Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(58)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Neata pe la pranz!
Multumesc fetelor care si-au amintit de noi ieri, intru acum repede sa va las o felie de tort de cioco (pozele vedeti in semnatura )
Si totodata sa va zic de ce am discutat la pediatra ieri: i-am povestit ca J se mai trezeste noaptea urland. Prima ei intrebare a fost daca se uita in timpul zilei la televizor. Cica nu e problema daca merge si aude, doar sa nu se uie. Acu eu n-am intrebat efectiv de ce, dar cica viseaza urat din cauza tvului, si de aceea se trezeste urland.

No va las ca suna cineva la interfon. (si mi-a trezit matza ultra nervoasa )

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Discutie pe un alt forum DC : "am avut intr-o vreme pe cineva care ma ajuta la menaj si care provenea dintr-un sat de langa Bucuresti. Cei din satul respectiv au trait si pe vremea lui Ceausescu din legumicultura si din asta traiesc si acum. Cultiva legume si le vand in piata, in Bucuresti. Sunt mult-cautatii producatori.

La un moment dat au inceput prin presa discutiile despre legumele din Turcia, "pline de chimicale". Persoana care ma ajuta la menaj a inceput sa se amuze. Mi-a spus ca si cei din sat puneau si pun "azotati cu lopata". Eu una am inceput sa cumpar legumele turcesti, m-am gandit ca, macar din motive economice, nu se pun ingrasaminte chiar fara masura.
Si imi mai povestea ca la rosii se pune o substanta ca sa se faca rosii (culoarea) cat mai repede. Fara sa fie coapte, doar rosii."

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

Am reusit sa citesc asa mai pe sarite cate ceva si referitor la tv si eu o pun pe Carina in living pe canapea(doar acolo am tv.) si ii dau jucariile si sta cat de cat(cam 10min) isi mai arunca ochi si la tv dar se plictiseste repede de el

Bianca nu ai frica pt. ca a inceput Maia prea repede sa mearga? ai intrebat pediatra daca e bine pt. ea? te intreb asta pt. ca si eu asi incerca sa o pun in premergator dar nu stiu ce sa fac

Fetelor voi cum gatiti brocoli? sau cum il pastrati? la frigider sau il congelati?
plec sa fac ceva de papa pana doarme pitik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca-Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy81

Am reusit sa citesc asa mai pe sarite cate ceva si referitor la tv si eu o pun pe Carina in living pe canapea(doar acolo am tv.) si ii dau jucariile si sta cat de cat(cam 10min) isi mai arunca ochi si la tv dar se plictiseste repede de el

Bianca nu ai frica pt. ca a inceput Maia prea repede sa mearga? ai intrebat pediatra daca e bine pt. ea? te intreb asta pt. ca si eu asi incerca sa o pun in premergator dar nu stiu ce sa fac

Fetelor voi cum gatiti brocoli? sau cum il pastrati? la frigider sau il congelati?
plec sa fac ceva de papa pana doarme pitik

Cami mami de Alexia-Ramona(27.01.2006) si de Carina-Maria(10.10.10)

POZE

Am intrebat medicul si mi-a spus ca daca nu e fortata inseamna ca e pregatita si nu am de ce sa-mi fac griji.Oricum toata ziua sta in picioare si asteapta sa vin s-o chem la mine sa faca 2 pasi,ce chicoteste dupa...e asa fericita de ce face.
Eu brocolli il pun in supa sau il fierb cu spanac si galbenus pentru masa de 1.Il pastrez la frigider.

Bianca mamica fericita de Maia-Stefania 29.09.2010
https://picasaweb.google.com/104558560961453014433/PozeNoi#

http://blogulluiduracell.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Anca

Dupa parerea mea sunt cam prea multi "savanti" si "cercetatori" care fac "studii". Copilul trebuie stimulat de mic,copilul trebuie sa faca n activitati,sa invete 5 limbi de mic,sa faca,sa dreaga...! Suntm bombardati cu astfel de "studii" care de multe ori se bat cap in cap. Dupa parerea mea toate aceste stimulari si activitati nu fac decat sa-l bulverseze si sa-l oboseasca inutil.Oricum nu le face de placere,ci pt ca e pus sa le faca,la o varsta asa mica copilul nu stie ce e bine sa faca si ce nu. Ce ma irita cand vad cate o mamica care se lauda ca,copilul ei la 4 an stiu 15 poezii,3 limbi straine,face inot,dansuri,merge la cercul de chimie.... Bai,ma lesi?
Vorba poetului:"daca-i copil sa se joace"!!!
Eu is multumita daca o sa vb bine limba rmna,face O activitate sportiva si sa stie sa cante "Mos Craciun"!
Are timp sa invete de toate cand o fi mare.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna dimineata!
Noi astazi mergem la vaccin si deja am emotii..
A papat cam 150 de ml de fructe, jumatate le-a mancat foarte frumos, deschidea singur gurita si jumate mai mult cu forta, il mai faceam sa rada si cand deschidea gurita hop si eu cu lingurita .

Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hello!

Am venit de la vaccin..,.taraboi mare, ce sa mai zic... Acum doarme.

INTREBARE: e musai sa folosim piept de pui? o bucatica din pulpa nu merge?
noua dr ne-a recomandat mai curand curcan sau vitel, decat puiul din comert. Acum.,..cu vitelul nu m-as grabi, iar curcanul din magazine pariez ca e crescut precum puiul.

Info: cocosul ramane in familie, se numeste Petrica

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

frumos nume

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Hello!

Am venit de la vaccin..,.taraboi mare, ce sa mai zic... Acum doarme.

INTREBARE: e musai sa folosim piept de pui? o bucatica din pulpa nu merge?
noua dr ne-a recomandat mai curand curcan sau vitel, decat puiul din comert. Acum.,..cu vitelul nu m-as grabi, iar curcanul din magazine pariez ca e crescut precum puiul.

Info: cocosul ramane in familie, se numeste Petrica

..............................................................................................

atunci m-am linistit.bine ca are si nume acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

NUSHU, felicitari!!

BEBECRIS, succes la vaccin, sa treaca repede si fara reactii!

Noi cu TV-ul am rezolvat oarecum problema, l-am catarat sus si nu prea se mai uita la el. Cand era mai micut se cam uita si intr-adevar tresarea cam mult, era agitat. Eu am rerzerve cu muzica agitata, intr-o seara ne-am uitat la filmarea de la botez, el nu urmarea imaginile dar auzea muzica...a fost foarte agitat. Asta pt ca nici eu nu ascult muzica, decat in surdina si foarte rar, nu e obisnuit cu zgomotul.

Mergi la inceput