Strugurasi de Sept-Oct 2011 (38)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Nu cred ca o sa creasca dobanda.Merci

O sa-l pun si eu pe sot sa se intereseze la BCR.Are o verisoara care lucreaza la banca.

daca ar intra si Raiffeisenul in program noi cred ca ne-am indrepta spre ei. la Prima Casa 3 pt aceeasi suma la Raiffeisen ne iesise rata lunara 195 euro (dar au terminat fondurile din martie ei) , iar la BCR ne iesise vreo 230 euro. :)

Lori 20+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Am citit si eu cate ceva si da se vor mari si dobanzile Acum sa vedem ce vom face.Sper sa fie bine

Feteleeee ati plecat?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Am citit si eu cate ceva si da se vor mari si dobanzile Acum sa vedem ce vom face.Sper sa fie bine

Feteleeee ati plecat?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria

NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!

Pai si noi am vrea un credit cu prima casa 4!!!Dar cam pe la ce suma este o rata de 195 euro si pe ce perioada???

20+ cu -ROBERT MIHAI
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Athosik, acum la prima casa 4 nu stiu dar la prima casa 3 la 35 mii de euro pe 25 de ani 187 euro/luna.

Mergi la inceput

athoshik la raiffeisen rata de 195 euro pe luna era pe 30 de ani pt 39.000 euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

ce repede trec saptamanile! maine fac 21 sapt! zici oho 9 luni trec greu. mie mi se pare ca au trec saptamanile pana acum super repede. si totusi ma gandesc ca abia de acum incepe sa creasca burta............ mi s-a pare asa departe vremea cand eram suparata ca nu raman insarcina si uite ca am ajuns la jumatatea sarcinii. acusica ne vedem cu bebelusii in brate , pe Georgy cu burta la gura si ea.......... :)

abia astept sa fiu asa, si sa pun poze sa va arat si voua

Mergi la inceput

Citat:

athoshik la raiffeisen rata de 195 euro pe luna era pe 30 de ani pt 39.000 euro.

Aha ... o sa ne interesam si noi aici in Timisoara!!!

20+ cu -ROBERT MIHAI

Mergi la inceput

la prima casa 4 cred ca nu vor mai fi valabile sumele astea.

idee e ca noi acum tre sa ne cautam chirie, iar un apartament curatel (nu curatat !) cu 2 cam e cam 250 euro in Iasi........ ne-ar fi convenit sa platim 200 euro rata la casa noastra.

Mergi la inceput

Georgy sigur o sa fii asa. Dumnezeu nu ne uita pe nici unul...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui GORGY

Citat:

ce repede trec saptamanile! maine fac 21 sapt! zici oho 9 luni trec greu. mie mi se pare ca au trec saptamanile pana acum super repede. si totusi ma gandesc ca abia de acum incepe sa creasca burta............ mi s-a pare asa departe vremea cand eram suparata ca nu raman insarcina si uite ca am ajuns la jumatatea sarcinii. acusica ne vedem cu bebelusii in brate , pe Georgy cu burta la gura si ea.......... :)

abia astept sa fiu asa, si sa pun poze sa va arat si voua

Georgi

O sa se intample si la tine minunea ... o sa vezi ... poate vine Iepurasul cu vreo surpriza ...

20+ cu -ROBERT MIHAI

Mergi la inceput