Andrei are 24 zile si are nevoie urgent de ajutor!
Raspunsuri - Pagina 26
lavinia.p spune:
Dragele mele m-a sunat cumnata plangand, micutul Andrei nu e bine. I-au facut leucograma si au iesit leucocitele foarte crescute si i-au zis ca are infectie in organism, apa la plamani e multa si dc nu raspunde la tratament trebuie sa-i faca punctie sa-i scoata apa ...cumnata mea e terminata psihic, nu stiu cum as mai putea sa o ajut si ce sa-i spun ...sunt si eu foarte suparata pt vestile acestea, nu vreau sa ma descurajez, dar sper sa ii mai dea Dumnezeu putere si sa treaca si peste aceste complicatii. Nu-mi ramane decat sa ma pt sufletelul lui.
Inca odata vreau sa va multumesc ca ne ajutati, ca ne sunteti alaturi si ca va rugati pt sufletelul mic, sa-i dea Dumnezeu putere
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
pooh spune:
Lavinia,imi pare rau de vestile proasteSper din toata inima sa aiba putere micutul Andrei sa lupte si sa scape de infectie cat mai repede....iar mamei lui multa-multa puterePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
bAly spune:
Doamne Ajuta!
Alina, mamica de 3 copilasi: Andreea (8 ani), Laura (5 ani) si Adrian Theodor (1 an)
mikaeela spune:
Lavinia si noi ne rugam ptr Andrei sa se faca bine cat mai repede.
Imi dau seama ce e in sufletul cumnatei tale si eu am trecut prin momente din astea si e f greu ,dar cu ajutorul lui Dumnezeu vor trece si ei peste astea .Sunt sigura ca Andrei isi va reveni cat mai curand si va fi bine.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
gatea1980 spune:
LAVINIA.MEREU NE RUGM PTR. MICUTUL SUFLETEL ANDREI. AVETI INCREDERE CA VA FI BINE. SI MAMICUTA TREBUIE SA GANDEASCA POZITIV. SI EU AM TRECUT PRIN PROBLEME ASEMANATOARE SI CRED DIN TOT SUFLETUL CA NU E USOR DELOC.DAR CU MULTA CREDINTA INTR-UN FINAL VA FI BINE .AI SA VEZI. ....
PUPICI
DOAMNE AJUTA-L TE ROG!
MAMA UNUI INGER MIHAI DARIUS
simonapro spune:
Hristos a Inviat!
Imi pare tare rau pentru suferinta micutului Andrei , ne rugam la Dumnezeu sa treaca peste toate cu bine
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
tomaca spune:
Of! Mult curaj si lui Andrei si familiei sa treaca si peste aceasta incercare.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un