Felicitari madabout2003, dianalaura!!!
Raspunsuri - Pagina 12
bellasamoyed spune:
histamina da de fimoza la verificat? ca stiu ca da febra daca e. ca cica nu mai poate bebe sa faca pipi bine.stiu de la o prietena care apatit exact la fel. avea baiatu febra si nici un dr. nu isi explica de la ce pana a aparut unu mai rasarit si la defimozat si acu e bine baietelul.
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+8
samburelul meu
bellasamoyed spune:
lia pt mine e subiect inchis si chiar nu vreau sa mai dau curs la comentarii!

+8
samburelul meu
Mihaelafalt spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabyv
Miha, la noi la Tv a fost o emisiune in care ne-a explicat cum se fac homeopatele si cum sunt aprobate ele spre vanzare. In primul rand nu se supun testelor ca si medicamentele normale, iar in al doilea rand contrar parerii cu cat CH este mai mic cu atat concentratia este mai mare. Deci in mare... 30ch inseamana 30 de picaturi intr-o mare (dada, cca Marea Neagra) ![]() Acum exact cum zice homeopatul la care am fost: pastilele astea sunt mai mult de fond si isi fac efectul mai mult daca crezi ca sunt eficace pt tine... cred ca asa a fost la mine, nu am crezut o clipa. Am luat ovaria, foliculinum si apoi luteinum. ![]() www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Multumesc mult pentru raspunsuri.
dianalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madabout2003 Buna dimineata! Diana Felicitari ![]() ![]() ! Sa ai un bebe frumos si sanatos la termen si o sarcina usoara!Am citit tot, da' a'ti fost tare vorbarete, abia am terminat. Azi am fost cu gradinita lui Emily la piscina.. Ieri am luate rezultatele la beta 193..Normal azi sunt fix la 4 saptamani Va pup pe toate si va multumesc inca odata pentru urari! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 4+ |
Mada, dupa calculele mele si eu am azi fix 4 saptamani. UM 15.03 DPN dupa calcule 20.12, dar daca Doamne ajuta toate vor fi bune, data nasterii (aproape sigura) va fi 12.12
Eu stiu sigur ca voi face cezariana, asa ca si la Stefan, asa ca pe la 39 de saptamani...punem jos. Si probabil voi alege data de 12, (e lunea, si asa ma lasa pe vineri acasa, nu tre sa imi petrec weekendul in spital
Dar hai sa nu mai fabulez, ca e cale lunga pana atunci. Asta e un defect de al meu, imi place sa fac planuri (indiferent despre ce e vorba).
Si ca sa imi dau si eu cu parerea la subiectele abordate de voi:
1. Vopseaua de par: eu una mi-am cumparat acum cateva zile o vopsea de par normala, si am de gand sa o folosesc. Si probabil pe perioada sarcinii o sa ma mai vopsesc. Nu lunar, ca nu e cazul, am ceva fire albe dar nici chiar alba nu sunt....Si cu Stefan m-am vopsit tot asa, de vreo 3 ori in toata sarcina.
2. De sexul lui bebe..eu nu ma incumet sa zic nimic....si semnele babesti nu sunt decat de distractie...chiar stiu un caz in care toate semnele dadeau ca o sa fie baiat (si verigheta, si forma burtii etc...) parintii erau siguri ca va fi baiat, iar la ecograf cand li s-a spus ca au o fetita, au fost consternati. Cel putin tatal copilului a fost destul de afectat.
La sarcina mea cu Stefan eram convinsa ca bb e fetita, mai ales ca in familia noastra predominau fetitele..alesesem si nume pentru fetita....asa ca am ramas masca cand a spus dr. la eco ca e baiat! Mama a fost figura; "Cum o sa stim noi umbla cu un baiat?"
Asa ca nu mai cred nimic....imi doresc enorm o fetita...mai ales ca e ultima sansa..ca bb3 sigur nu o sa fie in veci....insa si daca o sa fie un baiat, o sa il astept cu la fel de mare bucurie.
diana, mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi
Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui dianalaura Fetelor, cu cateva postari in urma ziceam ca daca nu vin uratii azi, maine dimineata imi fac test. Dar pentru ca m-a apucat asa o greata, in drum spre munca mi-am cumparat un test (Surececk). Si bineinteles ca daca am test nu ma abtin sa nu il fac, l-am facut acum la munca. Fetelor, SE VEDE SI A DOUA LINIUTA!!! Destul de pala, dar e acolo! Tot iau testul si ma uit la el si nu imi vine sa cred. Scrie pe test sa se repete la 48 de ore daca linia de test este neclara. de clara e clara, doar ca e pala. Am asa emotii....mai ales ca dupa ce ai patit tu lorena...Va dati seama ca stau ca pe ace pana maine cand oi repeta testul. diana, mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com Torturi |
Felicitari sa ai parte de o sarcina usoara, cu
sanatos si la termen. Nu iti mai face griji ca nu se intampla nimic.

ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui camcris
tare asta ![]() normal ca nu ai voie sa ne parasesti, sa faci la fel cum a facut bebelu a stat cu noi si acum mai intra pe aici, asa ca sa te tii de cuvant hai nu mai fi supii, eu una inteleg ca ti-ai spus doar punctul de vedere si din cat te-am cunoscut eu esti o fata normala fara aere si figuri chiar prea buna stii ca ti-am si zis, prea multa incredere pui in oameni fara sa-i cunosti ![]() ![]() ![]() www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |
uite ca eu sunt aici de 5 ani
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
bellasamoyed spune:
diana cam la fel si la mine...cine stie sa creasca un baiat
...eu sunt fericita cu ce o fii mai ales ca e primul bebe. sanatos sa fie ca in rest nu conteaza...si cu fata si cu baiatul ai probleme asa ca chiar nu conteaza.
nici sotu nu e disperat sa fie baiat, e fericit ca e bebe ce e chiar nu il int
.
feletor am facut un piure si am pus niste somon pe gratar si ca niciodata a facut la fum de zici ca am dat foc la bucatarie. acum trb sa intru sa ma spal pe cap ca miros intr-un mare fel
+8
samburelul meu
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui histamina sebi face de aseara peste 39. nu are tuse, nu stranuta, nu-i curge nasul, gatul nu e rosu.l-am dus la spital, unde o vaca de la Budimex a spus ca sunt mama denaturata, ca nu asa arata un copil de 8 luni. degeaba i-am zis de prematuritate, dr o tinea una si buna ca e un copil cu retard. l-am dus la grigore alexdedim, copil nu are niciun retard, e ok fata de ce a fost, dar nu stim de unde e febra. maine ii iau rezultatul la urina. leucocitele sunt ok. |
sa nu fie o boala a copilariei ca astea debuteaza cu febra mare.
Nu ii da antibiotic doar antitermic si daca creste f tare fa-i impachetari.
De ce a spus ca e retard?
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
bebelu86 spune:
ma bag si eu in vorba.![]()
dr meu mi-a zis k pot sa ma vopsesc linistita. atat sa am grija sa se intample intr-un loc bine aerisit sa nu ihalez ff mult mirosu ala...m-am vopsit de 2 ori in sarcina. bb nu a avur nimic.
legat de cazu de la tv, mi s0a facut pielea de gaina,,eu cunosc un caz. la dulu si triplu test a iesit risc marit de sindrom down. amniocenteza la fel... toti medicii ziceau sa renunte la bb. iar bb e mare sanatos, nu are absolut nimic. nu sunt de acord cu intreruperea sarcinii nici in primele sapt, nici mai incolo p diverse motive.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea
Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
luiza77 spune:
Felicitari Diana, sarcina usoara si la termen.

Mada felicitari pentru rezultatul de la beta HCG, sarcina usoara si tie si sa fiti sanatosi.
Fetelor vad ca zburati una cate una de la aspirante, va doresc mult succes tuturor si DD sa fie alaturi de voi si a va indeplineasca visul de a devenii mamici cat mai curand.
Va pupacesc pe toate

31+ cu
Matei
AMR 8 saptamani pana la marea intalnire.

4+
sa fiu