Strugurasi de Sept-Oct 2011 (38)
Raspunsuri - Pagina 11
loredanar spune:
oanaiasi am mai avut herpes bucal. si eu sper sa nu afecteze bb.
Lori
20+ fericita cu
Mara
oanaiasi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racheel oanaiasi, hai cu numele la fetita ![]() ![]() ![]() Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
Ecaterina

Oana
16+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o
sanatoasa si la termen!
seidana spune:
NEata detelor...
La mine iar o zi blue... azi imi vine sotul acasa( plecat de luni), si sper sa imi revin.. aseara criza de bulimie , sfarsita cu varsaturi ca doar am mancat pana mi-i s-a facut rau, raul continua si azi. de abia ma abtineam sa nu plang si imi vine sa o iau pe cumnata la bataie.. VREAU sa se termine...
A si pe fondul asta is si isterica cu bebelina... sper sa fie bine , ca burta imi e mica.. urmaresc cu zel miscarile ei...
Rachel.. poti sa faci supica dand legumele pe razatoare... eu asa am mai facut-o,
Zubi.. de nu iti dau tie bataie... copil rau ce esti...
SI eu la bucatarie am faianta doar intre corpuri.. a fost scumpa si am facut economie..![]()
Dbunny as vrea eu bucataie de 21 mp.. zau ca as curata-o toata cu peria de dinti... numa sa nu stea nimeni cu noi!!
19+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
oanaiasi spune:
| citat din mesajul lui loredanar oanaiasi am mai avut herpes bucal. si eu sper sa nu afecteze bb. Lori 20+ fericita cu Mara |
Am facut si eu herpes in luna a 2-a si am intrebat medicul. Prima infectie afecteaza ...e exact ca la toxo ...daca o faci a 2-a oara pe sarcina nu mai e problema.
Oana
16+
sanatoasa si la termen!
zubi spune:
Seidana, esti foarte breaza:)...eu nu cred ca as putea sa dorm fara sotul meu nici macar o noapte, si asa, mi se pare ziua lungaaaa pana vine el de la serviciu, urasc singuratatea, adik singuratatea asta fizica,sa stau singurica...imi pare rau ca nu te simti bine,dar iti vine sotul dupa atata timp, tre sa fii foarte vesela

Zubi, mami
19+
minunea mea
oanaiasi spune:
| citat din mesajul lui loredanar Misto oana... o alinti caty! Lori 20+ fericita cu Mara |
Da

Oana
16+
sanatoasa si la termen!
loredanar spune:
racheel s-au terminat fondurile la BCR pt Prima Casa 3, stiu ca si tu erai cu creditul in curs.
Noi am ramas pe dinafara, asta e, nu a fost sa fie. A fost o mare tzeapa pt noi dar incercam sa vedem partea buna a situatiei si o sa mai incercam si alte modalitati. Intre timp ne cautam chirie.
Lori
20+ fericita cu
Mara
oanaiasi spune:
Seidana, incearca sa te linistesti ...starea asta nu va rezolva problemele...iti faci rau degeaba si nu are sens. Gandeste-te ca odata si odata se va termina si situatia asta neplacuta..
Oana
16+
sanatoasa si la termen!
racheel spune:
Oana frumos nume 

lore, dar ai zis ca incepe Prima Casa 4.mai este valabil?Offffff si asta numai din vina sotului meu se intampla.Anul trecut ni s-a aprobat creditul dar nu a mai vrut sa-i ia si am pierdut banii.Acum sa vedem ce o face.Ca merita 
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
19+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!