Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (120)
Raspunsuri - Pagina 5
paula_m spune:
Cris, merci de cafea simpla!!! Desi e atat de rea....
Dar duminica aveam 70,4 kg(spre rusinea mea) si azi dimineata aveam 68,8. Asa ca regimul meu deocamdata roade...si nici nu mai imi e foame
Mai fetele, eu nu m-am certat cu Alina. Poate ea s-a suparat, dar sa stiti ca i-am trimis si PM, sa-mi cer scuze daca cumva am suparat-o, dar nici o reactie.
Acum ii trimit sms lui Rody pe nr de Spania, poate ii e activa cartela. Incerc...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
giorgia23 spune:
Multumim fetelor pt urari...de paste o sa avem iepuras
Denisa cat mai multi ani de acum in colo impreuna,multa sanatate,intelegere si iubire
Eu asa m/am saturat de vremea asta posomorata si de stat in casa...vreau sa vina primavara sa facem plimbari lungiiii
btz_ovi spune:
Nici eu nu as crede in totalitate articolul.Este vorba de firme mari,nu cred ca se risca ei.Dar cine stie??
Noi am inceput sa luam piersici la borcan,de obicei luam fructul normal,insa in ultimele dati s-a intamplat ca piersicile sa nu aiba gust decat de...cauciuc iar textura sa fie mult prea diferita fata de cele obisnuite si cunoscute de noi.Am renuntat.
Ai mei au piersici in curte,nu ii stropesc,iar fructele se coc in sept-oct.Nu sunt mari ca dimensiune,rosii pe interior insa gustoare rau.
Iar de la tarani...sunt de aceeasi parere ca si Cris (2010).De multe ori in piata ei spun ca pretul mai mare fata de supermarket inseamna calitate,produse romanesti 100% dar de fapt e aceeasi mamaliga cu cele din market.Si decat sa dau bani in plus,prefer sa ma duc in kauffland sa le aleg fara sa ma grabeasca nimeni.
Eu am noroc de ai mei,de 15 ani stau la casa,e intr-o zona noua a orasului,au gradina cu de toate,mama nu cumpara seminte,le foloseste pe cele de la fructe/legume,iar ingrasamantul e cel de la gaini.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
carla_2008 spune:
Fete neata,
mai am pag din cap asta de citit.
Da va zic atata,sunteti mortale,eu cred ca gasca noastra e cea mai unita,frumoasa,inteleapta,plina cu umor si INTOTDEAUNA CU UN UMAR DE SPRIJIN cand careva are nevoie.
Nu am citit postarile Alinei si Paulei,dar din ce a sxcris Paula ii dau dreptate Alinei:Btz nu are nevoie sa auda acum nici ce soti buni au altele,DAR nici ce soti indolenti au altele.Stiu ca prin compararea negativa ati vrut sa o faceti pe ea sa vada ca nu numai al ei e asa si ca trebuie sa se consoleze ca asa sunt barbatii.
Dar Gabi iti spun atat: incearca sa vezi partea frumoasa din tot ce ai,din tot ce aveti,din voi 2,din voi 3.Lasa restul deoparte.Un bun prieten mi-a spus asta acum 2 sapt,m-a marcat un pic caci discursul lui a fost mai lung...incearca sa vezi de sus toata treaba,in ansamblu,NU in detaliu...Nu stiu daca ma intelegi.Eu am trecut/trec prin ce treci tu,stii bine povestea,te inteleg!
Esti o fata foarte desteapta,te stiu de un an jumate!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
paula_m spune:
Deci , nu vreau sa ma apuc de curatenie, asa ca stau aici cu voi, nu ma las despartita de fetele mele . Raul e plimbat de bona prin casa.
Giorgia, felicitari pt dintisor.
Eu mi-am zis parerea in leg cu articolele astea. Cred ca astia care le scriu se plictisesc , la fel ca si cercetatorii britanici...
De obicei, putini tarani nu folosesc ingrasaminte si nu le stropesc, dintr-un motiv f simplu. Mai ales cei care produc o cantitate mai mare si care fac comert. In mod normal, te risti fff mult daca nu stropesti cultura. Risti sa iti fie mancata de tot felul de insecte, sa ia vreo bola de nu stiu unde si tot asa...Eu sincer va zic, nici in sat la bunicii mei, nu stiu pe nimeni care sa nu stropeasca copacii, viile, sa nu pune ingrasaminte, sa nu dea mancare animalelor nu stiu ce mancare cu ingrasaminte cumparate de la farmacii veterinare. Deci, eu chiar nu imi mai bat capul sa caut mancare bio pt Raul, ca as da mai multi bani pt acelasi lucru.
Poze luna 9
lauri_ca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 [quote]citat din mesajul lui bumblebee Natalia de Cris2010 Andrei de emushi Bogdan Andrei de sorina_goga Ema Andreea de anagia La multi ani fratior scump, Robi (katalina)! Sa cresti mare, sanatos si sa te bucuri de familia ta frumoasa!! |
La multi ani si din partea noastra!
Alice_Elena spune:
hai mai paula, cercetatorii britanici nu se plictisesc, fac tot felu de studii cretine :)) eu sunt fan cercetatorii britanici
am culcat si eu copilul, am gonit sotul la munca, ma duc sa beau cafea.
a, mi s-a stricat congelatorul
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
Alice_Elena spune:
catalina, poate pui poze sa vedem si noi o floare bronzata :)
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
Cris2010 spune:
lauri-ca,.
Paula, bravo pt kg. Deci, chiar functioneaza dieta!? Am salvat-o si eu pt sotul meu. Suntem nelamuriti la exprimarile gen "peste fiert + rosii - cat vrei; un gratar de vita + salata verde - cat vrei;" Acest 'cat vrei' se refera la toata combinatia sau doar la partea a doua (rosii, salata)??? Tu cum procedezi?
Nici eu n-am chef de nimic azi. Nici macar sa scot rufele din masina .
Denisa, multi ani fericiti impreuna, va doresc! Distractie placuta la bai!
de Solnushka Natali - 13.07.2010
paula_m spune:
Denisa, nu e vb de faptul ca eu i-am dat dreptate sau nu Alinei ( desi nu i-am dat). Nu sunt cenzor, nu e treaba mea sa judec pe nimeni ce parere are. Repet, eu am reclamat tonul pe care l-a folosit Alina. Acum chiar imi pare rau ca s-au sters mesajele. Ea spunea ceva de genul ca am ajuns sa facem intrecere intre soti, al cui e mai bun si al cui e mai rau si era oripilata de faptul ca ne laudam sotii in loc sa o sustinem pe Btz in alt mod. Dar ma rog, mesajul suna destul de acuzator. Si de aceea am reactionat. Ok?
Mie cand nu-mi place ceva, incerc sa fiu mai diplomata si sa nu jignesc persoana caruia ma adresez. Cel putin incerc, nu stiu si cat imi reuseste...
Poze luna 9