Liliac de mai iunie 2010 - LMA Ilinca! (58)
Raspunsuri - Pagina 16
ancutzicab spune:
Cu mult drag, cate o pentru toate floricelele de liliac si pentru toate florile care le inconjoara!
mamanati spune:
Corina, multa sanatate Mariutei, sase facabine repede repede! Am admirat si pozicile voastre cu broscutele. Cute!
SI BB e mucioasa si mai tusea dar ii trece cu sirop de patlagina.
Carla, super-mommy! Mai reusesti sa faci si tort! Cand ma mut la casuta mea imi incerc si eu cuptorul nou cu niste tortulete!
Artu, si succes in cea ce faci!
aleesicoo spune:
Multumim mult fetelor pt urari!
Mamanati, imi pare rau ca nu poti vedea filmuletul, insa daca iti vei face pagina FB vom fi prietene acolo si il vei putea vedea
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo Mamanati, imi pare rau ca nu poti vedea filmuletul, insa daca iti vei face pagina FB vom fi prietene acolo si il vei putea vedea ALEin mandra de KARINA(01.06.2010) |
Poti sa alegi optiunea sa vada toata lumea nu doar prietenii.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
mamanati spune:
Neata la toata lumea!
O cafeluta din partea mea.
Ale, am pagina pe face, si te am si in lista de contacte. Dar nu stiu ce are de nu pot vedea filmuletul.
Azi impachetez bagaje sa le duc in scorbura mea.
O zi frumoasa la toate fetele!
biajitaru spune:
Neata,
Ce frumos a fost ieri Ce ziceti fetele ne vedem in IOR?
Noi suntem bine am fost in parc la leagan si la balansoar. Ne plac cateii
Pup,
Bia
Vivela spune:
neata
La multi ani si din partea mea tuturor floricelelor, sa va dea DD multa sanatate si voiosie .
foarte frumos a fost ieri, am dormit afara, pe saltea, sub cerul liber .
vreau si eu in IOR. ce ziceti, e ok maine pe la 11?
Traiesc in Orasul Alandala
aleesicoo spune:
Buna ziulica tutror!
Alina , asa este setat sa vada toata lumea dar nu stiu d c nu il poate vedea
Pe bubulica am trimis-o cu tataie la plimbare sa poata mamii face curatenie, ca degeaba am facut sambata k parca ar fi trecut tsunami asa este azi
Onana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vivela neata La multi ani si din partea mea tuturor floricelelor, sa va dea DD multa sanatate si voiosie . foarte frumos a fost ieri, am dormit afara, pe saltea, sub cerul liber . vreau si eu in IOR. ce ziceti, e ok maine pe la 11? Traiesc in Orasul Alandala |
Daaaaa, noi venim! Nu stiu daca reusesc la 11, dar incerc! Unde in IOR?