Mar-Apr (205) Hai Lalely07!Bv Alina06!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Am intrat si noi pt a semna condica si a va saluta!!!

Nu am citit nimic din urma si nu stiu ce sanse am sa recuperez acele multe capitole. Maine pleaca mama ...este asa bine cu ea, ca ma sperie gandul ca raman cu bebe singura pana vine tati de la munca.
Va pup pe toate, imi lipsiti maxim!!!

Ally , mami fericita de bebe Eduard Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

hey ally- curaj mamico pt ca o sa fie bine cu siguranta:))
un micutului tau si pt tine:)

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Toata lumea ma suna sa ma incurajeze pt maine..Ar fi o treaba sa ma interneze doar maine si sa nu ma si opereze...Eu sper ca nu..Deja am stat azi ca pe ghimpi..si daca mi-a zis ca joi..sper sa fie de cuvant!!!

Cand m-am inscris pe site..pe acest forum am ezitat la inceput,pt ca imi era teama ca nu o tin sarcina..ca se va intampla ceva,dar alaturi de voi am invatat sa capat curaj..sa cred ca voi razbi..am invatat multe lucruri utile in sarcina..va multumesc din suflet!!!

Va multumesc mult pt incurjari!!!Sunt mai panicoasa pt ca mi-am dorit prea mult sarcina asta..si am incercat sa fac totul ca lucrurile sa mearga bine...

Poate mai intru sa va citesc mai incolo...dar nu stiu daca mai postez in seara asta!!Va pupic si va doresc zile frumoase...Cand ne intoarcem acasa gasim noi un moment sa va scriem..

Pupici

38+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR:1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

eu mi-am tot laudat fata si na poftim ca de doua ore ma tine in priza:))
sta in patut si urla..ii dau suzeta...o tine 1 min..ii da drumu si iar urla....o iau in brate....se uita la mine de zici ca nu a avut vreodata o problema...e senina si dulce....o pun in pat cu suzeta..ii da drumu si urla..si tot asa:))

acum i-am dat sa pape si am pus-o in pat fara suzeta..pana acu nu zice nimic dar..n-o mai laud:))

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

HAI LALELY!!!!
HAI BB DAVID!!!

fericita de Radu Andrei +37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

lalely multa bafta maine, sa aveti o intalnire minunata, recuperare rapida si mult laptic!!! de abia astept sa primim maine mesajul ca ai nascut

Mami fericita de Luca Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Dragele mele
Am doua mici griji
- nu stiu daca a luat destul in greutate: avea dimineata 3220 g (s-a nascut acum 12 zile cu 3320 g, deci nu a ajuns la acea greutate; cica are timp pana la 15 zile de nastere, scrie Capraru)... Mi-ar fi placut sa ia mai mult, mai ales ca mananca destul
- inca are un pic de icter - sunt curioasa cat are bilirubina la Bilicheck (au ei un aparatel din care afla fara sa intepe)

Asa ca am iar niste intrebari iar pentru voi, mai ales pentru cele care alapteaza exclusiv la san:
- la bebeii vostri cat a durat icterul?
- in primele saptamani cat au luat in greutate bebeii? Au fost fix pe linia asta cu atins greutatea de la nastere la 10 zile, sau la cate zile?
- si in general vorbind, cam cat dorm bebeii vostri pe zi? Petru mananca cate 40 min la intervale de 2-3 ore (noaptea interval maxim de 4 ore). In pauzele dintre mese in general doarme, dar are si vreo 2 pauze pe zi cand nu doarme ci se uita in jur, da din manute si picioruse, mai scoate niste sunete, eventual mai smarcaie un pic dar se linisteste la suzeta. Si bebeii vostri petreceau acest timp treji pe la varsta asta 12-14 zile?

