Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(58)
Raspunsuri - Pagina 4
eveline spune:
Da un pic mai lejer imbracata sa nu se supraincalzeasca organismul.
Baita parerea mea ca nu are sens sa-i faci decat in cazuri extreme, de febra foarte mare.
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
camisv spune:
oramona, sanatate multa la puiut, sa treaca repede
Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze aprilie
summertime spune:
Oramona, sanatate va doresc! Da, trebuie imbracata subtire. Cu sosetele cu apa si otet cred ca stii
camisv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui office La multi ani sarbatoritilor! Mari, Adelina foarte frumoase pozele! Multa sanatate bolnaviorilor! Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008 |
Office, cum sta Iulia cu bubitele?
poze aprilie
oramona spune:
Multumesc fetelor, ii trece febra cu supozitor, dar ma gandeam cum sa o tin imbracata. E asa plangacioasa cum nu a fost niciodata. Imi vine sa plang de mila ei si ii numai vina mea ca nu am avut grija si am racit eu
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#
ancamak spune:
doar nu era sa stai intr-un glob de sticla. cu gandurile noastre o sa vezi ca trece mai repede
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut
ana_25 spune:
oramona pupam bolnavioara! Sa dea DD sa va treaca repede!!
cami sper ca nu te-ai suparat la gluma mea cu cainele!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
camisv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 cami sper ca nu te-ai suparat la gluma mea cu cainele!! |
chiar mi-a placut, dar am uitat sa raspund aseara, ca s-a trezit Tudor plangand. O sa-i spun si sotului ca nu ne mai trebuie gaini(el tot zice ca o sa-i ia lui Tudor pui, gaini, iepuri etc)
poze aprilie
b_irina_c spune:
Ramona sanatate multa puiutei mici .
Adelina, Mariuk m-am delectat si eu cu filmuletele voaste! Super bebeii .
M-am saturat de vremea asta inchisa... vreau soare!!!
Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca (12.10.2010)