Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***319***
Raspunsuri - Pagina 13
simplyana_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Sa va zic cum il cheama pe Vladimir? Isi spune Dodo- Vandini (Theodor Vladimir):)) |

http://www.lucamic.blogspot.com/
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui adrisimo28 La multi ani Briseis!!!![]() La multi ani David!!!![]() Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are. |
La multi ani !
Floric nu stiu nimic de acele picaturi
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
simplyana_m spune:
Multumim de info despre trenuri, Ela, fix asta ma gandeam eu ca ar putea fi esecul, sa n-aiba treaba cu sinele, cum zici ca facea si Ianis
! Inca nu am decis ce si cum...vedem noi.
http://www.lucamic.blogspot.com/
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Kea Bebe strumph, nu te supara, uite o . Eu nu mai tin minte nici cand am avut ultima menstruatie (si a durat 5 zile), crezi ca mai stiu cand, cum si unde? Eu din ce am observat la cunostintele mele, femeile care domina relatia, cel putin in perioada cand raman insarcinate, au fete. |
Hmmm... deci daca vreau ca bebe 2 sa fie baietzel, sa fiu mai obedienta?

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
DAAAAAA, si MIhaela Runceanu si Cotabita si Phoenix si Angela Similea si Laura Stoica si si si si sunt fan muzica romaneasca usoara. |
La Phoenix ma inscriu si eu!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Bianca2503
Mie Raul asta mi se pare un fel de Fuego...si cand ii aud vomit. Imi place MIrabela de pe vremuri. |
Eeee.... Cine e Raul!?[:@]
Denisa-Madalina
fericita de
Ilinca_M. spune:
Ioi, azi e o zi mare, in care serbam un cuplu de seama: BRIS si DAVID, doi ghiocei minunati cu mamicile aferente la fel de minunate
"La Multi Ani", Brisuca si Big Boss!!

inapreda spune:
La multi ani David si la multi ani Olga si Cristi! Sa fiti intotdeauna familia frumoasa care sinteti acum! + 1, 2 fratiori ![]()
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani

. Eu nu mai tin minte nici cand am avut ultima menstruatie (si a durat 5 zile), crezi ca mai stiu cand, cum si unde? Eu din ce am observat la cunostintele mele, femeile care domina relatia, cel putin in perioada cand raman insarcinate, au fete.