Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(223)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Offf, adineuri am vrb cu bunica-sa: poate sa-l mai tina doar pana a 2-a zi dupa nunta, deci tot in a 10-a zi a instalarii varicelei trebuie neaparat sa merg sa-l iau pt ca nu-si mai poate lua concediu (si-a luat deja o sapt.). De 3 sapt de cand e acolo l-a avut cu ea zilnic la gradinita -ca de acolo a luat- (e educatoare) si daca copilul e cu varicela nu-l mai poate lua cu ea in colectivitate.
Iar bunicul e plecat in delegatie...
Singura varianta care-mi ramane sa nu pot lua virusul, e sa mearga doar sotul sa-l ia si sa-l aduca aici si sa-l duca direct la soacra-mea inca vreo saptamana.

Mi se rupe sufletul ca nu sunt alaturi de el in momentele astea cumplite... insa ma gandesc si la cel din burtica...
Imi vine sa-mi dau palme ca nu i-am facut Varilix-ul... I-am facut Priorix doar...

de Vlad (13 dec 07) si + 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Sunt convinsa ca te doare sufletul ca nu esti cu el, dar gandeste-te ce ar insemna sa nasti un copilas cu probleme, doamne fereste. cea mai buna solutie e sa-l ia sotul si sa-l duca direct la soacra. Sotul a avut varicela cand era mic?
Sunt mari, mari sanse sa iei varicela in a 10-a zi de la debut. inca ceva: varilixul ofera imunitate doar pt cativa ani. Cunosc copii care au facut varicela cu tot cu varilix, dar o forma mai usoara. Imunitatea pe viata ti-o ofera boala in sine.
Multa sanatate va doresc!

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

Offf, adineuri am vrb cu bunica-sa: poate sa-l mai tina doar pana a 2-a zi dupa nunta, deci tot in a 10-a zi a instalarii varicelei trebuie neaparat sa merg sa-l iau pt ca nu-si mai poate lua concediu (si-a luat deja o sapt.). De 3 sapt de cand e acolo l-a avut cu ea zilnic la gradinita -ca de acolo a luat- (e educatoare) si daca copilul e cu varicela nu-l mai poate lua cu ea in colectivitate.
Iar bunicul e plecat in delegatie...
Singura varianta care-mi ramane sa nu pot lua virusul, e sa mearga doar sotul sa-l ia si sa-l aduca aici si sa-l duca direct la soacra-mea inca vreo saptamana.

Mi se rupe sufletul ca nu sunt alaturi de el in momentele astea cumplite... insa ma gandesc si la cel din burtica...
Imi vine sa-mi dau palme ca nu i-am facut Varilix-ul... I-am facut Priorix doar...

de Vlad (13 dec 07) si + 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ramo, NU Risca.nu-ti pot explica ce depresii periodice aveam eu si cat am plans in sarcina cu stefan, ca am luat varicela..de nu stiu unde..pe la 13 saptamani.
nu am putut sa avortez..dar am riscat mult. si inca vreo 2 ani dupa ce am nascut ii tot pisam pe dri..ca eu am avut varicela in sarcina..nu are ceva, nu vad ceva..cumplit. si Doamne multam e sanatos.dar putea sa fie altfel..:(

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

am o problema..
in asa hal de nehal suge mihai de ma dor sanii de mor. are si el 2 coltisori si suge groaznic cu ei. deci nu ca musca, ci ii foloseste aproape la fiecare gura de lapte pe care o ia.
imi vine sa il intarc, ca mor de durere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Neata!
Victo, ai putea incerca protectii pentru mamelon sau garmastan. Cu el poti alapta si in timp ce e dat pe san. Adica nu o sa mai fie asa priza intre dintisori si mamelon. Incearca, vezi daca e vreo schimbare. Ai putea vorbi si cu Rox, de la http://atasatlasanulmamei.blogspot.com, sigur ar avea mai multe sfaturi.
Sper sa treceti cu bine peste asta.
Ramonica, petrecere frumoasa, casa de piatra si multa sanatate! Ai mare grija cu varicela. Subscriu la ce au spus fetele, pentru bebelus pot fi urmari grele, nu vreau sa scriu mai mult, dar m-au trecut fiorii cand am studiat mai demult subiectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciaooo!!

Am intrat special sa ii dau un sfat ramonei, daca imi permiti. Sunt 200% de acord cu ce au spus fetele pe-aici. Nu risca, cauta solutiile cele mai safe pt. tine, pt. sarcina de fapt. Se prea poate ca in caz de contagiere sa pierzi sarcina (si asta ar fi raul cel mai mic,ca sa spun asa), dar este posibil si sa mergi inainte cu sarcina, cu urmari deloc placute. Ceea ce nu iti doresc. Nu vrei sa stii ce e in sufletul meu acum si mereu, situatia a fost un pic altfel la noi, dar tot despre un copil bolnav era vorba si cu final nefericit. As fi preferat sa stau si o luna fara S. numai sa fie bine, insa n-a fost sa fie.
Bafta si sa iei decizia cea mai corecta.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Ramo si eu subsriu la ce au zis fetele .. Fa in asa fel in cat sa nu ai contact cu el sa nu iti pui in pericol puiutul din burtica sa ai o sarcina fara stres...sa nu ajungi sa te gandesti pana nasti la subiectul asta .... oare are bebe ceva sau nu ... si nu in ultimul rand sa nu aduci pe lume un copil cu malformatii. Dar vad ca deja ai gasit solutia optima cu adusul copilului la soacra

Victo te inteleg cu panica asta ... eu si acum mai zic .. medicilor ca a avut apgar 6 la nastere cu apnee tranzitorie ...si se uita la mine ca la urs ca el e sanatos si dezvoltat normal psihomotor si nu vad unde e problema din capul meu

Mergi la inceput

Ramo cat despre vaccin are dreptate Roxx.. E mai bine asa , are imunitate pe viata la varicela, cand nu are vaccinul facut are sanse mai mari sa faca boala cat e mic si nu e cazul de atatea complicatii.. si nu amani imbolnavirea pe perioada maturitatii.

Nici eu nu am avut varicela ..si mi-as fi dorit sa am cat am fost copil. Tot timpul la fiercare epidemie din gradi sau scoala ma cautam de bube.. si eu eram curata .. vroiam sa intru si eu in randul lumii

Mergi la inceput

Asa si cu enurezisul nostru am facut ceva progrese ..Sper sa dureze

Mergi la inceput

no...hai ca inchid astia subietcu dc nu mai scrie nime nimic.

ank, cum mai sunteti cu pisu?

ramo, cum fu nunta? emotii? sau azi e?

mamicile la dublu cum mai sunteti? au inceput si mei bataile pe jucarii. nu stiu cum sa ma impart..explic celui mare..asta mic vrea si el joaca in 2..celalalt nu vrea..ioi ioi..

ne pregatim de concediu.
bine ca mi-am amintit sa sun la pensiuni, sa verific rezervarile sa nu ma trezesc cu surprize neplacute

Mergi la inceput