Mar-Apr (205) Hai Lalely07!Bv Alina06!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

hai lalely

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Citat:
citat din mesajul lui antguess

te duci in liechtenstein:)) acolo sora-mea cica are voie si a 4 ceza...tocmai a facut-o pe a IIIa si toti baieti:)) asa ca isi doreste si o fetita...

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011

poate daca ma duc fac si eu baiat...

mami de fete frumoase MARIA DANIELA si DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008)

Tare!! ...

Pisuc, eu il alaptez, mai primeste cite un bibe in cazuri extreme cand am senzatia ca nu se satura...dar ii fac asa un 60 ml, nu mai mult..Dar nu am cantar si nu stiu ce sa-ti raspund...cred ca sunt singura mamica care nu stie cit are puiul ei Ce pot sa-ti spun e ca in spital a recuperat toata greutatea de la nastere. 3750 scazut la 3500 si plecat din spital cu 3750...dar organismele difera, tu stii cel mai bine asta, fiecare cu ritmul lui
Antguess, wow, sa te mai bagi la un bb
Scrishsunt la dieta si merge bine...Sper de Paste sa ajung la greutatea dorita! Va spun dc reusesc
Lalely Doamne AJuta!!!!
Ioana,Nulifera nu ma las,va pun si voua majorete
Deea, da, tre sa ma obisnuiesc cu gandul ca asa vor fi zilele lui Mati. Noroc ca sunt ei frati multi si va fi mereu animatie la ziua lui...Ce ma faceam dc era singur???Ma bucur ca s-a linistit fata si-i merge ok.
Roxy, si al meu are zile cand doar murdareste putin pampersul, in schimb dc vad ca e hidratat si face pipi suficient nu-mi fac griji...Poate asimileaza mai mult si face kk mai putin...Constipatie e cand are kk tare, al meu nu a facut niciodata tare, tot timpul e moale.

Mergi la inceput

noi suntem bine ,crestem,plangem si ne dezvoltam
am inceput treaba la salon si cum suntem inainte de Pasti e cam aglomeratie
Alex e cu mine oriunde,la sala la salon la banca..peste tot...e intelegator cu mami si dc e papat si schimbat sta cumintel
nici poze nu am mai apucat sa fac,deorece plecam devreme de acasa,ne intoarcem seara si atunci tre sa stau si cu Maria si dupa ce culc copiii cad lata in pat si nu am timp sa intru pe forum
Alex doarme 6-7h pe noapte...ma trezesc o singura data la alaptat,ii dau tzitzi il pun in pat si continui somnul si el adoarme singur
cam atat despre noi..azi am timp ca e zi de masaj si stau acasa sa fac curat,apoi masaj apoi sa ma duc sa depun actele pt indemnizatie si alocatie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Citat:
citat din mesajul lui antguess

te duci in liechtenstein:)) acolo sora-mea cica are voie si a 4 ceza...tocmai a facut-o pe a IIIa si toti baieti:)) asa ca isi doreste si o fetita...

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011

poate daca ma duc fac si eu baiat...

Tare!! ...

Pisuc, eu il alaptez, mai primeste cite un bibe in cazuri extreme cand am senzatia ca nu se satura...dar ii fac asa un 60 ml, nu mai mult..Dar nu am cantar si nu stiu ce sa-ti raspund...cred ca sunt singura mamica care nu stie cit are puiul ei Ce pot sa-ti spun e ca in spital a recuperat toata greutatea de la nastere. 3750 scazut la 3500 si plecat din spital cu 3750...dar organismele difera, tu stii cel mai bine asta, fiecare cu ritmul lui
Antguess, wow, sa te mai bagi la un bb
Scrishsunt la dieta si merge bine...Sper de Paste sa ajung la greutatea dorita! Va spun dc reusesc
Lalely Doamne AJuta!!!!
Ioana,Nulifera nu ma las,va pun si voua majorete
Deea, da, tre sa ma obisnuiesc cu gandul ca asa vor fi zilele lui Mati. Noroc ca sunt ei frati multi si va fi mereu animatie la ziua lui...Ce ma faceam dc era singur???Ma bucur ca s-a linistit fata si-i merge ok.
Roxy, si al meu are zile cand doar murdareste putin pampersul, in schimb dc vad ca e hidratat si face pipi suficient nu-mi fac griji...Poate asimileaza mai mult si face kk mai putin...Constipatie e cand are kk tare, al meu nu a facut niciodata tare, tot timpul e moale.

