Felicitari madabout2003, dianalaura !!!
Raspunsuri - Pagina 11
Monique77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lilimara
Da te cred,dar incearaca sa te linistesti;daca cumva bebe mic e la tine in burtica il stresezi degeaba.Gandeste pozitiv si totul va fi bine Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008) Cu ajutorul lui DD in curand din nou |
pai nu ca oricum nu m-am mai gandit
acum am inceput sa ma gandesc ca tre' sa le iau...
vedem...
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camcris draguta tu cum mai esti, azi este Z5 de duphaston nu? ceva vesti bune nu ne dai si noua fetelor am intrebat si eu ceva ce parere aveti sa atualizam prima pagina, va rog dati-va cu parerea sincer sa nu se supere nimeni si nu fac nici o modificare fara acordul vostru www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
eu sunt bineinteles de acord
ar fi buna o 'revergorare' cum spunea un stimabil cetatean la TV
ingeras2007 spune:
citat din mesajul lui gabyv ah, eu Sotul meu e Adrian, nu Ardian mersi www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
gata gaby
alte sesizari, reclamatii si sugestii....
nu m-am suparat fetele
lorena_86 spune:
da fetelor
care mai puneti poze pe picasa
sa ne cunoastem si noi
bineinteles nu e obligatoriu, dar e frumos
va pup
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
lilimara spune:
OFFF Monique mai bine nu intrebam ca te-am dat peste cap acum...
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
Monique77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucianamoga
Cami asa ma gandeam si eu sa raman gravi si gata Multumesc fetelor pentru gandurile bune Moni hai ca sigur va fi bine Cat despre lista , nu stiu daca pot sa-mi permit eu (pentru ca nu sunt atat de "veche")dar cred ca ar fi bine sa ramanem cele care activam pe aici , si va rog sa ma treceti si pe mine la acatist :Luciana si Dan si zi de nastere 24.07.Multumesc mult Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
da, si eu zic la fel
si apoi, cine se va sesiza sau supara, va fi anuntata de noua procedura si va fi adaugata la lista
eu zic ca e 'fair enough'
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui camcris draguta tu cum mai esti, azi este Z5 de duphaston nu? ceva vesti bune nu ne dai si noua fetelor am intrebat si eu ceva ce parere aveti sa atualizam prima pagina, va rog dati-va cu parerea sincer sa nu se supere nimeni si nu fac nici o modificare fara acordul vostru www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
Eu sunt de acord cu facutul curateniei si asa cum a zis si lorena acolo sunt trecute fete care nu au intrat de foarte multa vreme.Te rog sa imi treci si mie data nasterii 16.10.1984 si onomastica 08.11
Monique77 spune:
citat din mesajul lui lucianamoga Pai...1984 Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
Pustoaicooooooooooooooooo!!!
sarah199065 spune:
citat din mesajul lui lorena_86 da fetelor care mai puneti poze pe picasa sa ne cunoastem si noi bineinteles nu e obligatoriu, dar e frumos va pup ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
acusi pun eu de la nunta lory!
2011 imi va aduce bebe mic!
cu ajutorul lui DD o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png