Felicitari madabout2003, dianalaura!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

lore...doamne nu inteleg cum am scris mesajul ala de toata lumea a inteles ca daca nu te machezi esti urata. trb sa il sterg obs.

eu m-am referit strict la mine. eu nu sunt panicoasa si nici nu ma gandesc aoleu se intampla ceva cu bebe si crede-ma ca am vb si eu cu oamnei mult mai maturi si pers care sunt in masura sa de-a sfaturi gen dr. preoti etc.
uite ce mi-a spus preotul meu. roaga-te la Dumnezeu si comportate normal, nu te gandi o secunda ca ceva se poate intampla rau cu copilul tau ca daca gandesti asa nu tragi decat raul asupra ta si o nenorocire ti s epoate intampla. pai cand auzi astea mai stai sa te gandesti ca aoleu sa nu fol aia ca ii afecteaza copilului. pai daca gandesc asa chiar ii afecteaza.
eu ma rog la dumnezeu sa imi de-a sanatate sa pot duce sarcina pana la capat si sa nasc un copil sanatos. sunt tanara, sanatoasa(si eu si sotul) nu avem vicii....de ce sa ma gandesc ca ceva ar putea merge rau? cred ca intradevar daca te-ai ars cu ciorba suflii si in iaurt.
cat despre farduri am zis-o iar din punctul meu de vedere fara sa ma dau " smechera" ca vezi doamne am bani hai sa fim seriosi ca voi ma cunoasteti de mai multa vreme si cred ca v-ati facut o parere despre mine.

si precum am mai scris lore eu am vb cu dr. meu si ai citit ce mi-a zis.
eu fol ca machiaj...fond de ten, pudra, blush si mascara.
ma rog discutia a degenerat aiurea si eu am cazut prost ca mi-ai dat cu parerea si ca am incercat sa le sfatuiesc pe fete ce am fost si eu la randul meu sfatuita.

si sincer sa va mai zic ceva. maicamea cand a fost gravi cu soramea avea 38 de ani si nu sa mai ferit nene de vopsele, oja farduri etc. si a adus pe lume prin nastere naturala o fetita de 3550 g. sanatoasa tunnnn.
eu pe langa dr o mai am si pe mama care imi spune sa stau linistita si sa ma conport normal

hai ca sunt in stare sa scriu un capitol intreg

va

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +8

samburelul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

monique hia ca mi-ai dat o veste buna. crede-ma ca nu imi palce sa merg cu masina atat de mult deloc...e al meu sot mai are tendinta sa bage viteza da il mai ponderez

hai ca m-am enervat.... mi-am dat si eu cu parerea la odisee despre un subiect si mi-am furat-o. eu stiam ca forumul este un loc unde poti sa vb liber si sa iti spui punctul de vedere

samburelul meu

pai ce ti-au zis la odisee?
Tot la noi iti place mai mult la barfa

pai normal ca imi place mai mult aici...doar cu voi sunt de aproape un an!
aici va simt prietenele mele si imi pare rau ca nu am putut sa va trag pe toate la odisee. sa ne facem noi o odisee a noastra. da lasa ca nu scapati voi de mine

samburelul meu

Mergi la inceput

rectific cu voi sunt din 01.09.2010 deci mai mult de 1 an

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

rectific cu voi sunt din 01.09.2010 deci mai mult de 1 an

samburelul meu

tare asta
normal ca nu ai voie sa ne parasesti, sa faci la fel cum a facut bebelu a stat cu noi si acum mai intra pe aici, asa ca sa te tii de cuvant
hai nu mai fi supii, eu una inteleg ca ti-ai spus doar punctul de vedere si din cat te-am cunoscut eu esti o fata normala fara aere si figuri chiar prea buna stii ca ti-am si zis, prea multa incredere pui in oameni fara sa-i cunosti

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

camcris cu ti-am spus si eu stiu ca de multe ori sunt luata de fraiera si terfelita un pic da ce sa fac asta sunt si nu ma pot schimba.
zodia si caracterul nu prea imi permit sa tac din gura

va si cum va trece prin cap sa credeti ca va parasesc?

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

bella, totul o sa fie bine
e foarte bine ca te rogi, asta conteaza
dar eu zic ca daca te poti ferii e mai ok asa
acum fiecare face ce vrea
ti-am zis eu ca suntem diferite si organismul nostru reactioneaza diferit
eu per ca nu te-ai suparat pe mine
eu voiam doar sa te fac sa te simti mai bine si sa intelegi de ce fetele au reactionat asa

la noi esti bine venita oricand
poate ne transferi de tot simptomele tale si ramanem si noi repede insarcinate

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

lore ce te face sa crezi ca sunt suparata pe tine?
doamne fereste ce motive as avea...nu sunt suparata pe nimeni. cum am zis fiecare face ce vrea si cum vrea e vb de sanatatea lor.
eu una fac cum consider eu si sunt sigura ca dumnezeu si fecioara maria or sa ne protejeze pana la termen si ca o sa nasc usor si bebele o sa fie sanatos tun ,cuminte si mancacios

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

fetelor cat poate sa intarzie menstra? mi-am facut programare la doctor, dar de abia pe 6 mai am gasit liber!...in schimb mi-am facut programare la echo sapt viitoare, tot cel mai devreme si maine voi merge sa mai fac o parte din analizele hormonale! va multumesc tutror ca sunteti alaturi de mine si de alte fete si Dumnezeu sa va rasplateasca cat mai repede cu copii frumosi si sanatosi!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

vreau sa fiu !!!

Mergi la inceput

mai fetelor ati vazut la tv stikrea cu femeia care a avortat la 6 luni ca cica copilu avea sindromul down. pai cum bai nene pana la 6 luni sa nu afle. auzi si tu ca cica cand a iesit copilu plangea. god ce criminali ce suflet au avut.

deci tot nu pot sa imi dau seama la cate luni trb sa faci amnio? ma rog stiu ca amnio se face de la o anumita varsta. gen la mine la 24 de ani nu se pune nu?

samburelul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenusht

fetelor cat poate sa intarzie menstra? mi-am facut programare la doctor, dar de abia pe 6 mai am gasit liber!...in schimb mi-am facut programare la echo sapt viitoare, tot cel mai devreme si maine voi merge sa mai fac o parte din analizele hormonale! va multumesc tutror ca sunteti alaturi de mine si de alte fete si Dumnezeu sa va rasplateasca cat mai repede cu copii frumosi si sanatosi!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

vreau sa fiu !!!

elenush menstra poate s aintarzie in caz de sarcina sau din cauza diverselor dereglari hormonale. mie de ex imi intarzia din cauza ca aveam ovare micropolichistice

samburelul meu

Mergi la inceput