Andrei are 24 zile si are nevoie urgent de ajutor!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

La Dumnezeu toate sunt cu putinta!
Maica Domnului sa-l ocroteasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Inca din prima zi, cand ai deschis topicul am fost cu gandul alaturi de voi si ma bucur nespus ca ai vesti bune despre micut. Andrei va fi un luptator, ne-a dovedit asta inca din prima zi de viata. Le doresc parintilor incercati multa putere, iar puisorului Andrei la cat mai multa sanatate, refacere rapida si realizari in viata.
Tie toata stima!
Abia astazi am reusit sa depun si eu o suma pentru Andrei. Nu sunt multi, dar sunt dariuti din toata inima!(Sunt depusi de Valentina M.)
Asteptam in continuare vesti de la tine!

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

ALATURI DE BIBI

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Sanatate multa!
Doamne ajuta!

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia.andrici spune:

multa sanatate la Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Voi trece si eu luni pe la banca, imi pare rau ca nu am vazut subiectul mai repede ! Tin pumnii micutului, sa treaca cu bin epeste ambele operatii ! D-zeu sa fie cu voi

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Vin si in schimbul trei mai ales daca sunt vesti bune. M-a sunat cumnata si a zis ca au lasat-o acuma dupa masa la el si ca a stat langa el si a deschis ochisorii s-a uitat la ea si a strans-o de deget. Deja si culoarea lui a inceput sa fie mai rozalie zice cumnata, doar ca e saracutul foarte deshidratat si are pielea foarte uscata, i-au luat ceva crema cu care trebuie sa-l faca sa se hidrateze. E bine ca accepta si lapticul. Doamne ajuta sa fie bine
Am fost si la bunica si e umpic mai bine. Doamne ajut-o si pe ea si-i da sanatate e o femeie deosebita si are un loc aparte in sufletul meu
Gatea1980 iti multumesc mult pt cuvintele tale, inca nu-mi cunosc nepotelul nu l-am vazut de cand s-a nascut dar abia astept sa-l cunosc, ma bucur enorm de mult caci cu ajutorul vostru am reusit sa-l ajutam, sunteti minunate.
Si acum in prag de sarbatori Dumnezeu va va rasplati pe toate pt to ce ati facut mare
Philip
ana_micu, Dodo-pui
diannaalex multumim
histamina asa este, Doamne ajuta
valentina_22 multumim din suflet pt tot...am sa vin cu vesti tot mai bune, sunt foarte increzatoare in micul luptator...banutii au intrat si iti multumim
Happines_4_us,claudia.andrici, r_ocsy multumim
Va doresc o duminica placuta si o noapte linistita! pflo]

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Lavinia multumim de vestile minunate,ma bucur enorm pentru micul lupatator.Ii urez refacere rapida,viata lunga si plina de succese si bucurii,parintilor multa putere iar bunicii tale multa multa sanatate;iar pentru tine ce sa zic....meriti un buchet mare mare

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Multa sanatate pui mic si drag sa te recuperezi repede si sa mergi repede acasa. Multa putere parintilor

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

In primul rand vreau sa urez tuturor ce-si serbeaza azi ziua onomastica La multi ani cu sanatate si numai bucurii!
Am si vesti desprea Andrei, ma asteptam doar la vesti bune dar nu sunt mereu asa se pare, dar nu ne descurajam. Au incercat azi sa-i scoata tubul si sa-l lase sa respire singur dar micutul nu poate inca respira singurel asa ca inca ramane sa fie ventilat, poate e prea repede, au zis ca o sa mai incerce si maine. In plus mi-a zis cumnata ca i-au mai pus inca 5 tuburi pe langa cele 15 care le avea, dar nimeni nu i-a zis ca ar fi mai rau, doar ca se mai aude ceva harait la plamani si ca momentan nu poate sa-l duca sa-i faca film ca are prea multe fire si aparate la care e conectat si maine va veni un dr. neonatolog sa-l consulte. In principiu a zis ca e normal sa se auda asa el fiind 2 zile cu sternul deschis, eu sper sa fie bine si sa nu mai intervina si alte complicatii. Lapticul de mama l-au intrerupt deoarece e balonat micutu;...eu speram ca de acum incolo sa fie doar vesti bune ....
lilimara, diannaalex
Va pe toate si va dorim o duminica placuta!

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

Mergi la inceput