Mar-Apr (205) Hai Lalely07!Bv Alina06!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

pisuc bebelina mea la inceput dormea si manca nu prea statea treaza. si cu greutatea ...a ajuns la cea de a nastere cam in 7-9 zile asa.dar este normal sa ajunga si in 2 saptamani.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

madutza ce scump este Raducu, ce-l iubeste surioara

Mergi la inceput

deea ce ma bucur ca mai ai si tu timp sa ne scrii. te mai relaxezi si tu putin. ce face buburuza mica, doarme?

Mergi la inceput

miki tu ii dai alinan picaturi? sunt si picaturi?

eu vad ca bebelina de ieri face caca mai putin, de ce oare? a facut aseara asa mai mult, apoi doar asa niste sparcaieli si abia azi a mai facut putin mai mult. si de obicei face cam de 3-4 ori. o fi constipata? sa fie de la ceaiul ala baby calm ce i l-am dat? dar ala parca nu constipa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Tocmai mi-am facut ceaiul de chimen,anason si fenicul!!!Miroase oribil...Cele care alaptati natural inca il beti???

Sper sa ma obisnuiesc si eu cu el...

Va multumesc inca o data pt incurajari si m-ati ajuta mult daca maine v-ati gandi la noi si v-ati ruga pt noi...Eu sigur voi fi plina de emotii...O sa va anunt imediat ce pot prin SMS la Madutza..

Dupa ce ne externam vin si eu la discutii cu voi despre colici,tehnici de somn..etc...

38+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR:1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

pisuc iti raspund si eu desi luca nu mananca exclusiv san: s-a nascut cu 2550, am iesit din spital cu 2460, la 7 zile de la nastere avea 2700 si ieri cand l-am cantarit ( 3 saptamani) avea 3230. in prima sapt a luat 240, in a 2-a 290 si in a 3-a 250 . prima saptamana dormea si manca si nu statea treaz deloc dar din sapt 2 tot asa a inceput sa aiba perioade de veghe, de obicei intre 3 si 8 seara. tot asa, nu plange, doar sta, se uita, da din manute si picioare, e ok. te asteptam cu vesti buna maine!!

Mami fericita de Luca Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui antguess

te duci in liechtenstein:)) acolo sora-mea cica are voie si a 4 ceza...tocmai a facut-o pe a IIIa si toti baieti:)) asa ca isi doreste si o fetita...

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011

poate daca ma duc fac si eu baiat...

mami de fete frumoase MARIA DANIELA si DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

roxy eu stiu ca alinan e si picaturi, nu doar ceai

eu parca am intrat in priza. nu stiu daca e un sentiment de "renovare" de primavara, sau efectul dupa nastere, sau hormoni, dar m-a apucat asa un chef sa schimb chestii, ceva de speriat. si cum cel mai simplu e sa incep cu mine, pe langa faptul ca mi-as arunca toate hainele si mi-as lua altele noi (nici n am pretentii mari) mi s-a pus capsa acum ca vreau sa ma vopsesc complet blonda, sa renunt la suvite. ideea e ca am facut chestia asta mai demult si nu mi-a placut deloc, poate nu iesise blondul care trebuia, dar ma vedeam prea artificiala, asa ca am renuntat si m am intors la suvite. foarte comode, usor de intretinut etc. doar ca acum ca stau cu el asa mult strans nu mai imi place cum se vad radacinile nu stiu daca sa risc si sa fac o transformare, nu stiu daca mi se va distruge parul... dar tare mult ma tenteaza ideea....ce dileme pe capul meu

Mami fericita de Luca Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

alied.....foarte tare!!!! poate poate:))

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

giulia

pisuc, acel aparat nu e asa relevant in valori ca si analiza de sange. nou ne a facut si cu acel aparat si imediat din sange... icterul a tinut vreo sapt .\
revin ca s a trezit juniorul!

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput