Ce sa fac? Va rog ajutati-ma cu un sfat

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Multi ani inainte Nadyana! Esti foarte tanara inca! Si daca aveai 40 , tot acelasi lucru iti spuneam! Te-o fi iubit si poate te mai iubeste inca in felul lui, dar poti sti ca doar atat poate?! Te asigur eu ca nu,crede-ma ca poate mai mult!

Afla cumva daca este dispus sa-ti demonstreze ca te pretuieste , ca te iubeste asa cum iti doresti tu,daca te complaci in continuare in aceasta situatie, probabil vei afla mai tarziu ca o iubeste nebuneste pe o alta ,iar pe tine tot atat de probabil nu te va parasi din mila, pentru ca este primul si ultimul tau barbat din viata ta.

Nu cred ca vrei o viata de genul asta! Un barbat matur(ai spus ca-i mai mic cu 7 ani decat tine) si care te iubeste ,nu se comporta asa decat daca el are o problema iar problema trebuie rezolvata in alta parte in niciun caz de tine, cu timpul tau, cu banii tai, cu viata ta!

[/quote]

Multumesc la fel, Luisa.
Sunt sigura ca a simtit ceva pentru mine si sunt sigura ca si acum ma iubeste. Doar ca nu stie sa o arate. Asta a recunoscut si el acum cateva zile. A spus chiar el ca ma iubeste, dar ca nu este in stare sa o arate. Nu este problema mea ca el nu stie sa isi arate dragostea. De asta spuneam ca este un cerc vicios. Pe de o parte, stiu ca el ma iubeste. Doar ca, stau si ma gandesc ca, atunci cand iubesti pe cineva, nu stiu daca nu faci orice iti sta in putere sa o faci fericita. Poate nu stii cum sa o arati, dar nici nu te manifesti in asa hal in care sa o ranesti mereu pe acea persoana. Si uite asa, eu imi pun intrebari, tot eu raspund, eu spun ca trebuie sa o termin, ca este vorba de viata mea si tot eu spun ca se va schimba si tot asa mai departe.
Apropo, spre seara m-a sunat si m-a intrebat daca nu vreau sa mergem sa mancam in oras. Daaaaa? Foarte interesant. Subit, cand a vazut ca sunt indiferenta, si-a adus aminte ca si eu sunt om, ca si eu trebuie sa iau o pauza, fie ea doar si o iesire in oras, ca si eu sunt femeie, ca si eu am un suflet care sufera atunci cand este ranit. Ce credeti ca i-am raspuns? ''Nu, multumesc!''

Mergi la inceput

Cat scriam mesajul m-a sunat din nou. M-a intrebat ce fac si m-am scuzat spunand ca vreau sa dorm. Parca simte ca mi-a ajuns cutitul la os.
Da, probabil ca ar fi bine sa imi iau o vacanta. Doar ca acum acest lucru este cam greu. Dar nu si imposibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

intr-un moment de rascruce cineva m-a invatat sa-mi repet aceste cuvinte: "sunt cea mai frumoasa , cea mai desteapta, imi conduc viata mea si pe a altora".
Cum mai spunea cineva: marfa e destula, sau are balta peste.
Viata ta este mult mai importanta. Ai mare grija de tine.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Anca, draga mea, stiam si eu expresia asta. Stiu si ca da foarte bune rezultate. La teorie sunt buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

daca acum se comporta asa,cu timpul va fi rau...,mult mai rau....iti spun din proprie experienta...esti inca tanara,mai ai tp sa cunosti pe cineva,sa ti intemeiezi o famile,sa faci un copil...nu mai sta intr o relatie care nu ti aduce nimic bun...in plus,anii trec si nu ti i mai aduce nimeni inapoi...
stiu ca tie greu,ca acum nu concepi viata fara el,ca nu crezi ca poti face face suferintei,dar timpul le va estompa pe toate..tb doar sa vrei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

ma tot gindeam daca sa scriu sau nu la acest subiect. drept sa spun nu l-am crezut ca e real.

cum poti sa crezi intr-un barbat ca te iubeste cind iubirea care ti-o arata el e asa?
Cum poti sa crezi ca acum cand nu aveti probleme, copii, datorii...se va schimba in bine mai tirziu?

Asta e clar un semn ca ii trebuie timp, doctori si Dumnezeu.
Nici eu nu as recomanda dupa cele citite sa mai continui sa ai vreo relatie cu el.
Esti inca tinara, nu stii ce iti poate oferi ziua de maine si ce barbat iti poate da Dumnezeu.De ce crezi ca e el alesul?Tu, nu am inteles de ce il iubesti? Ce face pt tine? ce intelegi tu cand el iti spune ca "te iubeste"?

eu zic ca e mult avrajeala in expresia:"iubesc dar nu stiu sa o arat", e o scuza patetica, sa poata continua sa profite de tine si de situatie.
E la virsta cand treb sa inceapa sa fie pe picioarele lui.

