Felicitari madabout2003, dianalaura !!!
Raspunsuri - Pagina 15
lilimara spune:
Mada esti foaaaarte frumoasa...si din acelasi oras ca mine .
Fetelor eu v-am citit dar nu am putut raspunde.mada86 parca tu erai cu tigarile si cu raul nu?Eu nu am patit ca tine adica nu mi s-a facut rau de al fumat nici macar cat am fost insarcinata.Daca nu te-ai lasat sau te-ai lasat si iti este inca greu cauta pe net si citeste cartea scrisa de alan carr.Pe mine m-a ajutat in felul in care priveam eu lasatul de fumat.Ca pe o tortura zilnica si o abtinere continua de al tigara.Am inceput sa o citesc cand aveam 3 zile de cand nu mai fumam si iti pot spune ca mi-a luat tot stresul si ca am un an ai o luna de cand nu mai fumez.Asta dupa ce am fumat timp de 15 ani
Sarah in privinta verghetelor...eu si sotul avem verghetele la fel,din aur agalben de 18kt.Daca poti da zoom la poza in care sunt mireasa pe picassa poate poti deslusi modelul.are niste dungi care chiar si acum dupa 4 ani ii dau stralucire.De luat le-am luat de la"i fabricanti d'oro" vezi poate sunt si la tine in oras.Noi am dat pe ele 100 euro bucata,au cam 6gr fiecare si gravura.Daca nu poate dai o fuga la Roma si asa ne si intalnim
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
lilimara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman eu unde vad pozele? anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!! Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
ancaintra pe pagina de la picassa iar ca sa te loghezi introdu la user aspiranteoptimiste@yahoo.com iar parola ti-o trimit pe PM.Sa pui si tu ceva poze acolo
mada86 spune:
Multumesc!!! Ma faceti sa rosesc
Ma uitam pe poze...toate sunteti foarte frumoase! si ma bucur sa va vad!
http://lt1f.lilypie.com/1krjp3.png
lilimara spune:
citat din mesajul lui mada86 Lili...ai poze? http://lt1f.lilypie.com/1krjp3.png |
Da dar nu se vad pe prima pagina.Trebuie sa dai la show all albums...
lorena_86 spune:
fetelor, daca vreti sa vedeti ceva frumos si sa va indragostiti, uitati-va la ultimele poze ale mele
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
lorena_86 spune:
mada esti f frumoasa
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
Monique77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mada86
Ce ma bucur cand gasesc oameni care apreciaza rasa asta. Nu e una comuna, cel putin nu in Romania. Si sunt multe persoane care rad de ei...in special de cei mai in varsta. Pe domnisoara mea o cheama Mella, implineste 8 luni pe 24 luna asta. Momentan e la ciclu... vai ce m-am speriat prima zi Daca iti plac atat de mult, promit ca iti pastrez un puiutz. Dar abia peste 1 an cred. E prea mica acum. http://lt1f.lilypie.com/1krjp3.png |
daaaa
sunt criminali
sunt leshinata dupa ei
si in general dupa orice animalutz
nici insecte nu omor (doar ce ma ameninta direct si imi invadeaza spatiul personal)
dada, stiu ca dupa 1 an abia
acum e prea pustoaica
tare as vrea puiut daaaa
cam cat costa un pui din rasa ei?
Doamne toata ziua as ciufuli-o
mada86 spune:
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor, daca vreti sa vedeti ceva frumos si sa va indragostiti, uitati-va la ultimele poze ale mele ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Oooooo...cat de frumos e!!!!!
http://lt1f.lilypie.com/1krjp3.png