Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(223)
Raspunsuri - Pagina 3
bb_yasmi spune:
paste fericit!!!!!!!11
george de cuscra rox la multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mamica implinita de fetita si baietel
Vasari spune:
Hristos a inviat!
La multi ani, George!
Noi am fost, inca suntem de fapt, plecate din Bucuresti, in vacanta. A fost o iesire superba!
popbianca spune:
hi,
fetele....ce-ati facut de sarbatori? care pe unde ati umblat....?ce cadouri au primit copilasii?
bb, vreau sa-l vad si eu pe Lucas....te rooog!
ma duc sa termin mancarica pt. Praslea...ca zilele astea a cam scaldat-o cu mancarea....fiind tot pe drumuri ...
sper ca azi sa recupereze...
pe Ana am dus-o la gradi...s-a cam smiorcait...avand in vedere ca ea nu a mai fost de miercuri....
Victo spune:
valeu..ce inactivitate fratiloooor!
cioc cioc! s=a prapadit de ras piticul meu la ciocnitul oualor!
merge f. haios in 3 picioare..:) unu il tine indoit si numa il taraste..e o varsta f frumoasa. Stefan dupa ce e plin de nazbatii toata ziua,pe seara il apuca dragastelile..
noutati? noutati? nimeni nimic..
noi n-am facut nimic deosebit. au venit socrii la cj si am fost pe la ei duminica si luni, iesit afara regulamentar cu copiii de 2 ori pe zi..din astea.
azi au venit nasii pe la noi.stefan a fost incantat ca azi a avut zi incarcata- dimineata cu bona (el nu o cunoastea), la amiaza cu bunica si pe seara cu nasii si baietelul lor. ma bucur ca e sociabil ca mama-sa nu salbatic ca ta-su :)
de maine intram in program normal. stefan gradi, mihai bona si eu cu cartile.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Roxxy80 spune:
Salutare!!!!
Hristos a inviat!
Noi am avut un Paste minunat. Am fost plecati la niste prieteni la Ploiesti. Au o curte imensa si piticii mei au alergat non-stop. Nu au dormit timp de 12 ore (lucru inedit pentru Maria).
Matei a primit de la Iepuras o bicicleta, o tablita cu numere. Maria a primit o tablita de scris, un set de oale si tigai. Impreuna au primit o bucatarie f frumoasa.
Matei iubeste gradinita, merge cu mare placere, a devenit si el mai nazdravan. Avem deja o saptamana de cand piticii mei dorm in aceeasi camera. Nu a fost nicio problema din partea niciunuia dintre ei.
Maria a crescut si ea si este foarte descurcareata si independeta. Se joaca foarte frumos singura. Cand sunt impreuna se cearta 70-80 la suta din timp, se imping, plang. Sa zicem ca e o imbunatatire. Acum 2 luni se certau 100 la suta din timp
.
ancadragoman spune:
Cristos a inviat!!!
Va lasam cateva poze cu noi http://community.webshots.com/album/580108539bGBHaq
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Victo spune:
roxana eu deja incerc sa ii pun in aceeasi camera, doar ca Stefan nu vrea sa doarma la el..
aseara mi-a bagat pretext nou- ca il doare capu dc doarme la el.![]()
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Roxxy80 spune:
Inca de cand am nascut-o pe Maria, am decis ca vor dormi in aceeasi camera doar in momentul in care va avea si Maria toti dintii. Nu am vrut sa-i afectez sub nicio forma somnul lui Matei. Ea a fost mereu mai plangacioasa si, desi are 1 an si 7 luni si toti dintii, inca se trezeste de 2-3 ori pe noapte. Foarte teama mi-a fost de reactia lui Matei (pentru ca el urma sa-si schimbe patul si sa vina in dormitor cu Maria). Am aflat cu mare suprindere si mandrie ca am un copilas foarte intelept. Sambata dimineata i-am spus ca acum e baiat mare si nu mai tb sa doarma cu tati, ca mamele dorm cu tatii si fratiorii dorm cu surioarele. A inteles, l-am bagat la culcare in camera cu Maria (ea doarme numai in patut), i-am citit 2 povesti si asta a fost. I-am spus ca dupa ce adoarme mami pleaca in camera cealalalta.
Baietelul meu era pregatit de schimbare, se pare ca eu nu eram pregatita
.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo roxana eu deja incerc sa ii pun in aceeasi camera, doar ca Stefan nu vrea sa doarma la el.. ![]() aseara mi-a bagat pretext nou- ca il doare capu dc doarme la el. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
Vasari spune:
Felicitari, Roxy! Ce baiat mare si intelept!
Legat de relatia dintre frati, noi inca suntem mici, abia ne impacam, nu ne certam. Poate va fi mai palpitant mai incolo.
Ca de obicei, de sarbatori mari, am fost cu un picior spre urgente. Sara a avut primul 38,5, un sg episod, insa Maria 2 zile de 39,7, desi pe exterior era rece, de nici nu mai stiam ce sa-i fac, asta ca sa descoperim amigdalita purulenta, iar acum, cu tot regretul, e pe antibiotic. Nu am mai avut timp sa incercam nimic homeopat.:( Episodul trecut fusese de Craciun...
Anca, vazut, placut, comentat pe FB.