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

ce dieta tzi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nilufera spune:

Neatza fetele! eu am inceput ziua cu o frumusete de diaree, ceea ce e un pic cam imposibil avand in vedere ca de luni intregi sunt super constipata; sunt 2 varante, ori am mancat ceva ce nu i-a convenit intesinului meu ori se apropie nasterea...daca ma apuca si contractiile va anunt
hai lalely!!!

38+ Mami de Theo, 12.04.2009

Mergi la inceput

Strumpfi, ma bucur ca esti ok. DOamne AJuta!!
Anaxena, moama, pai eu pe tine te admir, cum te descurci cu ALex peste tot...bravo tie!!Tin dieta mea, deci dupa capul meu. Maninc doar legume fierte sau crude,salata, masline,le mai pun cu sos tomat sau bulion celor fierte, sana, iaurt si baton proteic daca simt nevoia de ceva consistent, nimic dupa ora 5. e destul de drastic, dar am mai slabit 1,5 de luni pana azi...sunt multumita. Daca nu o faceam asa drastic nu reuseam, vreau sa ma vad odata la greutatea mea..Acum...sa vad cum va fi pielea mea dupa acest regim...

Mergi la inceput

mie mi s-a facut rau si am renuntat pt moment la regim...o sa incerc cand am sa ma simt bine,dar acum mananc maxim o masa pe zi problema mea sunt dulciurile de seara
uff la noi nu exista un nutritionist bun ca tare m-as duce sa-mi dea ceva pt mine
de cand am renuntat la regim am laptic pt 2 bebelusi,e clar ca nu era pt organismul meu de aceea exista nutritionisti sa discuti cu ei si sa-ti dea regim personalizat
oricum madutza itzi multumesc din suflet iar cand ai si partea a2a te rog sa mi-l trimitzi poate ma adaptez mai bine la el

Mergi la inceput

Eu n-am sesizat vreo diferentza de laptic..inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

'Neata,

lalely

simo, nici eu nu cantaresc bb-le si sigur nu se satura, pt ca mananca la max 3h. Dar problema cu el e ca adoarme la san dupa 5 min. Asta e...mai am rabdare cu el sa mai creasca. Se vede ca a mai crescut, o sa vedem la cantaritul de 1 luna cum sta exact.

Ar tb sa ma apuc si eu de regim mai drastic, oare e prea devreme dupa 2 saptamani? Faza e ca trebuie sa tinem regimul cat sug ei bine, ca se duc asa usor kg. Dupa aceea e mult mai greu, mai ales pt noi, astea mai "trecute".

Ma dispera vremea asta. Voi i-ati scos zilele astea din casa? Eu doar luni am reusit, in rest nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

!Dodo face o luna azi!.. si tot azi mergem la ortoped...si eu mor de frica... sper sa fie in regula.. sa-mi tineti pumnii pls...
In alta ordine de idei eu vad ca de o luna am aceeasi greutate 58 la 1.76 in conditiile in care mananc de 6-7 ori pe zi, nu chestii f consistente ( ca am incercat si am facut criza de fiere), dar am mai bagat si cate un biscuite si o inghetata( dieteica).. cartofi prajiti nu mai pot sa mananc, imi fac sila ssi problema e ca din cand in cand ma mai ia cu ameteala, chiar cand alaptez.. sau dupa.., am zis sa treaca Pastele si ma duc sa fac niste analize ca nu e a buna...

Mergi la inceput