Draga pisucmic nu te ingrijora ca va recupera bebe greutatea de la nastere! Noi avem acum 15 zile, papam LM si dormim mult si am depasit greutatea de la nastere cu 50g; icter inca mai avem (e vizibil doar la sclere) si in timpul zilei avem 2 perioade de veghe cam de cate o ora (uneori, daca facem baita mai tarziu, mai avem o perioada de socializare pe la 1-2 noaptea )
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna seara burticute si mamicute burtici nu mai sunt asa multe, acusi ne mutam de la odisee

Noi azi am iesit prima data din casa, la 11 zile, am fost la doctor, i-a placut tare in carut, mai ales ca o legana a facut nani nani pana am ajuns la doctor si stand pe loc s-a trezit, dar a fost cumintica piscotica mea o sa vreau sa ies in fiecare zi de azi inainte, a dormit tun aproape 4 ore dupa ce ne-am intors acasa, am lasat-o cu tati si eu m-am dus sa dorm in dormitorul mare si tati a stat cu ea si eu m-am odihnit, tare bine a fost, ca azi noapte a fost cam agitata si nu am dormit destul vreo 3 ore jumate si cu 3 ore jumate dupa amiaza, e mult mai bine acum astept sa vina sotul cu cina si apoi ma bag si eu langa piscoata in pat si poate prin o ora de somnic

Eu nu stiu de ce nu prea am laptic , desi beau mult ceai si apa mai ales din sanul drept cel cu probleme...iar mi s-a facut un pci rosu si dureros , am niste galmute acolo, am stans tare tare sa deblochez sa vedem daca iese ceva, a iesit ceva ceva la pompa si la mana, dar un pic stangul curge valuri , dreptul mai deloc

La doctor a fost ok, i-a luat ei mostra de cultura de la ochisor sa vedem ce are , pana primim rezultatul mi-a dat si i-am cumparat niste unguent , trebuie sa o spal cu apa fiarta racita si apoi sa o dau cu unguentul asta, si daca la analize arata ca e ceva mai grav o sa imi dea alte medicamente presupun A asculatt-o si la plamani si totul ok, eram ingrijorata ca auzeam un pic de horcait, dar a spus ca e ok ca asa se intampla la bebei asa mici , ca se curata M-a vazut si pe mine, cica episiotomia se vindeca frumos si ea nu crede ca imi trebuie antibiotic, si daca se poate sa nu iau antibiotic mai ales ca alaptez, nu imi da... mi-a spus sa ma spal cu apa sarata si sa stau goala de la brau in jos sa las aerul sa circule cica fresh air helps alot oricum eu ma simt mai bine cu taietura, multtttttttt mai bine decat in weekend cand va spuneam ca era rau si simteam ca se desface si nu puteam sa stau pe fund, acum e mult mai bine, stau si pe fund, si am fost in blugi la doctor azi si a fost ok cand ma asezam

Am mai dat ceva kilograme jos, mai am vreo 8 , incet incet , dar sigur o sa ajung a kilele de dinainte de sarcina si nu ar fi rau sa mai dau macar vreo 10-15 si din aleasa fiu si eu mai supla si nu cu forme , da` ma gandesc ca nu o sa ma mai placa soatza ca el e mort dupa ele

Mi-a adus cina acum , sa pastram formele miroase demential abia astept sa pap dar pana atunci vreau sa ii urez lui Lalely nastere usoara si o intalnire placuta cu David ma voi gandi la tine maine!!

Hai Lalely! Hai David!!!

Poate mai revin dupa ce papa daca nu se trezeste piscotica si vrea tzitzica o sa pun si pozici ca tocmai ce am mai downloadat azi cateva de pe aparat

Scuze ca nu raspund la mai multa lume in parte , sper sa apuc mai tarziu

Seara buna

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Yviana, multumesc mult!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am pus cateva pozici noi cu falcoasa mea mica si scumpa in poze pare asa umflatica dar in realitate eu nu o vad asa , nu stiu de ce adevarat ca are niste falcute numa bune de papat dar nu asa mari cum pare in poze

Ma duc sa o mulg milka sper sa scot ceva ceva din sanul drept , sa il mai detensionez si cand se trezeste piscoata sa ii dau ei sa desfunde tot, daca nu o face iar scandal , nu stiu de ce , se lupta tare cu tzitzile mele cand vine ora de papa , ma impinge cu maiinile, da din picioare, urla cu tzatza in gura , in loc sa manance ea se agita aiurea

Noapte buna mamici, bebici si burtici!!!

_

Mergi la inceput