Daca pana acum crezi ca ai avut necazuri...in situatia asta ...sa vezi ce o sa vina! Serios!

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

mi-am adus aminte de un fost prieten din adolescenta care se vaita la tatal meu ca nu-l mai bag in seama si ca el se omoara daca nu-l iau de barbat.
Ei, nu l-am luat de barbat...si mai e si acum in viata, gras si traieste bine mersi.
Nu mai crede toate tragediile care ti le spune. Si chiar daca ar face asta nu ar demonstra decat ca are probleme mentale.

michelle

Mergi la inceput

Da, tocmai acest comportament este problema. Dumnezeu imi este martor, nu m-a deranjat prea mult faptul ca din februarie pana acum eu am platit toate cheltuielile, desi el mereu spune ca nu ratez nici o ocazie ca sa ii scot ochii. Dar nu este asa. Daca nu ar fi avut iesirile astea si ne-am fi impacat bine, nu m-ar fi deranjat faptul ca platesc eu pentru o perioada de timp. Sau poate ca, daca problemele astea ar fi aparut ca urmare a problemelor financiare si ca urmare a faptului ca are probleme cu firma, poate nu m-ar fi durut atat de mult, desi, asa cum spuneti si voi, in viata sunt probleme mult mai mari. Dar aceste probleme au existat si inainte, poate nu la fel de grave. Dar faptul ca s-au agravat nu cred ca tine neaparat de problemele lui actuale, ci de faptul ca, vazand ca face odata si eu il iert, face a doua oara si iarasi il iert, se gandeste probabil ca orice ar face eu tot il voi ierta. Sunt sigura de faptul ca nu este un profitor, pentru ca situatia asta nu dureaza din totdeauna, dar ma deranjeaza faptul ca, desi eu ma zbat si vede asta, nu incearca sa ma intelleaga. Nu i-am cerut prea mult. Nu mi se pare normal sa te trezesti dupa pranz, chiar daca eu, atunci cand ii reprosez acest lucru, imi spune ca acum nu are servici si nu vede de ce s-ar trezi devreme ca mine . Dar nu asta este ceea ce eu vreau sa scot in evidenta atunci cand ii reprosez faptrul ca doarme pana la pranz. In primul rand intervine obisnuinta si in al doilea rand, nu mi se pare normal sa stai sa pierzi noptile asa aiurea si ziua sa dormi. Eu daca ma trezesc intr-o zi dupa ora 9 mi se compromite tot programul. Nu stiu, poate sunt eu prea perfectionista sau poate ca cer prea mult. Si, hai sa spunem ca un om cand este stresat si are probleme are chef sa doarma mult. Inteleg si asta. Dar intamplarea de sambata seara m-a speriat si m-a pus pe ganduri. Nu vreau sa ajung intr-o zi sa spun ''ce bine ar fi fost daca as fi luat in considerare acele semne si as fi termiinat-o atunci''
Nu v-am spus? La teorie sunt buna, dar cand incep sa se amestece argumentele pro si contra in capusorul meu parca nu mai stiu pe ce lume traiesc si incotro sa o apuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Citat:
citat din mesajul lui nadyana

Cred ca depind sentimental. Sau....nu stiu. Probabil din frica sa nu raman singura. Iarasi si iarasi singura.

Vorbesti serios? pt ca eu nu pot sa inteleg cum o persoana ca tine, educata, cu servici bun, etc simai ales care NU_L IUBESTE - ai zis ca ti-a fost indiferent cind si-a bagat cutitul in picior - poate sa stea cu asa persoana numai de dragul de a nu fi singura. Pai mama draga, ori asta ori un aurolac cules din gara de nord tot aia e. ba aurolacul poate nu sare cu cutitul la tine.

In locul tau as fugi mincind pamintul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Nadyana, fiu-meu are 24 ani si nu e inca matur... Copchii de-astia iti trebuie tie? Tu nu stii ca barbatii se maturizeaza mai greu ca femeile - unii niciodata - si ca creierul uman cica se maturizeaza la 25?

Tie iti trebuie tipi de la 35 in sus. oricum mai mari ca tine si copti la cap. ce sa faci tincul asta care se pare ca nici intreg la minte nu e?

Rupe pisica in doua, spune-i adio si vezit-ti de treaba ta. nu vezi ca toata lumea iti spune asta. crezi ca sintem nebuni cu totii?

Mergi la inceput