Felicitari madabout2003, dianalaura!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Fetelor multumesc tuturor, nu va mai enumer aici pe toate (ca toate m-ati felicitat).
Moni, sa stii ca si eu am simptome de menstruatie (ma doare spatele si prin burta de vreo saptamana) - dar de obicei la menstruatie nu am aceste simptome!
Sanii nu ma dor (dar sunt atat de forjati de Stefan, ca nu cred ca mai reactionez la sensibilitate). Stefan cand e obosit, bolnav, somnoros...are prostul obicei sa-mi bage mana la san si sa tot invarta sfarcul intre degete. Oricat ma lupt cu el si ii explic...tot se mai scapa si baga mana prin bluzele mele . Si cum asta se intampla de mai bine de 3 ani...vai de sanii mei.
De azi dimineata cum va spuneam am asa o senzatie de greata..nu imi vine sa vomit...doar asa o senzatie naspa

diana, mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

Citat:
citat din mesajul lui camcris

Citat:

DIANA FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +8

samburelul meu

cum te mai simti?
ai luat ceva din ce ti-am recomandat noi?

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

nu ca nu ma lasat sotul avb el cu niste farmaciste si toate i-au spus ca paracetamolul e contraindicat in primul trim de sarcina si atat ia trebuit lu al meu.
am luat in schimb oscilo, si inca niste tampenii homeopate.azi m-am trezit mult mai ok. ma rtog ieri am si bagat ceaiuri la greu.
sper sa fie totul ok. oricum maine la 1 am programare la dr. sa il vedem iar pe bebe si o sa vb cu el sa vad ce imi da ca maine dupa dr. plecam la piatra neamt...am un chef de ma doare da ce sa facem asta e.

samburelul meu

Bella ce faceti la Pt. Neamt? rude ceva?
sotzu' meu e din Pt.Neamt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Fetelor multumesc tuturor, nu va mai enumer aici pe toate (ca toate m-ati felicitat).
Moni, sa stii ca si eu am simptome de menstruatie (ma doare spatele si prin burta de vreo saptamana) - dar de obicei la menstruatie nu am aceste simptome!
Sanii nu ma dor (dar sunt atat de forjati de Stefan, ca nu cred ca mai reactionez la sensibilitate). Stefan cand e obosit, bolnav, somnoros...are prostul obicei sa-mi bage mana la san si sa tot invarta sfarcul intre degete. Oricat ma lupt cu el si ii explic...tot se mai scapa si baga mana prin bluzele mele . Si cum asta se intampla de mai bine de 3 ani...vai de sanii mei.
De azi dimineata cum va spuneam am asa o senzatie de greata..nu imi vine sa vomit...doar asa o senzatie naspa

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi

dar sanii i-ai avut tensionati? sau ii ai tensionati inainte de menstra?
adica in afara de ce le face Stefan
mai si pe mine ma cam doare burta de o saptamana....ma ia ma lasa....
azi vadca nu prea m-a durut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

monique nop are al meu treaba acolo si dupa mergem la farcasa daca tot ajungem tocmai acolo stam pana duminica paote vizitam si cateva manastiri

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Moni, nu i-am avut tensionati deloc. Si inainte de menstra ii simteam tensionati cateodata, de cele mai multe ori insa mu.

Torturi

Mergi la inceput

Citat:

monique nop are al meu treaba acolo si dupa mergem la farcasa daca tot ajungem tocmai acolo stam pana duminica paote vizitam si cateva manastiri

samburelul meu

sa stii ca orasul Pt. NEAMT Eeste foarteeee frumos
sa va plimbati cu telegondola
Nu o sa-ti para rau ca vizitezi
sa va plimbati seara prin centru, e foartemisto luminat iar de sarbatori de obicei e o feerie de culori si lumini

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Moni, nu i-am avut tensionati deloc. Si inainte de menstra ii simteam tensionati cateodata, de cele mai multe ori insa mu.

Torturi

ufffff
pe mine asta ma ingrijoreaza: ca mereu inainte de menstra se detensioneaza si vine menstra
uite asa mi se intampla si de data asta....acelasi tipar
ma mai dor extrem de putin tot pe directia sfarcurilor in interior si lateral (ca inainte de menstra)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:

samburelul meu

sa va plimbati seara prin centru, e foartemisto luminat iar de sarbatori de obicei e o feerie de culori si lumini

nu cred ca avem timp din pacate, al meu merge acolo la o sedinta si dupa plecam in farcasa. nu suntem nici singuri sa facem noi programul.
eu sper ca atat cat stau ei la sedinta noi sa ne plimbam un pic pe acolo.
oricum noi 2 ajungem mult mai tarziu fata de ceilalti pt ca noi avem programare la 1 la dr. si pana iesim din buc se face 2 si ceva. pune 450 de km pe soselele patriei si vezi ce rezulta

samburelul meu

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:

samburelul meu

nu cred ca avem timp din pacate, al meu merge acolo la o sedinta si dupa plecam in farcasa. nu suntem nici singuri sa facem noi programul.
eu sper ca atat cat stau ei la sedinta noi sa ne plimbam un pic pe acolo.
oricum noi 2 ajungem mult mai tarziu fata de ceilalti pt ca noi avem programare la 1 la dr. si pana iesim din buc se face 2 si ceva. pune 450 de km pe soselele patriei si vezi ce rezulta

samburelul meu

pai nu-s 450 km sunt doar vreo 360 km
si sa astii ca drumu-i bun
noi facem cam maxim 5 ore si nu mergem repede

Mergi la inceput

monique hia ca mi-ai dat o veste buna. crede-ma ca nu imi palce sa merg cu masina atat de mult deloc...e al meu sot mai are tendinta sa bage viteza da il mai ponderez

hai ca m-am enervat.... mi-am dat si eu cu parerea la odisee despre un subiect si mi-am furat-o. eu stiam ca forumul este un loc unde poti sa vb liber si sa iti spui punctul de vedere

samburelul meu

Mergi la inceput