Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (120)
Raspunsuri - Pagina 6
ramonasin spune:
Buna dimuneata,
La multi ani :
Natalia de Cris2010
Andrei de emushi
Bogdan Andrei de sorina_goga
Ema Andreea de anagia sa fiti sanatosi si cuminti pui iubiti!
La multi ani si pentru Robert de Katalina, sa fii sanatos si fericit alaturi de mami, tati si fratiorii scumpi!
La multi ani si pentru Denisa si sotiorul, sa va petreceti frumos si sa va iubiti mult
Georgia, felicitari pentru
Cris2010, multumim de tratatie, arata beton prajitura
Crispro, vezi de ce dorm eu cu Daria? Asa doarme si ea pana dimineata si nu ma mai chinui sa ma tot ridic
Btz, multumim si de tratatia ta, mi-ai facut o pofta de paine de casa sper ca azi esti intr-o dispozitie mai buna
Paula, felicitari pentru kilogramele pierdute, la cat mai multe
Rody, cum e acasa? Ai prins vreme urata dar sper sa te simti bine pe plaiuri mioritice
Anca, multa sanatate Mariei
Nu mai stiu ce vroiam sa zic, s-a trezit si printesa mea, merg la joaca cu ea, va doresc o zi frumoasa si soare in suflete ca afara slabe sanse :)
Ramona,mami fericita de Daria-Cristina
poze
Alice_Elena spune:
vezi, paula, asta e nasol la mesajele scrise, fiecare interpreteaza tonul altfel. nu cred ca e cazul sa va suparati vreuna, pt ca nu cred ca a fost vreun mesaj scris cu rautate
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Natalia de Cris2010 Andrei de emushi Bogdan Andrei de sorina_goga Ema Andreea de anagia La multi ani fratior scump, Robi (katalina)! Sa cresti mare, sanatos si sa te bucuri de familia ta frumoasa!! Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 8 |
La multi ani si de la noi!
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
ochidut spune:
Mai dar cat scrieti, mi-am promis de acum sa mai intru macar sa citesc daca nu scriu.
Trebuie sa zic ca m-am amuzat si eu teribil cu "de 2 ori pe saptam a Oanei" si cu reactia Cristinei "ca m-ar cere de nevasta din nou". Fffff tare, dar cam asa ma gandeam si eu
Am vazut si eu anatomia lui Grey, nu mai rezistam de curiozitate si ne-am uitat pe vplay la urmatoarele 2 episoade. Larisa parca a stiout ca ne-am culcat la1 si ceva noaptea si a dormit pana la 9 fara un sfert, am sarit amandoi din pat vazand cat e ceasul, peste 5 min suna si bona la usa, ne-a gasit in pijamale pe toti
Ieri am fost in parc cu ea dupa-amiaza, vai e asa simpatica, cum sta si se uita atent la ceilalti copii si apoi incepe sa scoata tot felul de sunete, sa le zambeascam, rade. Si evident a facut din mana la catei
Am uitat sa va zic in mesajul trecut ca e inebunita dupa muzica, ii pun cutiuta muzicala si sta in fund si se leagana si de multe ori zice si ea ceva acolo pe limba ei "aaaaaa". Acum numai cand ma vede ca ma duc la combina se uita atent, nu se mai joaca cu nimic si incepe sa se legene inainte sa ii dau drumul.
de Larisa Ioana 24.06.2010
Diana_Eva spune:
citat din mesajul lui bumblebee Natalia de Cris2010 Andrei de emushi Bogdan Andrei de sorina_goga Ema Andreea de anagia La multi ani fratior scump, Robi (katalina)! Sa cresti mare, sanatos si sa te bucuri de familia ta frumoasa!! Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 |
La multi ani si de la noi!
Copil marait intru mai tarziu sa citesc!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Cris2010 spune:
ramonasin, baby, diana, multumim.
Ochidut, inca o melomana in familie.
Azi dimineata, 'bilant' de noua luni.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
ramonavlas spune:
Eu nu stiu cat mai rezist asa....copilul meu nu vrea nicicum sa doarma noaptea mai nou, nici macar cu noi in pat. Ar sta toata ziua cu titi in gurita, desi nu suge, degeaba ii bag biberonul, stie ea ce e mai bun.
Imi e si groaza cand vine seara, suntem terminati si eu si sotul, el dimineata la 7 merge la munca, dupa maxim 3 ore dormite.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
Cris2010 spune:
citat din mesajul lui ramonavlas Eu nu stiu cat mai rezist asa....copilul meu nu vrea nicicum sa doarma noaptea mai nou, nici macar cu noi in pat. Ar sta toata ziua cu titi in gurita, desi nu suge, degeaba ii bag biberonul, stie ea ce e mai bun. Imi e si groaza cand vine seara, suntem terminati si eu si sotul, el dimineata la 7 merge la munca, dupa maxim 3 ore dormite. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
Off, Ramona, poate sunt dintisorii de vina...
De ce nu faceti cu randul noptile? Macar asa va odihniti pe rand, cat de cat, ma gandesc si eu...
de Solnushka Natali - 13.07.2010
btz_ovi spune:
Off fetelor tare dragi imi sunteti mie TOATE.Pe bune ca va consider prietene bune.
Pe mine nu m-au afectat nici mesajul Alinei dar nici al fetelor care si-au laudat sotii.Nu am crezut ca mi se face in ciuda sau alte chestii.Din contra.
Per ansamblu e mai bine,aseara " sa se spele pe maini " mi-a adus un CODE WOMAN.El spune ca de fapt e pt ziua mea.Vrajeala!!Insa tot nu m-am abtinut si i-am zis in gluma ca nu-mi place.
Apoi a pregatit baita pt Paul,l-a aspirat (chiar si la 2 noaptea fara comentarii),a spalat vasele,curatenie,a fost la farmacie.
Mai nu zic ca nu face chiar nimic,face.Cand mi-e rau el se ocupa de toate,eu numai zic atat 'chelner,vreau aia" si el se conformeaza,dar are momente cand trb sa trag de dansul.
Si Michelle are dreptate,un set de analize nu ar strica,se simte el rau,atat fizic cat si psihic.Simte o moleseala continua mereu si e fara chef.
Am stat apoi de vb pana la 2 ,am facut chestionare online,am ras,am chicotit..
Iar astazi a venit socrul la o cafea,am stat mult de vorba,el e impartial,dar ascultand povestea lui cap-coada si aducandu-mi aminte de viata care o duce matusa mea alaturi de unchi ma consider norocoasa ca il am.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Anne45 spune:
Buna dimineata si de la noi
La multi ani sarbatoritilor zilei!!
-sa fiti sanatosi si sa va ascultati parintii!!
Noi suntem bine -cat se poate, ieri am fost afara , am profitat ca tati este liber si l-am stresat la maxim . Am bagat inghetata la greu -sunt innebunita dupa aroma de menta si Malaga -eu mananc numai inghetata naturala , nu din aceea confectionata tip Algida .Dieta nu se pune problema-nu pentru ca nu as avea nevoie , dar nu reusesc sa o duc pana la capat si apoi am 5 zile pe saptamana -cate 20 min de miscare calinetics ( folosesc de cand aveam 25 de ani )si dupa 18 nimic doar infuzii !!-asa reusesc sa ma tin in forma cat de cat .
In rest suntem bine , numaram zilele pana scoatem ghipsuletul , facem planuri si noi sa venim in tara , la sfarsitul lui Septembrie .
Va dorim o zi buna tuturor mamicilor si piticilor!!
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392