Strugurasi de Sept-Oct 2011 (38)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

Buna dimineata burticilor vorbarete

Felicitari fetelor care au aflat ca au fete(ca baieti vad ca sunt foarte putini...deh..o sa trebuiasca sa ii impartim cumvasper sa mai adaug eu un cuculet aici maine)
Felicitari si burticilor care au venit cu rezultate bune la analize(May)Ma bucur ca a trecut stresul...acum trebuie sa va bucurati de sarcina cat de mult puteti,caci trece foarte repede timpul si experienta si emotiile sunt UNICEsi de NEINLOCUIT

Noi mergem maine la eco si speram sa stea bobita(de struguras) frumos ca sa poate fi masurat si sa ne si arate putza sau pasaricaIn rest toate bune si frumoase,abia astept sa incep cumparaturile pentru bebe(dupa ziua de maine!)
Trebuie sa va spun ca bebe este foarte,foarte activ inca de dimineata bate din picioruseIl ador si numar saptamanile pana am sa il tin in brate

Fetele astepatm poze cu burticile (eu am mai pus cateva )

Va urez o zi minunata si linistita
gasca de burtoase

Fericita 21+ cu

Mergi la inceput

Matza

LA MULTI ANI ,MULTA SANATATE,FERICIRE,
BUCURII SI TOT CEEA CE ITI DORESTI!SA AI NUMAI BUCURII DE LA STRUGURASUL TAU DIN BURTICA

Te asteptam cu o felie de tort si un suc

Fericita 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Cathy esti tare draguta cu burtica.
Eu inca nu am cu ce ma lauda.Deabia astept sa inceapa si la mine sa se vada ca sunt insarcinata .

19+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camady

Cathy esti tare draguta cu burtica.
Eu inca nu am cu ce ma lauda.Deabia astept sa inceapa si la mine sa se vada ca sunt insarcinata .

19+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Multumesc frumosEsti o dragutaSunt sigura ca ai si tu burtica si esti tare mandra de eaAstept pozici,indiferent cat de mare sau mica e burtica( eu fac poze in fiecare saptamana in ziua cand intram intr-o noua saptamana)

Pe bebe il simti?

Fericita 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Camady Jade m-am mai linistit ,maine imi iau vopsea fara amoniac ,nu mi-am mai luat niciodata si sper sa prinda .Am mai cautat pe internet si am citit multe pareri,majoritatea gravidutelor s-au vopsit ,dar sa nu se exagereze in privinta asta.
La un moment dat hotarasem sa nu ma vopsesc in aceste 9 luni,dar nu ma mai suport ,am cateva fire razlete pe care nu le pot ascunde sau masca si apar destul de naspa in frunte .
Mai ales ca merg in tara saptamana viitoare ,simt sa ma schimb un pic,sa nu mai arat palida si stearsa

15+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

caty, ce bine arati.Cate Kg ai luat?Parca ti s-a modificat forma burticii sau mi ce pare?

alayna si eu m-am programat la vopsit si tuns.O sa ma fac cu vopsea normala.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Loredanar, nici eu nu am vazut shcimbari la fata sau straluciri sau pete,dar in shcimb, mi-a crescut burtica, de icnepe sa ma jeneze un pic, cand stau pe scaun de ex, cand ma aplec...aseara am fost cu sotul la cumparaturi si mergeam cu burta mea in fatza daca nu a ras de mine....

Zubi, mami19+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Stefy13...nu situ ce analize ai tu acolo la semnatura, dar am vazut factor antinuclear pozitiv, aidk? ca mi-a iesit si mie factor antinuclear ANA pozitiv

Zubi, mami19+
minunea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

caty, ce bine arati.Cate Kg ai luat?Parca ti s-a modificat forma burticii sau mi ce pare?

alayna si eu m-am programat la vopsit si tuns.O sa ma fac cu vopsea normala.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Multumesc frumos de compliment,dragutaChiar ieri m-am cantarit si am aproape 59kg...de la 55 jumatate cat aveam pe 10 martie...nu mult zic eu caci nu prea se cunoaste...nu stiu unde s-au depozitatInainte sa raman insarcinata aveam 55kg...deci am luat aproape 4 kg in 21 saptamani.Tu cate kg ai luat la bord
Cat despre forma burtii,cred ca s-a modificat putindar nu sunt sigura,poate stateam eu in alta pozitie
Offf nu mai am rabdare pana maine sa imi vad bobita Aseara am ascultat cea mai frumoasa melodie pe acre am auzit-o vreodata...INIMIOARA comorii mele

Fericita 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Seidana, contract la nivel national nu mai pupam. Vor fi pe ramuri. Deja au inceput sa iasa acte aditionale la contractele care trebuiau reinnoite in 2011, sa le prelungeasca macar pana la sfarsitul anului. In plus, noul cod al muncii, mai bine zis legea 40 pentru modificarea lui, abroga legea 130 cu privire la contractul colectiv la nivel national :(

14+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput