Gravidute peste 35 de ani
Raspunsuri - Pagina 12
ch_dana spune:
Short update : Amelia a venit pe lume pe 21.06.2011 (00:47) la Regina Maria, Apgar 10, 47 cm, 3150 g, nastere
naturala fara nici un fel de anestezic
. Mami e momentan cam obosita, dar isi revine ea. Brotacelul e bine, program de papa-caca-nani![]()
Bafta tuturor celor ce urmeaza sa nasca !
Krissy : 
Dana & pisica atomica (21.06.2011)
adra_bell spune:
Felicitari Dana si tati! Bine ai venit, Amelia!
Eram precisa :)) ca sa spun asa
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
ch_dana spune:
Tati e topit, ca mititica e pratic "clona" lui 
![]()
Merci si mult noroc si tie in august !
Dana & pisica atomica (21.06.2011)
Lily005 spune:
Maria Antonia a venit pe lume luni, 20 iunie, prin operatie cezariana si a luat nota 10! 3500g, 51cm la 39 de saptamani.
Mami si tati au intrat in sesiune... nu prea cunosc materia...
Lapticul nu prea s-a instalat, in schimb oboseala este din plin si la mine. N-am putut dormi cam 4 nopti dupa cezariana, dar a trecut...
Felicitari Dana!!!
Sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea multi ani!
Burticilor, sarcina usoara in continuare si sa auzim numai de bine!
Va pupa o mamica fericita!

Krissy spune:
Wow, curge cu vesti bune si bebeluse in utima vreme aici la "veterane". Asadar:
Bine ai venit pe lume MARIA ANTONIA!
. Felicitari Lily
!
Bine ai venit pe lume AMELIA!
. Felicitari Dana
!
Le doresc nou-nascutelor sa fie sanatoase si sa aibe parte de o viata frumoasa, iar mamicilor refacere usoara, mult laptic, fericire si impliniri in noua "cariera"!
Mioara, te strig din nou, avem nevoie de updates pe prima pagina. Ne-ai abandonat? Sper ca esti bine, doar ocupata
.
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
32+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
adra_bell spune:
Bine ai venit, Maria! Felicitari Lily!
Materia se invata din mers, nu scapi niciodata de invatat la materia asta:)
Ei, Dana, cum este? Ce face micuta?
Banuiesc ca eu urmez la rand....
blog
ch_dana spune:
Ea face bine, noi mai putin
De vreo 3 nopti ne luptam cu colici cred, ca ragaie ca un bautor de bere
, trage vanturi si in general se comporta cam ca in topicul asta
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=164652
cu deosebirea ca, har Domnului, nu o tine toata noaptea, ci vreo 3-4 ore. Prima noapte 23-05, a doua 00-04, ieri noapte 20-23.
I-am dat alternativ Bonnisan si Infacol (am inteles ca Sab Simplex s-a delistat), tinuta la verticala, eructat...nimic nu merge. A fost si pediatra in vizita, copilul e OK, doar ca la 4-6 sapt trebuie sa-i fac ecografie de sold (la fetite pericolul de displazie de sold e mai mare).
A, si i-a picat deja bontul ombilical, am scapat de-o grija, ca umblam ca si cu o mina neexplodata ![]()
Curaj, mai ai putin !
Dupa aia incepe adevaratul show...desi cred ca stii deja asta. 
Later edit: si noi suntem in sesiune, tati e mai panicos in legatura cu cresterea in greutate, dar ne linistim noi pana la urma. ![]()
Dana & pisica atomica Amelia (21.06.2011)
adra_bell spune:
Infacolul e un Sab Simplex mai concentrat. Ajuta oarecum, dar pana nu obisnuieste tractul digestiv cu noul regim alimentar, nu prea ai ce sa-i faci. E bine ca ragaie, la a mea parca-i treceau mai usor durerile daca scotea aerul pe partea superioara![]()
He, he, da, mina neexplodata, cunosc:)) Noi eram ingroziti si f caraghiosi, era nevoie de amandoi ca sa schimbam un scutec desi bietul copil nu fugea nicaieri. Pe la un an si ceva i-l puneam din mers.
Pai somnic pufos atunci, sa treaca repejor si perioada asta colicoasa
blog
Krissy spune:
Nimeni nimic? Pacat ca a "murit" topicul asta, era interesant de urmarit evolutia mamicilor care "infloresc" mai tarziu. Problema e Mioara, care a deschis thread-ul si apoi a disparut de nu mai putem face actualizari
...
Mioaraaaaaaa! Esti OK?
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
36+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
Mayane spune:
Puteti sa deschideti un capitol nou, "Gravidute peste 35 de ani (2)".
Cand va terminati treburile pe aici, puteti sa va mutati la "Bebelusul - primele 365 zile din viata unei comori" si sa deschideti topic "mamici peste 35 de ani" ![]()
Va astept sa apareti acolo ![]()
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel
Darius Alexandru (05.02.2011)