Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(223)
Raspunsuri - Pagina 5
eladea2005 spune:
ramonicaaaaaaaaaaa...bine ai revenit in primul rand...si FELICITAAAAAAAARIIIIIIIIIIIIII!!!! SA AI O SARCINA FRUMOASA SI USOARA! in rest se vor rezolva toate, cu timpul...o sa vezi...
ce face juniorul?
anca, vazut Mariuca domnisoara deja...si frumoasa pe deasupra...![]()

lavi, cum sunteti? cum va descurcati?
mai fetelor, unde pot intra sa citesc despre sarcini pierdute, extrauterine, sarcina dupa toate astea...?
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ram0nica spune:
Andreea, multumesc pt urari!! Bine v-am regasit! Sa dea DD sa decurga totul bine!!
Am ceva emotii din cauza foliei de AC luate, sper sa nu dauneze cu ceva... Si cam in aceeasi perioada s-antamplat sa am migrene puternice si, contrar obiceiurilor, am luat un antinevralgic. O sa vad maine ce-mi recomanda si medicul...
Si chiar ma miram zilele trecute: oare ce se-ntampla cu mine ca e pt prima data cand nu ma mai dor (dupa multe luni de insuportabile dureri in zona ovarelor, in ciuda tratamentelor).
Aaaa, se explica: chiar mi-amintesc ca odinioara Miha' ne povestea cum pt cateva chistulete care nu se dadeau batute, ca sa nu ajunga la bisturiu, medicul ii recomandase cu caldura BB no 2.
Inseamna ca s-au evaporat chisturile...
Piciul creste si iar creste. Pare de 4,5 ani, nu de 3,5... E o mandrete de baiat. Am avut mari emotii cu el: A vorbit f.f.f greu. Pana la 3 ani fara ceva abia daca forma vreo fraza. Odata cu mersul la gradinita s-a rezolvat ca prin minune problema vorbitului si vorbeste foarte bine (cu mici exceptii mai stalceste cuvintele).
bb_yasmi spune:
helloo
ramonica felicitari!!!!!!!!! si eu am intrat din somaj in cic.
andreea ne descurcam minunat!! nici nu simt ca am 2 copilasi decat cand plecam undeva si trebuiesc pregatiti amandoi
Lucas e un cumintel , doarme toata noaptea fara nici o trezire pt papa de pe la 7s iar ziua numai chef de ras si distractie are ![]()
imi vine sa ii pap falcutele cu gropite 

sambata avem botezul.....si sunt prinsa in pregatiri 

mamica implinita de fetita si baietel
ram0nica spune:
Dragelor care aveti deja cate 2 topilasi, cum reusiti sa va-mpartiti intre amandoi
?
Ma-ntreb oare cum o fi: imi vin in cap fel de fel de scenarii fanteziste
, ca de ex.: vine ora alaptatului pt cel mai mic. Cel mare vrea nu-stiu-ce exact in momentul ala si neobtinand incepe sa se tavaleasca pe jos
. Sau cate si mai cate: ca cel mare da sa il pocneasca cu vreo jucarie pe cel miiiic si fragil (cum am vazut la o verisoara ca era sa se-ntample intr-un moment de neatentie).
bb inteleg sa nu ma mai sperii atat, ca tu nici nu simti ca ai 2 copii... 
bb_yasmi spune:
ramo sincer doar primele 2 sapt de acomodare a fost mai greut....bb1 e mareeee, isi ia singura ce are nevoie, merge singura la toaleta, etc.etc. avem activitati in 3
: cartea cu activitati si facem impreuna cu bb langa noi,coloram,citim povesti,spunem poezii,etc. daca e singura in camera cu bb ii da suzeta sau ceiuc
odata vroia sa ii schimbe pampersul
,
ii aduce jucarii si acum e fff incantata ca rade la ea si se bucura cand o vede....ce sa mai zic...dimi cand se trezeste buburuza mare direct la fratiorul ei la patut merge sa ii dea pusi...e ceva incredibil de frumos si mi se umple sufletul de fericire cand ii vad pe amandoi..
mamica implinita de fetita si baietel
eladea2005 spune:
ramona, si la noi acomodarea a durat o vreme, dupa care Eric a inteles cum sta treaba...
acu se impaca bine cu statutul de frate mai mare, mai putin cand vine vorba de impartit jucariile...
dar in rest...n-am treaba...am un baiat f intelegator si nu prea am avut parte de conflicte...ziua stau amandoi pe covor, cu jucarii multe si asa frumos se joaca...si rad unul la altul, filip e mereu cu ochii la eric, e f fericit cand il vede...ce sa mai zic, ii ador si mi-s dragi de mor...
va fi bine, o sa vezi...e normal sa-ti pui astfel de intrebari, toate ne-am pus inainte de venirea pe lume a lui bb2...
dar viata e mult mai frumoasa acum...
nu zic ca e usor, sunt si momente delicate, dar per total, cand ma uit la ei, imi spun ca merita orice sacrificiu...![]()
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ram0nica spune:
Vaaaai ce dragut... Ce flumos povestiti!!! Mi-a mai venit inima la loc citindu-va.
Eram un pic tematoare pt ca vazusem la copiii verisoarei mele ca nu prea se-nteleg: baietelul de 5 ani o bruscheaza cam des pe surioara de 1,5 ani. Desi (dupa spusele mamei) au facut eforturi ca dupa aparitia surioarei sa-l mentina-n centrul atentiei si cel mare...
De-mpartit jucarii, doamne fereste!!! Cand se joaca toti 3 mai degraba le-mparte cu baietelul meu decat cu surioara lui.
Se jucau ei 2 cu masinile si un pic mai incolo si surioara cu niste papusele. La un mom. dat a vrut sa se joace si ea cu masinile alaturi de ei. Mai sa vezi ce cearta si-a primit surioara... aproape c-a impins-o zicand pe un ton aspru: "tu esti fetita, vezi-ti de papusile tale. Noi suntem intre barbati..." 
adra_bell spune:
Felicitari, Ramonica! Sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos, cuminte si mancacios!
Eu am avut un chist urias la sarcina cu Eva, asta pe langa altele mai mici, pe ovarul stang. S-au evaporat toate. In general, se retrag de la secretia mare de progesteron, dar depinde si de natura chistului
La noi totu-i bine, sarcina decurge excelent, nici urma de problemele pe care le-am avut la prima sarcina. Eva reactioneaza minunat, ea isi aduce mai des aminte de Filip decat imi aduc eu. Eu sunt grasa-grasa, burta a explodat deja. Poza cu mine si poze cu Eva.
Sa aveti o zi frumoasa!
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
ram0nica spune:
Multam'! Sa dea DD asa sa fie!!!
Eiiii, da' ce vorbesti prostioare cum ca esti grasa-grasa?!! Nici pomeneala! E doar in imaginatia ta. Parol!
Vasari spune:
Ramonica, felicitari!! Sarcina usoara si bb sanatos!!
Cu doi copii, toate la timpul lor
, ce pot si eu sa spun e ca e foarte frumos si multa multa veselie.
Lavi, petrecere frumoasa!!
Noi suntem singurele saptamana asta, daca am timp mai vin sa povestesc putin de noi.