acum eu stiam ca de la caini iei toxocara....!?
gabyv spune:
Alina, eu nu m-am sesizat din cauza ca am motanel , ca eu i-am facut analize de sange cand l-am adoptat. Iar taxo nu ia pentru ca nu are de la ce, mananca numai mancare uscata.
Aparent animalutele de casa pot lua de afara taxo, in caz da mananca chestii de pe jos care contin oua de parazit.
alina_loca spune:
Da si eu am avut o pisicuta, birmaneza acum 3 ani. dar am pierdut-o sau mi-a furat-o ca nu am mai gasit-o.Se pare ca doar noi mai suntem pe aici..
sophia_m spune:
seara buna
eu nu pot sa tin pasul cu voi fetelor, am intrat sa va spun somn usor
va
Fiecare zi pe pamant e o zi buna.
http://lt3f.lilypie.com/kYDnp2.png
in curand,voi fi din nou
gabyv spune:
Pai fetele sunt la facut
Hai ca ma duc si eu la cinema, vedem in 3D un film de animatie: Rio, cred ca face reclama si in Ro la el.
Aici filmele de animatie in engleza sunt deobicei la ultima reprezentatie, adica 10 noaptea.
Noapte buna
Mihaelafalt spune:
Neata gagici .Ce faceti?
Va invit la o de dimineata.
Sunt asa de obosita de nu mai pot, la 5-30 m-am trezit cand a sunat ceasul pentru sotul dar stiti cum m-am trezit?
Visam ca eram intr-un balansoar, aseara am primit marfa si am ajuns pe la 1-30 acasa si am primit si un balansoar frumos dar nu ma lasa sotul sa mi-l opresc mie ca nu avem loc in apartament.Acum intru la facut actele si dupa amiaza ma duc un pic la montat si asezat pe acolo asa ca astazi nu prea pot sta cu voi.
Ce bine ar fi daca as putea servi si eu o cafeluta dar nu pot ca ma doare stomacul.
Si sa va mai zic ceva chiar daca am ajuns tarziu acasa sotul meu si-a intrat in drepturi si nu m-a lasat sa dorm. Cred ca nu mai e nevoie nici macar sa zic nimic din cate il vad nu vrea sa pierdem nici o zi fara .
Gata v-am pupat o zi buna.
dianalaura spune:
Multumesc Mihaela de cafea!
Fetelor, eu sunt intr-o stare....aseara dupa ce am plecat de la munca m-am gandit sa merg pana la dr. ginecolog la cabinet, sa vad daca mai e acolo si sa o intreb pe cand sa merg la eco, sa imi confirme sarcina si sa vedem bebelu. Stiu ca la Stefan am facut prima eco pe la 5 saptamani si 4 zile. Si mai bine nu ma duceam....
Dr mi-a spus ca la 4 saptamani se poate vedea cu sonda, asa ca am tot ramas la control. I-am spus ca mi-a iesit testul pozitiv dar mai pal, si cica asa si iese. Ea nu a vazut teste la care linia de test sa fie la fel de rosie ca si cea de control. Si daca este si a doua liniuta, indiferent cat de firava e, e sarcina. Toate bune si frumoase pana aici. Si se apuca sa manevreze sonda, in stanga, in dreapta...NIMIC...bebele e de negasit. Va dati seama ce m-am panicat. In spatele uterului am o zona cu lichid, nu si-a putut da seama ce e, cica probabil ceva chist care s-a spart, ca daca ar fi fost extrauterina ar fi prea mica pentru a se sparge...In uter a vazut (eu nu) un punct negru mic mic mic...insezizabil aproape...care cica ar putea fi bebele, dar nu se pronunta. Pe de alta parte, daca in ziua 25 testul mi-a iesit negativ, probabil am ovulat mai tarziu, si posibil ca oul sa fie inca in trompe (cica in primele 10 zile poate sa fie inca in trompe). M-a intrebat daca nu ma doare burta (ma gandesc ca e semn de extrauterina), i-am zis ca ma mai inteapa cateodata, dar nu tot timpul...si cica daca sunt dureri doar ca la menstruatie, nu e nici o problema. Plus ca mi-a facut si ecograf normal, si cum apasa ea pe burta cu instrumentul acela..zice "uite ce tare te apas si nu te doare burta, deci e ok".
Acum m-a chemat pe miercurea viitoare la control, si atunci sigur o sa se vada. Daca nu se vede si nu e in uter, si daca hcg e mare, probabil e extrauterina.
Asa ca fetelor eu acum saptamana asta stau ca pe ace, sper din tot sufletul sa fie totul bine si meu sa se duca mai repede in casuta lui si sa creasca la parametrii normali varstei lui.
De aia ziceam ca mai bine nu ma duceam acum, ci direct saptamana viitoare...vedeam atunci ce si cum, ...acum stau cu speranta, dar si cu frica.
diana, mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi
Mihaelafalt spune:
Diana te rog eu nu stresa si ai rabdare ca totul o sa fie bine, asa cum a zis si doctorita ai rabdare si bine ca nu te doare burta.Eu stiu ca e prea devreme la 4 saptamani sa se vada la eco si e sigur pe trompa.
Stai linistita si gandeste-te ca o sa fie bine ca sa nu atragi raul asupra ta.