Gravidute peste 35 de ani

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Short update : Amelia a venit pe lume pe 21.06.2011 (00:47) la Regina Maria, Apgar 10, 47 cm, 3150 g, nastere naturala fara nici un fel de anestezic . Mami e momentan cam obosita, dar isi revine ea. Brotacelul e bine, program de papa-caca-nani

Bafta tuturor celor ce urmeaza sa nasca !

Krissy :

Dana & pisica atomica (21.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Felicitari Dana si tati! Bine ai venit, Amelia!
Eram precisa :)) ca sa spun asa

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Tati e topit, ca mititica e pratic "clona" lui

Merci si mult noroc si tie in august !

Dana & pisica atomica (21.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lily005 spune:

Maria Antonia a venit pe lume luni, 20 iunie, prin operatie cezariana si a luat nota 10! 3500g, 51cm la 39 de saptamani.
Mami si tati au intrat in sesiune... nu prea cunosc materia...
Lapticul nu prea s-a instalat, in schimb oboseala este din plin si la mine. N-am putut dormi cam 4 nopti dupa cezariana, dar a trecut...

Felicitari Dana!!!
Sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea multi ani!

Burticilor, sarcina usoara in continuare si sa auzim numai de bine!
Va pupa o mamica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Wow, curge cu vesti bune si bebeluse in utima vreme aici la "veterane". Asadar:

Bine ai venit pe lume MARIA ANTONIA!. Felicitari Lily!

Bine ai venit pe lume AMELIA!. Felicitari Dana!

Le doresc nou-nascutelor sa fie sanatoase si sa aibe parte de o viata frumoasa, iar mamicilor refacere usoara, mult laptic, fericire si impliniri in noua "cariera"!

Mioara, te strig din nou, avem nevoie de updates pe prima pagina. Ne-ai abandonat? Sper ca esti bine, doar ocupata.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 32+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Bine ai venit, Maria! Felicitari Lily!

Materia se invata din mers, nu scapi niciodata de invatat la materia asta:)

Ei, Dana, cum este? Ce face micuta?

Banuiesc ca eu urmez la rand....

blog

Mergi la inceput

Ea face bine, noi mai putin De vreo 3 nopti ne luptam cu colici cred, ca ragaie ca un bautor de bere , trage vanturi si in general se comporta cam ca in topicul asta

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=164652

cu deosebirea ca, har Domnului, nu o tine toata noaptea, ci vreo 3-4 ore. Prima noapte 23-05, a doua 00-04, ieri noapte 20-23.

I-am dat alternativ Bonnisan si Infacol (am inteles ca Sab Simplex s-a delistat), tinuta la verticala, eructat...nimic nu merge. A fost si pediatra in vizita, copilul e OK, doar ca la 4-6 sapt trebuie sa-i fac ecografie de sold (la fetite pericolul de displazie de sold e mai mare).

A, si i-a picat deja bontul ombilical, am scapat de-o grija, ca umblam ca si cu o mina neexplodata

Curaj, mai ai putin ! Dupa aia incepe adevaratul show...desi cred ca stii deja asta.

Later edit: si noi suntem in sesiune, tati e mai panicos in legatura cu cresterea in greutate, dar ne linistim noi pana la urma.

Dana & pisica atomica Amelia (21.06.2011)

Mergi la inceput

Infacolul e un Sab Simplex mai concentrat. Ajuta oarecum, dar pana nu obisnuieste tractul digestiv cu noul regim alimentar, nu prea ai ce sa-i faci. E bine ca ragaie, la a mea parca-i treceau mai usor durerile daca scotea aerul pe partea superioara

He, he, da, mina neexplodata, cunosc:)) Noi eram ingroziti si f caraghiosi, era nevoie de amandoi ca sa schimbam un scutec desi bietul copil nu fugea nicaieri. Pe la un an si ceva i-l puneam din mers.

Pai somnic pufos atunci, sa treaca repejor si perioada asta colicoasa

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Nimeni nimic? Pacat ca a "murit" topicul asta, era interesant de urmarit evolutia mamicilor care "infloresc" mai tarziu. Problema e Mioara, care a deschis thread-ul si apoi a disparut de nu mai putem face actualizari...
Mioaraaaaaaa! Esti OK?

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 36+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Puteti sa deschideti un capitol nou, "Gravidute peste 35 de ani (2)".
Cand va terminati treburile pe aici, puteti sa va mutati la "Bebelusul - primele 365 zile din viata unei comori" si sa deschideti topic "mamici peste 35 de ani"

Va astept sa apareti acolo

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput